< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mehmet Tanriseven ve Volkan Özdemir adlı kişiler DOLANDIRICIDIR! (5. sayfa)
-
-
Artık eski hesap olduğum için korkar oldum , işe bak 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç acıma kardeşim, ver mahkemeye, görsün insanları kandırmak ne demek, umarım burnundan fitil fitil gelir şerefsizin.
-
Eski hesaplara ulaşmak çok kolay forumda. Hepimiz biliyoruz sebebini. Ama yazınca banlanıyoruz :)
-
Yazın bizde öğrenelim söz ban yok.
-
Ben yazıyorum vallaha, umrumda bile değil, kaç sefer uyarı aldığımı biliyorum. Millet ana avrat söverken gıkı çıkmayan modların, önüne gelenin millete saydırıp ceza almadığını biliyorum. 15 senedir burdayım. Yönetim berbat burda.
-
Bildiklerinizi özel mesajla bana bildirebilirsiniz.
-
Hala daha dolandirmaya devam ediyor :
-
-
ben de dolandırıldım şuan forumda PaNoZ nickini kullanıyor
-
Eski hesaptan çok referans daha önemli oldu artık. Son dönemlerde yapılan referanslı kardeşlik işlemi olmadan birinden almam ürün. Dolandırılacağıma kiralasam daha iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyi de referans olacak kişiyi de o söylüyor o da arkafaşı ise ne olacak. Burdan oyun fln alınmaz artık
Telefon aynı gerçi. Sadece Whatsapp a açık bir telefon kullanıyor.
Savcılık bu zata iban dan rahatlıkla ulaşabilir. Ben cimer e yazdım. Başka yazanlarda var. Emniyete gidip şikayetçi de olunmalı. Bu adam içeri girmeli arkadaşlar. Elinizden geleni yapın üşenmeyin. Bir karektersiz pislik temizlensin.
Gelişme var mı hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Henüz yok
Arkadaşlar bugün bende mağdur oldum bu kişi tarafından, sizlerden ricam gidip karakola suç duyursunda bulunun. Aman nasıl olsa bir kişi şikayet etmiştir demeyin. Ben şimdi gidiyorum şikayete. Sonuçta mehmet tanriseven diye ibanı belli. Bu kişi gerçek kişi sonuç olarak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunulmuştur. Sizlerde dekontunuz ve yazışma çıktılarıyla birlikte gidip suç duyurusunda bulunabilirsiniz karakoldan. Böyle duygu sömüren emek hırsızlarına nasıl olsa bir kişi şikayette bulunmuş deyip yol vermeyin. Hakkınızı arayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LLithya -- 27 Haziran 2023; 3:7:34 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çoğu kişi zaten şikayet etti hocam ama bu işlerin çözülmesi nereden baksanız 1-2 yıl sürüyor direkt sonuç almak imkansız @LLithya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evoturk -- 27 Haziran 2023; 11:35:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X