Bugün yine birine bir hesap satmış. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155679235 güncelleme : ilk yazdığında hogwart olan hesabı satıyordu ve ilanda sadece bu hesap kaldı bunu satınca kurtuluyorum yazıyordu onu satmış , şimdi ragnarok oyununu satıyor. sözde hogwart dan sonra başka hesabı yoktu elinde :) ek : şimdi ragnarok u da satmış, ilanı silmiş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 28 Nisan 2023; 17:20:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mehmet Tanriseven ve Volkan Özdemir adlı kişiler DOLANDIRICIDIR! (3. sayfa)

-
-
Akıllanmıyor şaka gibi, bana kaç gündür yalvarıyor yakarıyor paramı at dedim önce yine atmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Siz nereden anladınız hocam bu arada?
-
Tavrı konuşması belli ediyor, bugün de ilanı gören herkes artıladı ama anlamayan bir çok arkadaş var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
donanimhaberankara ve zippo90 hesaplarina da dikkat edin bu sahis olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim üzüldüğüm kısım ise benimle mahkemeye vermeyim diye uzlaşmaya çalışması ama buradan pisliğine devam etmesi... Geri dönüşü yok artık ama iş işten geçti en az 4 yıl hapis ve para cezası alabilirmiş.
Bugün beni de donanimhaberankara hesabı ile Ragnarok için dolandıracaktı ama isimden dolayı golü yemedim. İlk etapta eski bir üyelik olması kısmen güven telkin ediyor gibi görünüyor insanlara. Tez zamanda belasını bulur umarım.
-
Yeni Nicki R_i_s_k_y dıkkat edin bana mesaj attı şimdi. M. Tanrısever denen kişi.
Edit: Nicki değişmiş üçkağıtçı
https://forum.donanimhaber.com/profil/524167
Yeni numarası: 0554 005 72 06
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redmoor0000 -- 3 Mayıs 2023; 20:20:26 > -
Aynen ben de konuştum. Bu adam bu eski hesapları nereden bulup nasıl erişim sağlıyor?
Konu başlığı Mehmet Tanrıseven olarak güncellenirse çok daha güzel olur. Konuya girip okumayanda bile bir kulak aşinalığı oluşur kanaatindeyim.
Peki forum yönetimi bu adamın kullandığı bu hesapları neden hâlâ süresiz çizmiyor acaba?
Kim bilir kimin hesabı bunlar ? Bilemezler ki uzaklaştırsınlar. Anca biri dolandırılınca ortaya çıkıyor
Forum yetkilileri şu eski hesapları patlatma konusuna bir çözüm bulunacak mı acaba ? Bir ara konu dışından birisi banlanınca bir sürü hesap patlatıp konular açmıştı. Hiç mi bir şey değişmedi o günden bugüne ?
@powerstorm @rds @gun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 3 Mayıs 2023; 1:13:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 ay boyunca giriş yapmayan üyeler hesaba girmek için üyeliğin kendilerine ait olduğunu kanıtlamak zorunda. Bunuda hesaba kayıtlı telefon numarasına gönderilen kodu yazarak yapabilirler. Gsm kayıtlı olmayanlarda mail onayıyla bunu kanıtlamak zorundalar.
Konuyla ilgili başka fikirleriniz varsa lütfen yazın.
-
Haklısın hocam düzenliyorum
-
358 Finlandiya hocam. :) Ukrayna farklı bir alan koda sahip. Ben Finlandiya'da yaşıyorum. Kardeşlikle de çok oyun alıp sattım, inşallah bu mesajından sonra başımıza iş almayız. :D
-
Pardon pardon 380'di yani ben bakınca Ukrayna telefon numarasıydı baktığım zaman karıştırdım pardon hocam 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X