Geçmiş olsun, bilgilerine ulaşmaya çalışıyorum birkaçını buldum. Eğer hukuki bir işlem yapmak isterseniz size de gönderirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Geçmiş olsun, bilgilerine ulaşmaya çalışıyorum birkaçını buldum. Eğer hukuki bir işlem yapmak isterseniz size de gönderirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GT7 sec hak için ulaştım 2 gün önce ismini araştırınca dolandırıcı oldugunu öğrendim, o işleri bıraktığını söyledi teşekkür edip engelledim (çok eski üye oldugu için şüphelenmedim ama iban ve ismini atınca her şey ortaya çıktı) |
Direkten dönmüşsünüz hocam, ismi bana Mehmet Egemen dedi, Iban hesabında da Mehmet Tanriseven çıktı, yarın işlemleri başlayacağım bakalım... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Geçmiş olsun hocam hesabın geçen hafta açtığı konuların hepsi technopat da açılmış konular. Google den aratıp bakabilirsiniz.Başlıkları kopyalayıp yapıştırmış aktif görünüp güven vermek için. |
Evet iş işten geçtikten sonra ben de fark ettim. Elimdeki bilgileri avukatımla konuştum büyük ihtimal bulunup gereken yapılacaktır. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Siz de bunu yediniz? Palavra sıkıyor hocam bana da ben sizi tanımıyorum etmiyorum, ben yurt dışındayım yazdı. Şu an avukatım uğraşıyor bunla her şey ortaya çıkar.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evoturk -- 25 Nisan 2023; 18:28:15 > |
O mesajı keşke daha önce görseydim, bugün avukatım kendisi ile konuşmuş. Kendisini de başkasının dolandırdığını iddia etmiş ama çok zeki biri olmadığı için kendisini aslında ele verdi şu an. Madem seni başkası dolandırdı, dolandırıcı adam senin numaranı verip biz nasıl senle alışveriş yapıyoruz? Yalan söylediği apaçık belli. Bu işin peşini bırakmayacağım. Mağdur arkadaşlar siz de üşenmeyip adına dava açın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Özür dileyecek bir durum görmüyorum, basit bir tahminde bulundum sadece. Size dolandırıcı ithamında bulunmadım. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Yine de anlattığı şey bana inandırıcı gelmedi, sadece güzel bir hikaye yazmış gibi geldi. Hesaplarını kendinin haberi olmadan nasıl kullanabilir ki? Hadi kullandı diyelim ve dolandırdı milleti. Ortada olan telefon numarası ile alışveriş yaparken konuşuyorduk, daha sonra birden ben sizi tanımıyorum dedi. Telefon numarasını da mı kullandı? Her neyse ben başvurumu yaptım artık mahkemenin adil yargısına güveniyorum. Gerçek neyse çıkar ortaya elbet. Uyuşturucu batağına düşen arkadaşı da varsa ve tüm bunları o yaptıysa da cezasını o çeker o zaman. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam size bir ithamda bulunmadım, 'belki' dedim yanlış anlaşıldıysam üzgünüm. İçinde bulunduğum durum dolayısıyla herkese şüpheli yaklaşmaya başladım, sizin söylediğiniz şeylerin aynısını bana da yazdığı için acaba başka hesapla bunu mu yazıyor diye düşündüm. Bahsettiğiniz yorumu kaldırdım. Maalesef ki son dediğiniz cümle de doğru, bu zamanda hırsız paşa oluyor, zarar gören biz oluyoruz. Büyük ihtimalle para cezası ile yırtar bu da veya uzlaşmaya falan gidilir bakacağız artık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bağımlılık olayı %100 palavra, bugün dolandırma işini kendi yaptığını ele verdi. Önceden dolandırma işini başkası yaptı haberim yoktu diyordu bugün ise siz bana para attınız ben de size hesap verdim dedi. Yani işlemi kendi yaptığını kabul etti. Hocam inanın parasında değilim zaten, yüzlerce kişiyi dolandırmış olup halen ceza almamış olmasına üzülüyorum. Yine de ben kendime düşen vazifeyi yapmaya çalışacağım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şimdi kullandığı telefon numarası konuya eklediğim numara işte. Ona göre herkes dikkat eder umarım... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |