Şimdi Ara

pili değiştirmeniz faydalı olabilir uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni aldığım yaklaşık bir aylık msı ge 60 laptop umda yakşaşık bir haftadır bu sorun başgösterdi. 2-2.5 saat şarzı giderken şimde 5-10 dk da kapanıyor. win7 pro yüklü. forumda konuları irdeledim çözümleri denedim fakat sonuç alamadım. bu işin kesin bir çözümü varmı. çok sinir oldum
     pili değiştirmeniz faydalı olabilir uyarısı

• Pil arızalanmış olabilir, garantisi var anladığım kadarıyla cihazın, yetkili servise gönderip pil değişimi talep edebilirsiniz.
  • yalnız win8 yüklediğimde hiç bir sorun yok 2 saat sürüyor şarzı win7 de sıkıntı oluyor
  • Bilgisayarın üreticisi Windows 7 sürücüleri yayınlıyorsa onların hepsini indirim kurmayı denediniz mi?
  • sürücülerin hepsi win7 64 bite göre yükledim knedi verdiği cd içinde. ilk başlarda hiç bi sorun yoktu . fotumlara baktım. bir çok kişi şikayetçi. farklı marka laptoplar hep. ama çözüm yok bulamadım
  • yardımcı olabilecek kimse yokmu yahu
  • sorun çözüldü. windows güncellemeri yapılınca sorun gitti. güncelleme ile alakalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam hangi güncelleştirmeleri yüklediniz de sorununuz çözüldü?? yazabilir misiniz??
  • hocam win7 yükledim format atmıştım. ilk başta sorun yoktu. windows kendi otamatik güncelleştirme yaptı bu sorun başladı. aradan geçen sürede windows otamatik olarak güncelleştirme yaptı yükledim. sorun çözüldü. ben ekstra bişey yüklemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthsbs -- 1 Ağustos 2013; 11:58:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.