Şimdi Ara

Pikap önerilerinizi rica etsem bütçem 350-500₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 350-500₺ arasında sizlerden pikap önerisi bekliyeceğim alt satırlarda belirtmiş olduğum ses sistemini önereceğiniz pikap ile kullanmak istiyorum Pikap konusunda malesef hiç bir tecrübem yok. Bütçemide belirttim bu fiyatlar arasında fp ürünü olarak tavsiyeleriniz nelerdir. Önerilerini burada paylaşacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Akai SS-3800 Active Surround ses system
    Product Description
    Build-in Amplifier
    2 Audio Input (One 5.1-Channel, One Stereo)
    Max 160W Power Output (20Wx5 + 60W Subwoofer)
    AC-3/DTS Ready
    Magnetically Shielded for Center Speaker
    Wooden Cabinet for All Speakers and Subwoofer
    Full Function Remote Control

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• angajem kullanıcısına yanıt
    selamlar dostumhttp://www.tamsaatinde.com/Pikaplar,LA_53122-2.html#labels=53122-2
    denon ve oioneer sana uygun olabılır bence pl 990 daha ıyıdır senı uzmez butcenede uyar
  • angajem kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam pikap isi çok zahmetli ve sabır isteyen bir is aceleye gelmez eğer sürekli uğraşacagım dersen iyi bir deck pikap al ve zamanla hem pikabını geliştir hem de kendini tavsiye olarak ise pikapta ağırlık ayarı anti skate ayarı olmasına dikkat et s kol ve pitch kontrol olursa daha iyi olur ayrıca otomatik mi alacaksın yoksa yarı otomatik mi onada karar ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cyhnsr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim verdiğiniz linki ve pioneri inceledim evet fiyatları bütçeme uygun değerlendirme listeme ekledim sağolun

• des_955 kullanıcısına yanıt
    Elbette s kol olursa daha memnun kılar beni,yarı otomatik veya tam otomatik tercihim bahsettiğiniz diğer özellikler konusunda hiç bir fikrim yok aşama aşama bilgileneceğim sayenizde acele etmeden araştırarak sadece müzik dinleme amaçlı kullanım gerçekleşeceği için öyle prof bir ürün üzerinde durmuyorum zaten bütçemde belirli o fiyatlar arasında fp ürün arıyorum sadece sizede Teşekkür ederim

• Pikap sanyo ve iğneside audio tecnica olsun gerisi çok önemli değil. Çok güzel ses verir. Pioneer bile sanyonun ses işkemcisini kullanıyır pikapta. Ama iğnede bence biraz zevke kalmış ama audio tecnica çok güzek detaylı ve temiz ses veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne Sanyo'su? Paraya yazık.
  • Sony PS-LX300 2ci el temiz bir pikap buldum ve anlaştık.Önerileriz için sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.