Şimdi Ara

pikatel :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pikatel modem almayın 1yıldır kullanıyordum memnundum bu 2 haftadır felaket birşekilde dc oluyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_14309972/tm.htm bu topicte pikateldendir dediler.
    başka birşey sebep oluyor mudur sizce?
    sizce neyapmalıyım yardım.
    aklınız varsa pikatel modem almayın benden tavsiye

• güncel
  • İide modemler 1-1.5 yılda bir değişir Yani Kullanıma göre Bu bi gerçek bozulmucak diye bişi yok ki.
  • arakdaşım modemle ilgili değil eğer koxp kullanıorsan (kullanıorsundur) knightin dc vermesi knighttayken reset çekmesi normal x-trap hala actif oluor o yüzden normaldir
  • ya arkadaşlar koxp kullanmıyorum.
    int.dede sorun yok bağlantım kopmuyor msn ler falan hep açık oturum kapanmıyor ama ko da çok dc oluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: gslord

ya arkadaşlar koxp kullanmıyorum.
    int.dede sorun yok bağlantım kopmuyor msn ler falan hep açık oturum kapanmıyor ama ko da çok dc oluyorum

X-traptandır o.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

X-traptandır o.

abi normal dc oluyorum xtrap hata vermiyor ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır pikatel modemler online oyunlarda sorunlu. Her Oyunda kesin dc verio sürekli. Ben Değiştirdim o yüzden o modemi.
    Pikatelle oyun oynanmıo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LcDonate

Hayır pikatel modemler online oyunlarda sorunlu. Her Oyunda kesin dc verio sürekli. Ben Değiştirdim o yüzden o modemi.
    Pikatelle oyun oynanmıo.

Ben 2 sene gibi bi süredir kullanıyorum hiç bir sorun yok.
  • her kötü şey beni bulur zaten :S
  • MODEM E Bİ NANE LİMON KAYNAT İÇİR DÜZELİR
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: kayseri_spor

MODEM E Bİ NANE LİMON KAYNAT İÇİR DÜZELİR
    quote:

sudafet içirdim bide calpol
  • modemden dolayı pikatel e para vermek bence en son yapman gereken şey olmalı bütün online oyunlarda hata veriyo ki işi biraz daha iyi bilenler anlar port bile açamıyosun pikatel le
  • quote:

Orjinalden alıntı: vormound

modemden dolayı pikatel e para vermek bence en son yapman gereken şey olmalı bütün online oyunlarda hata veriyo ki işi biraz daha iyi bilenler anlar port bile açamıyosun pikatel le

yaw bu modemin piyasaya girrmesine kim izin veriyor.
    benim gibi adamlarda anlamıyor bulduğunu satın alıyor.
  • Pikatele
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.