yok hacım, olsa da gitmem zaten. Kaç gündür pilav pilav pilav içim dışım pilav oldu yau
pilavı okulda sürekli yaptıkları için artık toplu yemek yapılan yerlerde pilav yiyemiyorum ne kadar güzel olursa olsun. annemin yaptıklarını yiyebiliom bi tek.
pilavı okulda sürekli yaptıkları için artık toplu yemek yapılan yerlerde pilav yiyemiyorum ne kadar güzel olursa olsun. annemin yaptıklarını yiyebiliom bi tek.
Ben onu da yiyemiyom artık kaç haftadır adam akıllı doyamadım ya yemek yemeye. Abur cubur da bulamaz olduk aç aç geziyoz etrafta.
ekonomiyi bu hale getirenlerin okuması lazım bu mesajları, aşşağılıklar...
quote:
Orjinalden alıntı: aspci
ekonomiyi bu hale getirenlerin okuması lazım bu mesajları, aşşağılıklar...
Ne ekonomisi hacım yaa Sende hemen hükümeti yıkıcan
Yau iştahım kalmadı. Ne yediğimi çoğu zaman bilmiyorum hatırlamıyorum. Belki de bu ara yaşadığım sıkıntılardan böyleyim ya
ben yıkarım, cumbabayı getirdik ya başa, o zmandan beri yaptıklarına ii sövüyom.
sen de şu olaya çok takıldı hacu, bu kdr sıkma kendini, onu da etkilio olaiblirsin.
www.pilavnirde.com işte size pilav
ark. site ye pilav ekleyelim bos geçmeyelim :D hadi elinde pilav olan warsa yazsın siteye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme