eyvallah ustada yasak degil mi dinlemek böyle ... Bu arada her ucagida gösteriyor su an ucan nasil birsey bu site yaa acaipmis
quote:
Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK eyvallah ustada yasak degil mi dinlemek böyle ... Bu arada her ucagida gösteriyor su an ucan nasil birsey bu site yaa acaipmis
Yak deil ama dikkat edersen konusmalar cok karisik yani bi ucaga bagli kalmiyor burda 35 saniye tek bi ucakla konusma var ve turkce konusuyorlar. O yuzden fake olabilir dedim
bana da çok gerçekçi gelmedi ama kesin fake diyemem gerçek de olabilir, fakat konuşmalar neredeyse tamamen ingilizce yapılırken burada komple türkçe, konuşmaları dinlemek yasak değil, aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz.
Arada rötarlar için çok bakmam gerekiyor (işim gereği) bakarkende kule konuşmalarında çok takılırım. Ancak bu kadar temiz ses ve bu kadar basit pist anonsu diymadım. Fake olma olasılığı yüksek.
Benim bildiğim kule ile uçak arasındaki tüm görüşmeler uluslararası havacılık kuralları gereğince İngilizce olmak zorundadır..Fake tir bu büyük ihtimal..Böyle laubalilik olmaz..
Hocam'lı, abijim'li bir konuşma ilk defa duydum. Fake bile değil...
quote:
Orijinalden alıntı: EdinDžeko
quote:
Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK eyvallah ustada yasak degil mi dinlemek böyle ... Bu arada her ucagida gösteriyor su an ucan nasil birsey bu site yaa acaipmis
Yak deil ama dikkat edersen konusmalar cok karisik yani bi ucaga bagli kalmiyor burda 35 saniye tek bi ucakla konusma var ve turkce konusuyorlar. O yuzden fake olabilir dedim
Yasak değil hocam, zaten gecikmekli gönderiliyor diye biliyorum. Yine o sitede bazı uçakları göremiyorsunuz. Gözükmek istemeyenler gözükmüyor yani.
Benim bildiğim kule ile konuşmaların hepsi ingilizce olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme