Şimdi Ara

Piknik Bisküvi Bulundu! [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
225
Cevap
2
Favori
33.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IMG marketlerde biraz varmış, bizimkiler bugün almışlar. Üretimden kalktı diye biliyordum ki hiç bir yerde yoktu. Sevindim Yakınınızda varsa bu market gidip bakın derim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Piknik Bisküvi Bulundu!

Müjdeli haberlerimiz var! Uzun süredir kayıp olan Piknik Bisküvi nihayet geri döndü. Eti tarafından yeniden üretilmeye başlanan Piknik Bisküvi, çocukluğumuzun vazgeçilmez lezzetlerinden biri olarak yeniden market raflarında yerini aldı.

Eğer sen de Piknik Bisküvi'nin neden kaldırıldığını merak ediyorsan, bunun nedeni 2016 yılında Eti'nin fabrikasında çıkan bir yangındı. Yangın, Piknik Bisküvi'nin üretim hattına zarar verdi ve ürünün üretimi durduruldu.

Neyse ki, Eti müşterilerinin yoğun talebi üzerine Piknik Bisküvi'yi yeniden üretme kararı aldı. Şu anda Piknik Bisküvi, tüm büyük marketlerde ve süpermarketlerde yeniden satılmaktadır.

Piknik Bisküvi'yi satın almak için aşağıdaki marketleri ziyaret edebilirsin:

• Migros
    • CarrefourSA
    • Şok
    • Bim
    • A101

Ayrıca, Piknik Bisküvi'yi online olarak da satın alabilirsin. Trendyol, Hepsiburada ve Getir gibi e-ticaret platformlarında Piknik Bisküvi bulabilirsin.

Piknik Bisküvi'nin geri dönüşü, çocukluğumuzun lezzetini özleyenler için harika bir haber. Bu lezzetli bisküvilerin tadını yeniden çıkararak eski günleri yad edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kakolusu müthişti.Azmı yerdik
  • aynen çocukluğumda vardı bunlardan.
  • 9 kat fındıklı tokatlar ama piknik de candır
  • pisküvit hariç birsey yiyormusunuz
  • Vay be.
  • daha gecen aldım bizim bakkaldan sadesinden aldım ama ben ve eski tadıu yoktu sevemedim
  • Kakaolusu çok susatırdı ama bambaşkaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manstein

pisküvit hariç birsey yiyormusunuz

Su içiyoruz birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

IMG marketlerde biraz varmış, bizimkiler bugün almışlar. Üretimden kalktı diye biliyordum ki hiç bir yerde yoktu. Sevindim Yakınınızda varsa bu market gidip bakın derim.

Bilmem kaç yıl geriye gittim

• ilkokulda nerdeyse hergün alırdım
  • 25 kuruştu 50 kuruş olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

ilkokulda nerdeyse hergün alırdım

/>
  •  Piknik Bisküvi Bulundu! [SS'li]
    bi bu değil
  • burda 5 kuruş
  • ülker'in fabrikasında dolu.
  • ilkokul yıllarım aklıma geldi bir an 25 kuruştu harçlık ztn 50 kuruştu alıyorduk kakaolu güzeldi
  • çaya batırınca tadından yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndacHan

bi bu değil

harikaydı yaaaaa.............
  • lan şu incirli biskremle piknik bisküvisi gelmiş geçmiş en iyi 2 bisküvidir yeminle. niye kaldırıyolar üretimi anlamıyorum. her gün alırdım ben de kakaolusundan :(
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.