arkadaşlar pikatel modem almayın 1yıldır kullanıyordum memnundum bu 2 haftadır felaket birşekilde dc oluyorum. http://forum.donanimhaber.com/m_14309972/tm.htm bu topicte pikateldendir dediler. başka birşey sebep oluyor mudur sizce? sizce neyapmalıyım yardım. aklınız varsa pikatel modem almayın benden tavsiye
güncel
İide modemler 1-1.5 yılda bir değişir Yani Kullanıma göre Bu bi gerçek bozulmucak diye bişi yok ki.
arakdaşım modemle ilgili değil eğer koxp kullanıorsan (kullanıorsundur) knightin dc vermesi knighttayken reset çekmesi normal x-trap hala actif oluor o yüzden normaldir
ya arkadaşlar koxp kullanmıyorum. int.dede sorun yok bağlantım kopmuyor msn ler falan hep açık oturum kapanmıyor ama ko da çok dc oluyorum
quote:
Orjinalden alıntı: gslord
ya arkadaşlar koxp kullanmıyorum. int.dede sorun yok bağlantım kopmuyor msn ler falan hep açık oturum kapanmıyor ama ko da çok dc oluyorum
X-traptandır o.
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
quote:
Hayır pikatel modemler online oyunlarda sorunlu. Her Oyunda kesin dc verio sürekli. Ben Değiştirdim o yüzden o modemi. Pikatelle oyun oynanmıo.
quote:
Orjinalden alıntı: LcDonate
Hayır pikatel modemler online oyunlarda sorunlu. Her Oyunda kesin dc verio sürekli. Ben Değiştirdim o yüzden o modemi. Pikatelle oyun oynanmıo.
Ben 2 sene gibi bi süredir kullanıyorum hiç bir sorun yok.
her kötü şey beni bulur zaten :S
MODEM E Bİ NANE LİMON KAYNAT İÇİR DÜZELİR
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: kayseri_spor
MODEM E Bİ NANE LİMON KAYNAT İÇİR DÜZELİR
quote:
sudafet içirdim bide calpol
modemden dolayı pikatel e para vermek bence en son yapman gereken şey olmalı bütün online oyunlarda hata veriyo ki işi biraz daha iyi bilenler anlar port bile açamıyosun pikatel le
quote:
Orjinalden alıntı: vormound
modemden dolayı pikatel e para vermek bence en son yapman gereken şey olmalı bütün online oyunlarda hata veriyo ki işi biraz daha iyi bilenler anlar port bile açamıyosun pikatel le
yaw bu modemin piyasaya girrmesine kim izin veriyor. benim gibi adamlarda anlamıyor bulduğunu satın alıyor.
Pikatele
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme