Şimdi Ara

ping herkeste mi var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • düne kadar demiyim de 3 gün öncesine kadar bir şey yoktu 70-90 arası oynuyordum şu son patch yaklaşırken iyice 180 e yaklaştı ve sabit 180 azalmıyor artıyor arada ama 180 aşağısını görmüyorum herkeste böyle mi
    not: ama skill ve speller 90 pingmiş gibi atıyor ilginç
    not2:oyunu onardım olmadı

• aynı sorunu bende yaşıyorum denizli uydunet
  • Previus P kullanıcısına yanıt
    hocam benimde denizli uydu net lol de ping 280 den asagı inmedi hep sarıydı bide arada iyice cogalıp azalıyor acaba alt yapıda mı bi sorun var yoksa oyunda mı varki çünkü bu gün internette gitti 1-2 saat gelmedi falan. sen nerede oturuyorsun ?
  • Cja kullanıcısına yanıt
    Benimde bugün çok ping vardı. Tflerde bildiğin ezbere oynadım, tf bittiğinde anca kendine geliyordu oyun. Bende nazillideyim. Bu civarda internet sorunu olabilir.
  • Hocam Denizli Uydunetin allah cezasını versin böyle rezil bi net olamaz. Bazen 60-90 arası oynatıyor bazen 200-500 oluyor @Cja @Previus
  • ImKeynes kullanıcısına yanıt
    Tüm denizli ler toplanmışız konuya :) aynen ço krezil bir internet ay başalrında yeni fatura verdigimizde 90 ping oluyor 15 gün sorna 120 sonra 180 falan insana kafayı yedirtcekelr bide ayın sonlarına dogru internet kesiliyor falan rezillik .
  • Cja kullanıcısına yanıt
    Üniversite okuyorum sırf bu yüzden bitsin de gideyim diye bakıyorum. Neyse ki haftaya mezunum
  • Benim de 200 ping den aşağı düşmüyor yamadan sonra. Weste geçip bakayım dedim 90 ping oldu. Tekrar tr ye geçtim 200 ping
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.