Bildirim
Pili en iyi giden telefon
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Arfagan
Benim istedigim telefon whatsapp gibi facebook gibi uygumalari acailcegim skype olursa efsane olur tabi :) clash of clns gibi oyunlari oynuya bilcegim bi telefon olsun ama sarj iyi gitsin boyle bi telefon varmi ???
hacı bari fiyatı yazsaydın :D -
UNLIMITED iphone lar xperia z ler gecti elimden bi note 2 iyi gidiyo da oda hayvan gibi yani marka renk onemli degil bu ozellikler yeter bana oyle full hd ekran super islemciye gerek yok 3g si olsun ama nede olsa video felan izlicez -
4.6 ınc,ekranda z den bıle yuksek bataryası olan xperia sp onerıyorum.gun ıcınde gozun pıl gostergesıne takılmadan kullanma rahatlıgı ve saglamlık acısından kesınlıkle sp onerırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
UNLIMITED iphone lar xperia z ler gecti elimden bi note 2 iyi gidiyo da oda hayvan gibi yani marka renk onemli degil bu ozellikler yeter bana oyle full hd ekran super islemciye gerek yok 3g si olsun ama nede olsa video felan izlicez
makul olculerde,elde cok buyuk durmayıp kullanımı daha rahat olanlar ıcınde,sanıyorumkı sp den daha ıyı sureler elde edebılen model yok,ki bende bu yonu cok arastırmıs sonunda xperıa sp karar kılıp almıstım.2. gunu cok rahat goruyor stamına mod dıye oldukca kullanıslı bır pıl yazılımıda gelıyor oldukca etkılı. -
Xperıa sp bencede,batarya cok iyi ve hızlı telefon.
quote:
Benim istedigim telefon whatsapp gibi facebook gibi uygumalari acailcegim skype olursa efsane olur tabi :) clash of clns gibi oyunlari oynuya bilcegim bi telefon olsun ama sarj iyi gitsin boyle bi telefon varmi ???
Xperia sp, xperia z ıle aynı ekran kartı var ekranı daha makul olcude bataryası dha yuksek ve fıyatı hesaplı.
g2
g2
g2 -
Sp.belkıde en ıddıalı yonu batarya ve saglamlıgıdır sp,nın bu acıdan one cıkıyor.
Her konuda Sp öneriyorlar bataryası iyi diye.Gsmarena testine bakıyorum Xperia M'in bataryası daha uzun süre gidiyor.SP Teknosada 1249 TL.Bence az daha koyup G2 almak daha mantıklı.Yaklaşık 2 kat daha iyi gidiyor G2'nin pili.
Pil konusunda en iddialı olacağını düşündüğüm telefon ise Nokia Lumia 1320'dir.6 inç ekran büyük ama bataryası en uzun süre gidecektir. -
klıksa da sony garantılı 1149..
http://www.kliksa.com/urun/sony-xperia-sp-black-akilli-telefon/901835545
hangı yaklasık ıkı katı gsm arenadakı surelerde oyle bır ıkı kat goremedım..hatta 3g gorusmede g2 daha bıle az gıdıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 24 Ekim 2013; 18:36:13 >
-
Lenovo P780 Şarj Kablosunun Yerini Unutursun -
Lumia 720
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- telefon önerileri 2024
- xiaomi whatsapp sorunu
- device health services nedir
- play protect nedir
- telegramda video nasıl izlenir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X