Merhaba. Acer 6530G markalı ürüne sahibim. Laptop'da prize takılı çalışırken ve yalnızca pil ile çalışırken arada çok büyük performan farkı var. Prize takılı iken neredeyse Media Player'da şarkı dinlemek dahi güç, internet sayfaları çok geç açılıyor. Fakat yalnızca pil ile kullanırken gayet verimli ve performansı iyi. Sorun nedir anlamadım, nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler.
Sorun performans seçeneklerinden kaynaklanıyor. Prize takılı iken;
XP ise: Güç tüketimi Ev/Ofis masası konumuna getir. Vista ise: Yüksek Performans konumuna getir.
Vista kullanıyorum. Her iki şekilde de yüksek performansta çalışıyor bilgisayar ama arada dediğim gibi bir fark var.
Adaptörde sorun olabilir mi?Yani prize takılı iken pili kullanmayıp direk adaptörden alıyorsa elektriği (tam mantığını bilmiyorum) belki adaptördeki sorundan dolayı bunu yaşatıyor olabilir.Şahsen adaptörü değiştirerek dene diyeceğim ama öyle kolay bulabileceğin birşey de değil.Bence servisine götürüp orada durumu izah edip göstermelisin.(Eğer gerçekten sorunun bu olduğuna eminsen)
benim bildiğim pilde düşük performans olur execalibur arkadaşımızın söylediğini bi dene bakalım
Laptop Konu başlığı altındaki "Acer6530G Derneği" başlığında benim gibi bir şikayeti olan bir arkadaş daha var. Fakat orda cevap alamadım. O arkadaş da cevap alamamış. Sanırım servise götürücem onlar bir ayar çekicekler artık. Teşekkürler yine de hepinize.