bebeğimize bi salıncak aldık 4 adet D alkalin pil ile çalışıyor acaba cep tel adaptörü ile fişli yapılabilir mi yada başka bi şeyle üstadlar yardım...
olur olmasına ama neden cep tel adaptöru
AA Alkalin Pil se 6V adaptör ile besleyebilirsin!
Hocam elektrik-elektronikçilerden 6V DC 250-800mA arası hazır adaptörlerden alırsanız işinizi rahatlıkla görecektir geriye sadece pil yuvasının uçlarına bağlamak kalıyor
evet 6-7 ytl arası bişey...hem başka ürünlerini çalıştırmaktada kullanırsın.
herkese teşekkür pil yuvasına bağlarken bütün pilleri çıkarıp -+ bağlayacamda hangi yuvaya çünkü 4 yuva var
Pil yuvalarının arkasındaki bağlantı tahminen bu şekildedir (Şekil karşık oldu artık idare edin )
6v adaptör aldım -+ bağladım az bişi salladı fakat 10 dk sonra artık hiç çalışmadı... neden acaba?
bebek arabasına arada adaptörde olsa elektrik bağlantısı yapmayın derim. adaptöre gelince, çekilen akıma dayanamamıştır.
quote:
Orjinalden alıntı: eloko
bebek arabasına arada adaptörde olsa elektrik bağlantısı yapmayın derim. adaptöre gelince, çekilen akıma dayanamamıştır.
araba diil salıncak ama farketmez sana katılıyorum bide anlamadıgım bişi var boyutları nedir acaba 6 v neyi salarki
quote:
Orjinalden alıntı: useryk
6v adaptör aldım -+ bağladım az bişi salladı fakat 10 dk sonra artık hiç çalışmadı... neden acaba?
arkadaşım bağlantıları konturol et olmadı 6v adaptörün çıkışına bak votaj varmı yada pil tak tekrar bakalım çalışıyomu
arkadaşım burda aldığın adaptörün amperi önemli 6 volt ama yüksek amperli ve dayanılık bi adaptör olmalı (regülesi iyi olmalı ) yoksa dediğin gibi iki sallar bırakır 6 volt olabilir ama burda adaptörün gücü önemli
6v 500mah sallıyor şimdi fakat yavaş sallıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme