Şimdi Ara

Piksel Ledden Anlayanlar İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar piksel ledden anlayanvarsa bana yardımcı olabilirmi? Bu ledleri kontrol etme hakkında birkaç sorum olacaktı

• Sorunu Direk olarak yazsan daha fazla cevap alırsın. Hem belki google arama moturunda seninde soracağın soruyu arayan kişi bu forumdan araştırıp öğrenmiş olur.
  • bu ledlerle fazla uğraşan olmadığı için böyle sordum
  • ya birkaç sene önce bir şey keşfetmiştim de unuttum. epeydirde arıyordum. ledlerin 4 bacağı vardı, 2 si besleme, 1 i renk bilgisi, geri kalan 1ide hangi ledin renk bilgisi alacağı bilgisini taşıyordu. pixel led bu mu ? eğer buysa farkında olmadan sevap işledin
  • du riechst so gut kullanıcısına yanıt
    o led hangi led bilmiyorum ama bu piksel led de 3 kablo giriyor
  • hocam yanlışınız var sanırım.
    data, clock, gnd , +5v üzere 4 ucu var. sizin elinizdeki piksel led değil mi acaba ?
    şimdi daha detaylı baktım doğru 4 kablo çıkıyor piksel led den
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FANDA ÜÇ RENK KABLO NASIL?
    17 yıl önce açıldı
    duvara lcd yerden yükseklik ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • siz neyi merak ediyorsunuz pixel led ile ilgii?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    https://www.youtube.com/watch?v=zw0LGMHNTJg
    Bu linkteki videoyu incelerseniz bu sistemi nasıl yaparım bu piksel ledlerle. Nasıl bir kontrol kartı kullanmam gerekiyor.
  • piyasadaki kontrolörler yardımıyla sondaki animasyonu yapabilirsiniz. ancak daire tanıtım işini standart kontrolcülerle yapabileceğinizi sanmıyorum. kendi devrenenizi tasarlamalısını. bunun için önce pixel ledin iletişim şeklini öğrenmelisiniz. sonra bunu mobi cihazlarla ilteşimde olacak şekilde geliştirmelisiniz. bunun için bluetooth öneririm. internette android üstünde bluetoothla yapılmış çok örnek var çünkü. veya ışıkları kontrol etmek için dmx platformunuda kullanabilirsiniz anca bunun hakkında tam bir bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi du riechst so gut -- 11 Ağustos 2014; 17:58:57 >
  • edison3838 kullanıcısına yanıt
    chip modeline göre 3 veya 4 kablolu pixel ledler vardır. istenilen proje veya içerik varsa pm atabilirsiniz yardımcı olurum her türlü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.