Şimdi Ara

Pikaplı stereo sistem iyileştirme tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bir süredir pikap ararken bir yerlerden Pioneer PL-200Z yi buldum. Amfi DC-100Z ve bir çift S-Z72 hoparlör mevcut. Sistemi ufak ufak değiştirerek iyileştirmek istiyorum. Değiştirmeye hangi parçadan başlamalıyım acaba? Ve önerebileceğiniz marka, model varsa çok sevinirim. 2. el ve ya amazon farketmez.

• Pikabınız şimdilik iş görebilir lakin düzgün phono çıkışlı bir stereo amp. almanız gerek ilk başta bütçenize bağlı tabi.. Hoparlörleriniz sanırsam Portekiz üretimi o dönemlerde de Technics İspanya'da üretim yapıyordu tabi bazı ürünlerini.
  • Delerıum kullanıcısına yanıt
    Önerebileceğiniz amfi var mı? Bir de phono ayrı amfi ayrı mı almalıyım ikisi birlikte mi herhangi birinin avantajı var mı? Hoparlörler Pioneer marka olması lazım.
  • Hocam teşekkür ederim öncelikle. Amfi seçerken dikkat etmem gereken birşeyler var mı amazonda lambalı amfi gördüm 50 dolara mesela ya da böyle bir ürün var mesela verdiğinizle aynı fiyatta.

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B007F0JG26/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1506882190&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=stereo+receiver&dpPl=1&dpID=41xj9DhaJbL&ref=plSrch

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amfi için bütçe önemli ortalama 1000-2000 arası bütçeniz varsa gayet güzel seçenekler çıkar. Zamanla diğer ekipmanlar değişebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amfi için uygun hoparlör
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.