Şimdi Ara

Mehmet Tanriseven ve Volkan Özdemir adlı kişiler DOLANDIRICIDIR! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
6
Favori
6.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Hesap Türü #Komple Satılık Hesap Bölgesi #TR
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçmiş olsun, bilgilerine ulaşmaya çalışıyorum birkaçını buldum. Eğer hukuki bir işlem yapmak isterseniz size de gönderirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT7 sec hak için ulaştım 2 gün önce ismini araştırınca dolandırıcı oldugunu öğrendim, o işleri bıraktığını söyledi teşekkür edip engelledim (çok eski üye oldugu için şüphelenmedim ama iban ve ismini atınca her şey ortaya çıktı)

• must33_35 kullanıcısına yanıt

Direkten dönmüşsünüz hocam, ismi bana Mehmet Egemen dedi, Iban hesabında da Mehmet Tanriseven çıktı, yarın işlemleri başlayacağım bakalım...

• Bu Mehmet Tanriseven adlı şahıs çeşitli hesaplara erişim sağlayıp bu şekilde dolandırıyor. Benzer postlara rastladığım için biliyorum. O yüzden eski yeni bakmadan bu isme denk gelirseniz anlayın ki dolandırıcı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam hesabın geçen hafta açtığı konuların hepsi technopat da açılmış konular. Google den aratıp bakabilirsiniz.Başlıkları kopyalayıp yapıştırmış aktif görünüp güven vermek için.

• dolu07 D kullanıcısına yanıt

Evet iş işten geçtikten sonra ben de fark ettim. Elimdeki bilgileri avukatımla konuştum büyük ihtimal bulunup gereken yapılacaktır.

• Hi™️an ve PimpMyGuns aynı kişiler veya aynı dolandırıcı gruptalar, Ukrayna hattı da kullanıyorlar. Ben bütün mesajlarını silip telefon numaralarını blokladım, yoksa bilgileri paylaşırdım sizle.

Ayrıca 2 hafta önce ps5 konusuna bir şey yazmış, mesajda ne demek istemiş anlamadım ama hesap patlatmaya benzer birşey sanırım.

“6 aydan önce konsol kaldıramayan HESAP SAHİBİ arkadaşlara 10 TL lik sms bağışı karşılığında yardımcı olurum kısa süreliğine. bu yöntemi benden başkası bilmiyor.
    NOT: hesap sahibi olduğunuzu bana kanıtlamanız gerekmekte.”

Bu da mesajın linki :https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155536424

• Ben de bu adamın mağdurlarındandım ama yapan bu adam değil bu adamın ismini ve hesaplarını kullanan uyuşturucu bağımlısı bir şahısmış. Gerçek olan şahısın arkadaşıymış. Bu Mehmet tatnrıseven adlı gerçek şahıs bana ulaştı sonradan ve ücretimi iade etti ama sonra ne yaptı ne etti bilmiyorum 🤷🏻‍♂️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alper492 kullanıcısına yanıt

Siz de bunu yediniz? Palavra sıkıyor hocam bana da ben sizi tanımıyorum etmiyorum, ben yurt dışındayım yazdı. Şu an avukatım uğraşıyor bunla her şey ortaya çıkar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evoturk -- 25 Nisan 2023; 18:28:15 >
  • ulwi U kullanıcısına yanıt

O mesajı keşke daha önce görseydim, bugün avukatım kendisi ile konuşmuş. Kendisini de başkasının dolandırdığını iddia etmiş ama çok zeki biri olmadığı için kendisini aslında ele verdi şu an. Madem seni başkası dolandırdı, dolandırıcı adam senin numaranı verip biz nasıl senle alışveriş yapıyoruz? Yalan söylediği apaçık belli. Bu işin peşini bırakmayacağım. Mağdur arkadaşlar siz de üşenmeyip adına dava açın.

Mehmet Tanriseven ve Volkan Özdemir adlı kişiler DOLANDIRICIDIR!

• evoturk kullanıcısına yanıt
    Ağzımı bozmadan konuşayım kardeş. Dolandırılan bir sürü hesabı wp grup kurmuşlar beni de oraya almışlardı. Ben kendisinden paramı geri iade aldım. Sonra o gruptan çıktım. Kendisi o gruptan bunu yapanın arkadaşı olduğunu ve uyuşturucu batağına düştüğü için bunları yaptığını bu yüzden onu kurtarmak için böyle bir girişimde olduğunu söyledi. Bu dolandırıcılık bura ile kalmıyor. Orada anlatılanlara göre diğer bir çok 2. El alım satım sitelerinde de aynı şeyi yapmış. Bu şahıs yaklaşık 30 bin liradan bahsediyordu mağdurlara ödemesi gereken miktarı. Bu dediğim olay şubat sonu gibi yaşandı. Paramı geri iade ettiği için o gruptan çıktım ve ne olup ne bittiğini şimdi bilmiyorum. Ha beni çok tanımak istiyorsan Bitlis tatvanda yaşıyorum. Yoğun bakim hemşiresiyim. İsmim Alper Kılıç. Benimle alış veriş yapmış olan forumdaki insanlara ayrıca beni sorabilirsin. Kalkıp burada beni Dolandırıcı olarak adlandırma. Edepli ol önce sorguladığın insanı araştır ve onun günahına girme. Şimdi senden buradaki üyeler huzurunda özür bekliyorum kardeş

Beni de bu numara ile dolandeımıştı ama bu numarayı normal aradığında böyle bir numara yok diyor sadece wp ile aranıyordu

Mehmet Tanriseven ve Volkan Özdemir adlı kişiler DOLANDIRICIDIR!

Özür dileyecek bir durum görmüyorum, basit bir tahminde bulundum sadece. Size dolandırıcı ithamında bulunmadım. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Yine de anlattığı şey bana inandırıcı gelmedi, sadece güzel bir hikaye yazmış gibi geldi. Hesaplarını kendinin haberi olmadan nasıl kullanabilir ki? Hadi kullandı diyelim ve dolandırdı milleti. Ortada olan telefon numarası ile alışveriş yaparken konuşuyorduk, daha sonra birden ben sizi tanımıyorum dedi. Telefon numarasını da mı kullandı? Her neyse ben başvurumu yaptım artık mahkemenin adil yargısına güveniyorum. Gerçek neyse çıkar ortaya elbet. Uyuşturucu batağına düşen arkadaşı da varsa ve tüm bunları o yaptıysa da cezasını o çeker o zaman.

Kardeş basit bir tahmin dediğin olay beni bütün forum önünde büyük bir ithama sokuyor sanki iktidarın kendisine karşı olanlara fetöcüsün söylemi gibi. Hatanı kabul et bu bir erdemliktir. zaten bütün forum üyeleri bana karşı yaptığın ithamın ne kadar yanlış olduğunu anlayacaktır. Avukatın ne yapar bilmiyorum ama sana şöyle söyleyeyim ülkedeki bu adalet sistemi ile çalanlar ve dolandırıcılar paşa biz gariban oluyoruz bunu da aklından çıkarma

Hocam size bir ithamda bulunmadım, 'belki' dedim yanlış anlaşıldıysam üzgünüm. İçinde bulunduğum durum dolayısıyla herkese şüpheli yaklaşmaya başladım, sizin söylediğiniz şeylerin aynısını bana da yazdığı için acaba başka hesapla bunu mu yazıyor diye düşündüm. Bahsettiğiniz yorumu kaldırdım. Maalesef ki son dediğiniz cümle de doğru, bu zamanda hırsız paşa oluyor, zarar gören biz oluyoruz. Büyük ihtimalle para cezası ile yırtar bu da veya uzlaşmaya falan gidilir bakacağız artık.

Anlayışın için teşekkür ederim. Beni Ahmetsalih nickname ile dolandırmıştı ama durum DH forum ile kalmıyor aklına gelebilecek bir çok forum ve 2. El sitesinde milleti dolandırmış. Evet rakamlar küçük ama toplandığında bayağı büyük meblağlar ediyor. İnşallah cezasını bulur ama zor eğer dediği gibi bağımlı ise her şekilde yırtar

Bağımlılık olayı %100 palavra, bugün dolandırma işini kendi yaptığını ele verdi. Önceden dolandırma işini başkası yaptı haberim yoktu diyordu bugün ise siz bana para attınız ben de size hesap verdim dedi. Yani işlemi kendi yaptığını kabul etti. Hocam inanın parasında değilim zaten, yüzlerce kişiyi dolandırmış olup halen ceza almamış olmasına üzülüyorum. Yine de ben kendime düşen vazifeyi yapmaya çalışacağım.

• Bundan 2 hafta önce bu arkadaşa özelden mesaj attım Gran Turismo için neyse normalde satıcılardan telefon numarasını istersin buda bana direk dedi telefon numaranı gönderebilirmisin bende gönderdim WhatsApp mesaj geldi +358 kodlu bir telefon numarası direk şüphelendim buna yazdım hocam bu sanal numara internet'te satılıyor WhatsApp için 30 - 50 lira arası yok hocam dedi ben Madrid yaşıyorum sonra Google aratırdım hangi ülkeye ait diye baktım ukranya direk engelli bastım ☺️☺️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erron_Black kullanıcısına yanıt

Şimdi kullandığı telefon numarası konuya eklediğim numara işte. Ona göre herkes dikkat eder umarım...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.