Arkadaşlar Benim 8mbps Net Limitisiz paketim var geçen ay kotayı geçtim net hızı 1mbps ye düştü fakat ping yükseldi normalde 17 yi geçmezdi fakat şuan 30-40 civarlarında bunu nasıl düşürücem ping yüzünden 8 mbps neti 7 mbps kullanıyıyorum...
Bu arada Leptop Wlan ile bağlanıorum ve komşuyla neti paylaşıyoruz..
Hala Bir allahın Kulu Bakmazmı Be
Bugun kotolar sıfırlandı düzelmesi lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: XLeonardoDaVinciX
Arkadaşlar Benim 8mbps Net Limitisiz paketim var geçen ay kotayı geçtim net hızı 1mbps ye düştü fakat ping yükseldi normalde 17 yi geçmezdi fakat şuan 30-40 civarlarında bunu nasıl düşürücem ping yüzünden 8 mbps neti 7 mbps kullanıyıyorum...
8 Mb interneti 7 kullanıyorsun diye bir saçmalık yok modem değerlerinde downlaod 8192 Upload 797 Kbps Olduğu için 940 Kb download yaparsın yani 7 Mb
Ping 40 Çıkıyor olabilir buda internetin hızını etkilemez..
Bu bendeki sunuçlar ping düşük yine 7 Mb üstelik fazla bile çıkarttı..
Buda downlaod yaparken
Ping çok yüksek ise müşteri hizmetleriyle konuşun.. en fazla 40 sorun edecek bir şey yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 1 Mayıs 2012; 22:10:11 >
40 kotu degıl ıyıde ama telas etmenıze gerekde yok
Ok Arkadaşlar Sağolun Hiç 40 a çıkmazdıda acil bi durum mu var diye Konu Açtım Teşekkürler
quote:
Ok Arkadaşlar Sağolun Hiç 40 a çıkmazdıda acil bi durum mu var diye Konu Açtım Teşekkürler
Geçen yıl 8 Mb Olan netlerin ping 45 Çıkardı bu yıl 22 benimki bazen 15e bile düşüyor..
quote:
KOMŞUMLA PAYLAŞIYORUZ???Kendini ihbar eden tek kişi olacaksın DİKKAT!!!
bak benimde 37 20mbit olmasına rağmen
quote:
Orijinalden alıntı: ismailkesmen
quote:
KOMŞUMLA PAYLAŞIYORUZ???Kendini ihbar eden tek kişi olacaksın DİKKAT!!!
:D =))))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme