Şimdi Ara

Piksel Oyun - Musteri Hizmeti %100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba oncelikle belirtmeliyim ki ben sadece bir musteriyim ve kesinlikle firmayla bir baglantim yoktur.

Konumuza gelecek olursak ilk olarak gecen haftalarda izmirden kendime 2. el ps3 aldim ve ilk isim gta5 alip oynamakti. Nerdeyse 6 satici ile gorustum ve ne yazikki ellerinde 2. el gta 5 kalmamis, sifir olanlari da pahaliydi. 2. el almakta kararliydim ve 7. gorustugum gitti gidiyo dan buldugum HAVUZ ELEKTRONİK adli spotcudan 2. el gta5 alacaktim fakat urunu aldiktan 2 gun icinde kendilerine bir turlu ulasamadim. Sonra internetten arastirinca gordumki bu spotcu istanbul tahtakale de kucuk bir dukkan ve memnuniyet sifir, yani sabikasi cok. Nette herkes sikayetci, hemen gg den urun iadesi istedim ve kargo baslamadan parami 1 gun icinde iade aldim. HAVUZ ELEKTRONİKTEN hicbirsey almayin cogu kisiye orjinal urun diye yan sanayi mal yolluyorlarmis. Her neyse hemen gta5 almaliydim ve bu sefer baska siteden PİKSEL OYUN adli dukkana ulastim 2. el gta5 icin. Ve telefonda arkasinda ufak tefek cizik oldugunu soylediler bende bilerek kabul ettim cunku 2. el malda sifir cizik imkansiz gibi bisey. 1 gun icinde kargo geldi oyunu denedim ve 8466mb yani 8 bucuk gb yukleme ekraninda 600 kusur mbta her seferinde takildi.Oyuna giremedim ve hemen piksel oyuna ulastim geri iade yolla dedi ve bende sifir olarak 120tl ye gta5 talep ettim. Ustune farkini koyarak bana ucretsiz kargoyla bugun gta 5 yolladilar. Suan kurulum tamamlandi cd de hicbir cizik veya sorun yok.

Bu yazimdaki amacim piyasadaki cakallara kanmamaniz icindir. Piksel Oyun ile ilgili hicbir baglantim olmayip tamamen musteri memnuniyetini ele aldim. Bu arada İstanbul Avcilar da Piksel Oyun'u bulabilirsiniz. Benim aradigim kalite budur, magduriyetten dolayi boyle hizli ve kaliteli isi yapan tek firma Piksel Oyun benim icin. Kendinize iyi bakin kaliteden sasmayin iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.