< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunismail -- 20 Eylül 2019; 1:32:13 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunismail -- 20 Eylül 2019; 1:32:13 > |
Bugün dükkanın/gözümüzün önünde bir araç bilinmeyen bir nedenden yanmaya başladı.Fiat linea mı öyle birşey. Zar zor söndürüldü ön kısım gitti. Muhtemelen elektrik sisteminden.
Benim hassasiyetim biraz da bundan sanırım. "Lion batteries" dedin mi ben bi korkuyorum. |
Tamam ama haberlerde gördüğümüz patlama olaylarında da cihazlarda uygun batarya kontrolörü kullanılıyor. note7'yi hatırlıyorsunuz. Bir ara da iPhone'un kulaklığı patladı. Alanlarında uzman firmalar bunlar. Hiç yokken ev yakan samsung telefonlar nedeniyle dava açan kullanıcılar oldu...
Neyse, benim bilgim sınırlı. Ama şahsi görüşüm "hayır" olacaktır. Siz bilirsiniz. |
Ben konu sahibi arkadaşı eleştirmiyorum veya yanıt olarak yazmıyorum.
Şimdi benim böyle bir endişem olsaydı... Aslında çok güzel bir fikir. Doğru düşünmüş. Ya dağda bayırda kalırsam? Ondan bundan aktarma kablosu mu dileneceğim? Böyle zor zamanlarda insanın yanında herhangi bir sanayi ustasının ya da servis no'sunun bulunmadığını farketmesi cidden zinir bozucu bir durumdur. Böyle sorunlar için polisi de aramayı sevmem. Arasam ordan biryerden yardım isteyin derlerdi herhalde gelmeye üşenirlerdi. Bir yayladayım ve sakin bir yer. Böyle dağlık taşlık. Nüfus az, aracı olan yok. Anam! radyoyu açık unutmuşum sabaha kadar aküyü sömürmüş! Haydaaa.... Daha evvelden akücüye gidip ikinci el aldığım, oto aküsü kadar değil de daha minyatürize akü ile bir seferde marş bastırıp aracı çalıştırmayı denerdim. Araba çalıştı şükür... B minyatür akünün birkaç dakika şarj olmasını beklerim ki zaten akü küçük, marş için verdiğini geri alabilsin... Şimdi, gaza biraz basıp motoru bağırtırken, direksiyonun hemen altına taktırdığım iki kademeli düğmeyi ( ![]() Aslında ben bu fikri çok sevdim. Bizim mahallede anayolun karşısında bir akücü var müsait olduğumda gidip bi konuşayım şununla. Maksat muhabbet olsun hem bir çayını içer gelirim. ![]() Teşekkürler konu sahibi kardeş ![]() (fikrini çaldılar...) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrıldı01 -- 23 Ocak 2022; 14:52:3 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunismail -- 20 Eylül 2019; 9:34:27 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrıldı01 -- 23 Ocak 2022; 14:52:10 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunismail -- 20 Eylül 2019; 21:21:37 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrıldı01 -- 23 Ocak 2022; 14:56:25 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiİsteğiyleAyrıldı -- 20 Eylül 2019; 23:15:8 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrıldı01 -- 23 Ocak 2022; 14:55:17 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |