< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrGeneraI -- 8 Aralık 2020; 17:38:6 > |
|
|
|
|
|
merhaba geç gördüm kusura bakmayın. Özel mesaj ile cevapladım teşekkürler. |
Elimde fx 6300 temiz sorunsuz ve tpc 612 işlemci soğutucusu var, bunlara ek olarak 16 gb ram var 4+4+4+4 şeklinde toplu 600 e bırakıyorum hem işim görülsün diye hem de uğraşmak istemiyorum. Ramlar ddr3 3 ü 1333 mhz 1 tanesi 1600 mhz dükkanımda mevcut görebilirsin resimlerini felan. |
7 adet kırık, birçok eğik pin. Hiç umudumun kalmadığı işlemciyi 1 günde ilk zaman ki haline getirip, ertesi gün kargoya teslim ettiler. İşlemciyi test edip gönderdiler ve şuan tamiri yapılan sistemden yazıyorum. Şüpheniz varsa referanslarına bakmanız yeterli. İşini hakkıyla yapan güzel insanları görmek güzel |
Merhabalar. AM4 anakart için yardımcı olma şansınız var mıdır ? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
gönderdiğim işlemcinin pinleri düzeltip hızlı bir şekilde kargoladı. Güvenilir. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
merhaba tabiki bakabiliriz. Resim atabilirseniz özelden veya whatsapp yardımcı olurum |
Arkadaşa 3 pini kırık 2400g işlemci yolladım. Ramler Dual çalışmıyordu. Çok çabuk bir şekilde tamirini yapıp geri yolladı. Şuan sorunsuz kullanıyordum. Gönül rahatlığıyla tamir yaptırabilirsiniz. |
Ne kadar çok pin kıran varmış ya asdasd hayırlı işler hocam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayer_ -- 4 Mart 2022; 21:57:28 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |