Şimdi Ara

Pilotluk sağlık şartları hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle kendimden bahsedeyim 17 yaşındayım lise son öğrencisiyim üniversiteye hazırlanıyorum. Benim küçüklükten beri hep hayalim pilot olmaktı buna çok yaklaştım derslerim kötü değil iyi çalışıyorum gibi şu anda THK üniversitesi istiyorum. Sivil havacılık.

Benim aklıma takılan en büyük sorun şu bende sinüzit vardı şu anda neredeyse yok gibi alerjim var toza karşı buda azalmış durumda bunun dışında boy 1.80 kilo 80 ayak parmaklarımın ikisinin baş parmak değilde 2. ve 3. parmaklar birbirine yapışık. Bunun çok engelleyici bir durum olduğunu sanmıyorum ama yinede sormak istedim. Bu yazdıklarım arasında pilot olmamı etkileyecek bir durum sizce varmı ?

İlginiz için şimdiden teşekkürler.

• Kimsenin bir bilgisi yokmu ??
  • Olmaz.
  • Bunları biz bilemeyiz ki , sinüzit geçirmişliğin varsa zaten ne olursa olsun 1-0 geride başlıyorsun.

Toza karşı alerjinin olması veya parmaklarının bitişik olması da , o kurumun insafına kalmış durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirValek

Bu dosyada Class 1 olarak bahsedilen şartlar sivil havacılıkla ticari pilot lisansı almak için gerekli sağlık sertifikasını almak için gereken şartlardır. Sinuzit ve kas/iskelet sistemi ile ilgili gereksinimleri inceleyebilirsiniz.

http://www.translation-centre.am/pdf/Translat/EU_Other/JAR_FCL3/JAR_FCL3_en.pdf
  • Zor gibi duruyor dedigin seyleri gormezden gelmezler tahminimce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EHLİYET SAĞLIK RAPORU HAKKINDA
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.