Şimdi Ara

Ping Artışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç hafta önce TR'de sabit 48-50 ping ile oynarken şimdi sabit 85 ping ile oynuyorum. EU'da da aynı oranda ping artışı.Super Online kullanıyorum benim gibi böyle pingi belli oranda artan var mı? Server ile mi alakalı yoksa benim internetim ile mi alakalı çözemedim.

Edit;Sorunun kaynağı Super Online'ın bana atadığı ipden kaynaklı olduğunu anlamış bulunmaktayım.Ping düşükken ip sorgulayınca lokasyon olarak Ankara çıkıyordu.(Kayseri'de oturuyorum.)Speed Test sonclarındada 1 ping felan çıkıyordu Ankara yakın olduğu için şimdi ip sorgulatıyorum lokasyon olarak İzmir gösteriyor ping ise 54, bir kaç kere modemi aç kapat yaptım. Mersin ipsi verdi en son 3 5 ping azalma oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faeverse -- 18 Mayıs 2015; 15:01:20 >

• server ile alakalı diyolar
  • Aynen bugünlerde lag ve ping arttı bu arada speed testte kaç ping alıyorsunuz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pingim düşükken 0-1 ping çıkıyordu şimdi 40-50.
  • Faeverse kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman internetinizden de olma ihtimali yüksek ama bu aralar oyunda da bi gariplik var geçer umarım

• Fiber kullandığını düşünerek cevap veriyorum. 176 ya da 96 lı yerine 212li IP almaya çalış. Birkaç reset denemesi sonunda 212 li gelmiyorsa apartmanda ki switch in şalterini birkez kapatıp açabilirsin. Yeniden başladığında kendini otomatik güncelleyecektir.

• Binadaki switch şalteri tam olarak nerde olur genelde?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hız düşüşü
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resle

• quote:

Orijinalden alıntı: Faeverse

Pingim düşükken 0-1 ping çıkıyordu şimdi 40-50.

bilader 0-1 ping nedir ya? nerede oturuyorsun sen nedir bu işin sırrı
  • Serverın yakınlığı ile alakalı hocam ben Kayseri'de oturuyorum Bana atadığı ip lokasyonuda Ankara'idi çok yakın olduğundan ping 1 oluyor.Sende modemi resleyip yakın bir lokasyon bulmayı deneyebilirsin.Ben Ankara'dadan değil de İzmir'den almaya başladığımdan beri pingim oyunda 2 katına çıktı nerdeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faeverse

Serverın yakınlığı ile alakalı hocam ben Kayseri'de oturuyorum Bana atadığı ip lokasyonuda Ankara'idi çok yakın olduğundan ping 1 oluyor.Sende modemi resleyip yakın bir lokasyon bulmayı deneyebilirsin.Ben Ankara'dadan değil de İzmir'den almaya başladığımdan beri pingim oyunda 2 katına çıktı nerdeyse.

hocam oyunlarda felan da 1 ping oluyor mu? şunu biraz daha açarsan varya öyle bi makbule geçer ki.
  • Yok hocam oyunlarda 1 ping olması için LoL serverınında Ankara'da olması lazım :D, 46-48 felan oluyordu. şimdi 85-90.
  • şunu bir deneyin.loading ekranında baktınız pinginiz normalden yüksek
    alt+f4 yapın
    çıkan ekranda yeniden bağlan deyin.(bu işlem diğer oyunculara yetişmek için hızlı bir bilgisayar isteyebilir)
    bu şekilde çoğu zaman normal pingim olan 80 e yaklaşıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.