Şimdi Ara

Pilot - Kule Konuşmaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
4
Favori
15.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Istanbul VA'ya başvurabilirsin. Kendi sanal havayolum diye demiyorum ama çok iyi bir abi-kardeş ortamı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atabérk

Istanbul VA'ya başvurabilirsin. Kendi sanal havayolum diye demiyorum ama çok iyi bir abi-kardeş ortamı var.

Reklam yapmayayım diye söylemedim ama Ataberk kardeşim mevzuya damardan girmiş. Aynen söylediği gibidir bağımlılık yapacak derecede hoş sohbet insanlar barındırır bünyesinde :)
  • Zaten öyle full eğitimmiş , sürekli havacılıktan konuşmakmış , yok sürekli bir yerden kalkıp bir yere gitmekmiş gibi bir olay yok. Gece 11 de gelirsin kanala sabah 5'e kadar sohbet , muhabbet , şamata. Sohbet tadında eğitim de aralarda serpiştirilir.
  • Sanırım biraz daha zamana ihtiyacım var bu iş için.
    Burada son derece saygılı bir ortam olduğundan zannedersem söylememde bir sakınca olmayacaktır, ben 16 yaşındayım.
    Birde IVAO' da hiç uçmadım.
    2 senede hem daha da tecrübelenmiş olur, hem de şu sınavlardan kurtulmuş olurum.
    Çok teşekkürler.
  • Arada bir soru işaretleri çıkıyor uçaklarda.Bu ne anlama geliyor ?
  • Arkadaşlar konuyu dağıtmayalım isterseniz.

@kanakattak
    Sizin sorunuza oldukça benzer sorular daha önce çok defa soruldu ve yanıtlandı.
    Daha önceki konuları ziyaret etmenizi öneririm. Buna rağmen hâlâ aklınızda soru işareti varsa o konular altından sorabilir veyahut konu güncelliğini yitirdiyse
    yeni bir konu açabilirsiniz.

@BWOM
    Burada bulunduğum süre içerisinde öğrendim ki "Havacılık Bölümü" forumun diğer bölümlerine (özellikle "Konu Dışı" na) nazaran çok daha nezih ve saygılı bir ortam.
    Bu konu altındaki gibi bir tartışmayı bu bölümde hiç görmedim.
    Bu nedenle buranın da havasını kaçırmamak için birbirimize olan hitap şekline çok dikkat etmeliyiz.

Mesajımın ulaştığını düşünerek her ikinizi de saygıyla selamlıyorum.
  • merhaba be 16 yaşındayım ve f-16 pilotu olmak istiyorum. ilk önce ben ilk başta verdiğiniz siteye girdim ama konuşmaları duyamadım. yardımcı olur musunuz? ikincisi bana biraz bilgiler verir misiniz yani ne yapmam gerekiyo falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melek23

merhaba be 16 yaşındayım ve f-16 pilotu olmak istiyorum. ilk önce ben ilk başta verdiğiniz siteye girdim ama konuşmaları duyamadım. yardımcı olur musunuz? ikincisi bana biraz bilgiler verir misiniz yani ne yapmam gerekiyo falan?

Merhaba, iststatus' e girdiğinizde ses gelmiyorsa bu, o anlık bağlantınızla alakalıdır. Zira linke tıkladıktan sonra herhangi başka bir şey yapmanıza gerek yok.
    Şu anda askeri lisede okumuyorsanız bildiğim kadarıyla liseyi bitirdikten sonra Hava Harp Okulu' na başvurmalısınız.
    Unutmadan ekleyelim, askeri pilot olmak istiyorsanız sağlık ve fiziki kondisyon açısından dört dörtlük olmalısınız.
    İyi forumlar.
  • bilgileriniz için çok teşekkür ederim. evet daha lisedeyim. sağlığıma dikkat etmeye çalışıyorum. tekrar teşekkür ederim
  • kusura bakmazsanız ben bir soru daha sormak istiyorum. benim sağ gözüm 0.75 hava harp okuluna girebilir miyim?
  • ve ben hala istatus ta konuşmaları duyamıyorum. dinlemek için bir program gerekli mi? kusura bakmayın çok soru soruyorum ama gerçekten pilotluk konusunu çok önemsiyorum.
  • Göz sağlığı çok önemli, tabi ki siz başvurunuzu yapın, sınavlara girin. Ama göz sağlığını gerçekten çok önemsiyorlar.
    iststatus konuşmalarını dinlemek için programa gerek yok, ben şu anda dinliyorum.
    İyi forumlar.
  • ben şimdi arkadaşımdan bir şey duydum. bana dedi ki gözleri çizdirebiliyo muşuz. onada bi subay söylemiş. sizce doğru mu?
  • Subay ne subayı bunu bilmek gerekiyor. En iyisi bunu askeri pilotlara sorarak öğrenmeniz.
    Benim bildiğim kadarıyla lazerli gözü kabul etmiyorlar, ama ben bu işin içinde değilim, maalesef benim de gözlerim bozuk olduğundan bir süre araştırmıştım ve bana lazerli göz ile giremeyeceğim söylenmişti.
  • teşekkür ederim sizide meşgul ettim kusura bakmayın.
  • Ne demek, umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reonstarz

Boşuna dememişler TOEFL'den en az 70 alıcaksınız diye, çok iyi ingilizce konuşuyorlar :)

Kuledeki kadın climb"klaymb"ı "klimb"diye okumuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz Katili

quote:

Orijinalden alıntı: reonstarz

Boşuna dememişler TOEFL'den en az 70 alıcaksınız diye, çok iyi ingilizce konuşuyorlar :)

Kuledeki kadın climb"klaymb"ı "klimb"diye okumuştu.

Orasını bilemem. Yogunluk fazla oluyor ondandır heralde. Bazende türkçe konuşuyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel ve ilginç konuşmalar geçiyor
  • az önce adam resmen ''lavuk'' dedi .

-İyi akşamlar kulede çalışan ''lavuk'' dedi.

Türkçe olarak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.