Bildirim
Akü Şarj Aletiyle Şarj Etme Problemi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Gerekmez fakat çıkan hidrojenin sağlıklı şekilde bertaraf edilmesi için çok küçük alanda havalandırma olmadan şarj etmeyin. -
Kaynama yapacağindan dolayı kapakları acmazsam patlayabilirmis varmı böyle bir olayquote:
Orijinalden alıntı: diatta1903
Gerekmez fakat çıkan hidrojenin sağlıklı şekilde bertaraf edilmesi için çok küçük alanda havalandırma olmadan şarj etmeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni tip kapakları kapalı aküyü uygun voltajda (1 amper/saat) açık havada şarj ediyorum. Herhangi bir asit sızdırması, ısınma yada koku olmuyor... Hızlı şarj etmek için yüksek voltaj verilmediği takdirde eskimemiş sağlıklı aküde kaynama olmayacaktır... Kapakları açma tedbir amaçlı yapılıyor diye biliyorum, dikkat edin çıkan zehirli gazı solumayın...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hiç duymadım, zaten aküye uygun voltaj ve amperde şarj edeceksiniz dolayısı ile neden kaynama ya da patlama olsun ki? Yukarıda arkadaş da yazmış. İçiniz rahat etmeyecekse ilk şarjda buşonları açıp gözleyip deneme yoluna gidin. Baktınız bir sorun yok bir daha ki şarjlarınızda açmazsınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X