Şimdi Ara

Pildeyken kasma (monster abra a7 v6.2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar monster notebook 2 ay önce high ayarlarda pilde kasmayan oyun şuan pildeyken oyunun ayarlarını mediuma aldığım halde kasıyor oyunun tüm güncellemelerini ekran kartının tüm güncellemelerini yaptım ama yok düzelmedi (fişteyken sıkıntı olmuyor) sadece bir oyun değil diğer oyunlarda da aynısı oluyor nedendir acaba ??

• Ekran kartı olarak Nvidianın kullanıldığına emin misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğal bir durum. 30 fps e kitleniyor pc şarjda. Her laptopta öyledir. Nvidia battery boost yapiyordu galiba bunu. Geforce experience dan kapaman lazim. Bir de guc ayarlarinda pildeki durumu da maksimum performansa alman lazim. Ama bana kalirsa ikisini de yapma şarjin 10 dk da biter. Bu aletler şarjda oynamak için değil zaten.

• karbonbazliorganizma kullanıcısına yanıt
    Evet nvida da çalıştığından eminim

• Pilde daha düşük fps almak tabiki normal ama daha öncelerden hic sıkıntı olmadan çalıştırıyordu simdi ise çok çok aşırı kasma var yani bir tuşa bastıktan 2-3 saniye gibi falan sonra algılıyor bide oyunun ayarları medium da daha önceleri high da pildeyken rahat çalıştırıyordu

• Muhtemelen daha önceden harici grafik kartıyla çalıştırdınız. pildeyken dahili ekran kartı devrede olduğu için düşük fps ve kasma normaldir, yani br sorun yok fişinizi takıp oynayın iş çıkarmayın kendinize

Ha illa bataryada kasmadan oynayacağım diyorsanız oyuna girmeden önce yan tıklayıp harici grafik kartı ile çalıştırın . Oda olmassa geforce ayarlardan düzenleme yapın . Bu seferde gelip buraya bataryam 15 dakikada bitiyor diye konu açmayın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 19 Ağustos 2016; 10:09:29 >
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt

şuan zaten harici ekran kartıyla çalışmıyormu ? pilde oynamaktan yana benim düşüncem bilgisayarda mı bir sorun oluştu zaten masanın başında olduğum sürece şarj aletini hiç çekmiyorum hani pilde 30 fps falan verse yine bir lafım yok ama 4 fps maks 7 fps oluyor
  • Pilde iken hotkeyden yuksek performansi secip deneyin .

• pekolas P kullanıcısına yanıt
    O durum için Geforce Experience içinde pil ile uyumlu ayarları yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortalizmm -- 19 Ağustos 2016; 21:57:23 >
  • 4-7 fps ise o zaman harici ekran karti devre disi kaliyor demektir bataryadayken.

• işin garip kısmı oyunu bugün açtığımda şuan 30 fps alıyorum ve hiç bir ayar yapmadım sadece dün bataryayı sonuna kadar bitirp doldurdum bataryadan dolayı olma gibi bir ihtimali olabilirmi (bu arada yardımlarınız için teşekkür ederim)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.