merhaba arkadaşlar. önceden açıldımı bilmiyorum. yaklaşık 5 gün önce aldığım iphoneun şarjı yaklaşık 1.5 günde bitiyor. fazla kullanıyorum ama öyle elimden düşmeyecek şekilde değil yani 1 saate mesela 5 dak kullanıyorum gündüzleri. bukadar çabuk gitmesi normalmidir ? birde apple dan aldım iphonu pilde sorun varsa nereye gitmem gerekir ?
normaldir. şarjı cabuk bitiyor malesef. en kötü tarafı bu cihazın.
wifi yi acık bırakma ve cok video izleme bence video feci götürüyor bende de bir de parlaklık oranını düşür baya etki ediyor...
Titresimi ve sesi kapat, ekran parlakligini en dusuge getir, telefonu surekli Ucak Modu`nda kullan, wi-fi, edge vs hic acma, kullanmadigin zamanlar da kapat. Ben denedim sarji baya uzun sure gidiyor.
wifi edge kullanmadıgın zaman kapat ama özellikle 3g yi kapat 3g 8 saat falan fark ediyo iphone da
quote:
Orjinalden alıntı: apocalypse807
Titresimi ve sesi kapat, ekran parlakligini en dusuge getir, telefonu surekli Ucak Modu`nda kullan, wi-fi, edge vs hic acma, kullanmadigin zamanlar da kapat. Ben denedim sarji baya uzun sure gidiyor.
ee iphone'u neden aldı, cebinde taşımak için mi?
ben en az 2 gün gidecek şekilde gayette oynayarak nete bağlanarak kullanıyorum :) 2 günde 1 şarj kötü değil bence :) hatta şunu söyleyeyim sony ericsson k810i 9 saat konuşma süresi tanıyor kullanıcıya onuda 2 gün kullanıyordum :)
quote:
Orjinalden alıntı: apocalypse807
sen iyisimi at çöpe ne işe yarar bu dediklerinden sonra...
Ben baya sık kullanıyorum buna rağmen 3 gün gittiği oluyor Ekran parlaklığını fazla yüksek tutmayın oda baya fazla şarj yiyor.
standart 2-3 arası normal kullanımda iyidir.1 gün falan giderse çok kullanıyorsun demektir (oyun video internet vs.) şu anki pil teknolojisi için makul rakamlar, üreticiler yeni bir pil teknolojisi üzerinde çalışıyormuş 1 ay falan gidecekmiş eğer olursa ve iphone serine entegre edilirse bu forumda açılacak başlıkları duyar gibiyim ( benim şarj 25 gün gidiyo niye 40 değil?)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme