Şimdi Ara

pilotluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bazı konulara denk geldim pilotaj okumayın gibi şeyler gördüm gaziantepte yaşıyorum burda pilotluk eğitimi için bi kurs açıldı ordaki pilotlardan bi kaçıyla görüştüm bana iyi bi mühendislik bitirdikten sonra bu eğitimi alırsam çok daha iyi pilot olacağımı söylediler ama tabiki dil çok önemli bu sıralarda dilini en iyi şekilde halletmen gerek dediler size odtü makine, itü uçak mühendisliği veya itü makine okuyup ardından bu eğitimi almak (max 2 sene) sizce mantıklı mı pilotluk çocukluktan beri hayalim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boraata27 -- 9 Temmuz 2017; 23:44:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Gaziantepe pilotluk mu açıldı ya

• Dostum benimde hayalimdi ama ben vazgeçtim çünkü hayatın havada geçecek 12 saate Amerikaya oradan başka başka eyaletlere uçacaksın. Maaşı harcayacak zamanı bile olmuyormuş diyorlardı. Bende havada değilde karada yaşamak istediğimden vazgeçtim bu meslekten şimdi tiksiniyorum.

SORUNA GELİRSEK: Bence hiç mühendislikle falan uğraşma. Tek yapman gereken sıralama MF-4 te 6 bine girmek. Eğer girersen Anadolu üniversitesi pilotaj bölümünde bedava pilotaj eğitimi alırsın. Spor yap. vücuda bakıyorlar. Birde çok çok çok çok iyi İngilizce bil. Çünkü senin ana dilin artık İngilizce.
  • Yavuzryz Y kullanıcısına yanıt
    Pilotaj bölümü değil yanlış anlaşılmasın :)

• ÖSYM bükücü kullanıcısına yanıt
    Bedava pilotaj eğitimi değil o uçuş eğitilerinde vereceğin ücretler var hocam pilotluk eğitimiyle aynı ücrete denk geliyor hocam yani

• Boraata27 B kullanıcısına yanıt
    bu ne oluyor tam olarak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.