Şimdi Ara

gp şarj cihazı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar gp nin 4 pilli 2 saatte dolduran modelini aldım dün.
    kullanım kılavuzunda kırmızı yanıyorsa şarj ediyor, yeşil yanıyorsa işlem bitti, sürekli kırmızı yanıp sönüyorsa pillerde sorun var yada şarj olmuyor ibaresi var.
    elimde toplamda 10-15 adet pil var, şarj etmeye çalıştığımda çok kere kırmızı yanıp sönmeye başladı. ne yapmam gerekir ? böyle bir sorunla karşılaşan var mıdır ?

• Aynı marka/model pilleri mi şarj ediyorsunuz acaba?
  • @serisonu,
    "ne yapmam gerekir" di.......
    Pil ve şarj cihazı almadan önce ilk önce aşağıdaki linke bakacaktınız sonra alacaktınız. Bu ilki,
    http://forum.donanimhaber.com/m_11309414/mpage_110/tm.htm
    Sonra 65. sayfadaki ilk mesaja bakacaktınız......
    http://forum.donanimhaber.com/m_11309414/mpage_65/tm.htm............
    sonra gidip alacaktınız.
    Pilleriniz hk. bir bilgi vermemişsiniz. Kaç yıllık , marka ve kapasiteleri, Ayrıca GP' nin onlarca şarj cihazı var. ya fotograf yada cihazın arkasında yazan kod ve bilgileride vermeniz gerekirdi ki, bizde yrd. olalım.
    quote:

Orijinalden alıntı: serisonu

merhaba arkadaşlar gp nin 4 pilli 2 saatte dolduran modelini aldım dün.
    kullanım kılavuzunda kırmızı yanıyorsa şarj ediyor, yeşil yanıyorsa işlem bitti, sürekli kırmızı yanıp sönüyorsa pillerde sorun var yada şarj olmuyor ibaresi var.
    elimde toplamda 10-15 adet pil var, şarj etmeye çalıştığımda çok kere kırmızı yanıp sönmeye başladı. ne yapmam gerekir ? böyle bir sorunla karşılaşan var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bipekkan

@serisonu,
    Pil ve şarj cihazı almadan önce ilk önce aşağıdaki linke bakacaktınız sonra alacaktınız. Bu ilki,
    sonra gidip alacaktınız.
    Pilleriniz hk. bir bilgi vermemişsiniz. Kaç yıllık , marka ve kapasiteleri, Ayrıca GP' nin onlarca şarj cihazı var. ya fotograf yada cihazın arkasında yazan kod ve bilgileride vermeniz gerekirdi ki, bizde yrd. olalım.
    quote:

bi pekkan hocam sizi takip ediyorum ve yazılarınızı okuyorum.
    benim merak ettiğim konu piller ve şarj aletlerinin uyuşmazlığı
    20 kadar eneloop şarjlı pilim ve eneloop şarj aletini kullanıyorum.doğa dostu olduğum için her alette şarjlı pil kullanmak gerekli bence.
    neyse setimden çok memnunum ama hep deşarj eden bi şarj aleti almak istiyorum.
    ataba 508 alsam eneloopları sonuna kadar şarj edermi bunlar?
    eneloop şarj aleti pilleri komple dolduruyor çünkü.
    yoksa pilleri fenerde deşarj etmeye devam mı dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: bipekkan

@serisonu,
    sonra gidip alacaktınız.
    quote:

bilgilere tsk ler bir hata yaptım. dün gidip değiştirdim ama yeni aldığım da aynı sorunu yaşadım. pazartesi günü tekrardan gidip değiştirmeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Aynı marka/model pilleri mi şarj ediyorsunuz acaba?

yanında gelen 2700 lük gp pilleri şarj etmeye çalışıyorum. şarj etmesemde aleti prize taktığımda ilk 1 dk kırmızı yanıyor daha sonra kırmızı yanip sönmeye başlıyor.
  • @ serisonu,
    Aldığınız markada ısrarlı olduğunuzda aynı sorunları yaşayacaksınız. Ayrıca eski pillerinize 2 saatte hızlı şarj uygulamaya devam edersenizde o pilleri çok yakında çöpe atacağınız konusunda iddiaya girerim. 65. sayfayı dikkatle okuyun ve marka model seçimini buna göre yapın derim.
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Aynı marka/model pilleri mi şarj ediyorsunuz acaba?

yanında gelen 2700 lük gp pilleri şarj etmeye çalışıyorum. şarj etmesemde aleti prize taktığımda ilk 1 dk kırmızı yanıyor daha sonra kırmızı yanip sönmeye başlıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    akü şarj sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Şarj Cihazı Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Laptop Şarj Problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @photo-pentax,
    Yeni nesil piller için en uygun şarj cihazları pillerle verilen şarj cihazları ile AT-508 ve benzeri max. şarj akımını pilin durumuna göre ayarlayabilen şarj cihazlarıdır. Ayrıca sık sık şarj deşarj yapmanıza da gerek yok. 6-7 ayda bir, eğer sık sık şarj deşarj yapıyorsanşız 3 ayda bir yeterli. Fenerle deşarj işleminde pilin ışık vermesini kestiğiniz anda hemen şarja başlatın ve asla pilleri fener açık olarak unutmayın. Buna dikkat edin.
    quote:

Orijinalden alıntı: photo-pentax
    bi pekkan hocam sizi takip ediyorum ve yazılarınızı okuyorum.
    benim merak ettiğim konu piller ve şarj aletlerinin uyuşmazlığı
    20 kadar eneloop şarjlı pilim ve eneloop şarj aletini kullanıyorum.doğa dostu olduğum için her alette şarjlı pil kullanmak gerekli bence.
    neyse setimden çok memnunum ama hep deşarj eden bi şarj aleti almak istiyorum.
    ataba 508 alsam eneloopları sonuna kadar şarj edermi bunlar?
    eneloop şarj aleti pilleri komple dolduruyor çünkü.
    yoksa pilleri fenerde deşarj etmeye devam mı dersiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.