Şimdi Ara

pil ömrü en uzun olan (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, pil ömrü 4 saat ve üzeri olan 1000 dolar civarı bir model önerebilir misiniz, yalnızca internet ve word kullanmak için, teşekkürler...

• Bende Toshiba a100-599 var, 2 saati zor geçiyo pil ömrü.
  • Ekran parlaklığını bayağı bir düşürünce pil ömrü uzuyor, en azından benim işimi görüyor...

Fn + F7 (Ekran Parlaklığı Düşürme)
    Fn + F8 (Ekran Parlaklığı Arttırma)
  • 3.5 - 4 saat pil ömrü dayanıyor. Acer aspire 5720G
    tabi pil ömrünü böyle arttırmak içiin oyun v.b. güç tüketimini azdıracak şeylerden kaçınmalısınız...
    Asus notebookda ise 5 saat kullanıyordum. şimdi 1 buçuk saate düştü. oradan edindiğim deneyimle pilinizi gerekli olmadığı zamanlarda kullanmayın AC modunda şarj olduktan sonra pilinizi çıkartın. Yada pilinizi hiç kullanmıyorsanız. 2 haftada bir mutlaka kullanınız. Sonra tekrar şarj ediniz.
  • bende asus f3jp var 4sa55 dk felan diyor tam dolu iken (quiet office modu)...4saati geçtiğini biliyorum ama küsüratını hiç hesaplamadım. batarya extra onu belirteyim.
  • bende toshiba1cr vardı ve pili bespara etmezsuresını uzatmak ıcın performans ayarları vardı; tam performans - dengelı - pıl tasarrufu.. fakat pıl tasarrufunda bılgısayar ole bır acılıyodukı zaten pılın yarısı orda bıtıyor oyuzden pil konusunda toshiba onermem
  • ben migrosun kampanyasından medion almıştım 1000 liraya.eğer parlak ekran benim için önemli değil dersen,9 cell pil var üzerinde ve baya çok gidiyor.bulabilirsen bi araştır arkadaşım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sony vaio'un bir modeli var 7 saat gidiyor ama 3 binytl'den pahali bir cihaz digerleride ortalama 2-3 saati gecemez 6 cell'de , 9 cell'de de 4-5 saat arasi gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apexi -- 26 Ocak 2008; 10:49:50 >
  • bataryanın 8 yada 9 hücreli olması lazım markadan ziyade
  • bende toshiba l10 102 var, pili garantiden değişmişti şimdi ekranı kısınca normal internet kullanımda 4 saat filan gidiyor, dvd den film seyrederken 2 filmi devirdim hala bitmemişti hatta
  • benim toshiba M40X-161 de 3 saat gidio.sürekli şarjda.2 haftada bir pili boşaltıp tekrar şarj ederim.2 sene oldu alalı ama pil hala ilk günki gibi.pili çıkartıp kullanmayı önermem asla.
  • bunda 4 saat gidiyor offıce modunda ve internette gezerken

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSXATM55202N
  • ya ben bu acerın taa... ne diim laptopu aldım bi ay olmuşu 1350 ye aldım 1 ay içinde 250 ytl düştü alet ya gelde deli olma yuukarda arkadaşın önerdiği modelin pil süresi harika fiyatıda harika aletin bnm aletin pili saolsun bi film izleyemiorum 2 saat yazıodu sitede 1.saaat 20 dk bilemedin 1. 30 anca gidio adam gibi kullandıında pilde kalite istiosan asus alıcan abi yada paran warsa apple yada sony alıcan ama acermı tövbee D::D

ama birde bişe sorucam yukarda önerile modelin pili o kadar gitmesi için 9 cell olması lazım yanlışmıyım?? ama ben acerın servisini arayıp sormuştum birbuçuk ay falan olucak acerın en yüksek 8 cell pili war demişlerdi acaba 9 cell pil falanmı çıktıda haberimiz yok??? bilen warmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga145

bunda 4 saat gidiyor offıce modunda ve internette gezerken

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSXATM55202N

usta sen kendinmi kullanıon aleti yani kesin gidiomu o kadar şarjı ?bunun pilleri bizim makinalarada uyar deiştirebiliriz gerçekten o kdar gidiosa onun için soruyorum.
  • 9 Cell bataryalı bir model al arkadaşım. ben ilk aldığımda 4:15 saat gidiyordu. Aradan 1 yıl geçti şuanda 3:35 saat gidiyor.
    (Dell C 282)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravoecho

bende asus f3jp var 4sa55 dk felan diyor tam dolu iken (quiet office modu)...4saati geçtiğini biliyorum ama küsüratını hiç hesaplamadım. batarya extra onu belirteyim.

hastayım bu alete
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.