Ben de denedim gerçekten gözle görülür bir faydası oluyor. Dalaran da ki o donmalar takılmalar gitti. Paylaşım için teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: ANDREI
quote:
Orjinalden alıntı: Mareşal_T®
Burda sorulması gereken soru şu: Microsoftun XP'nin kendine ayırdığı band genişliğini sıfırlamanın sonu Xp güncellemesi yapamamakmıdır?
Değil hocam.2 senedir bu yöntemi kullanırım,güncellemelerde herhangi bir sorun olmadı
Cevabın için teşekkürler, uyguluyorum.
Latency değilde fps artıran bir program yokmu
saolasın dostum çok işime yaradı ... format atmıştım pc ye bu programı arıodum bende :)
Tüm online oyunlar için geçerlidir, net inizi olumsuz etkilemez..
quote:
Orjinalden alıntı: SlipkNot_HellSinG
Latency değilde fps artıran bir program yokmu
Yeni ekran kartı alma programı dışında yok
CFOS speed diye bir program var oda epey lag düşürüyor..
Benim arkadaşta 8 mbit sınırsız bağlantı var adam 30ms den yukarı görmemiş kaç aydır
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ANDREI
quote:
Burda sorulması gereken soru şu: Microsoftun XP'nin kendine ayırdığı band genişliğini sıfırlamanın sonu Xp güncellemesi yapamamakmıdır?
Değil hocam.2 senedir bu yöntemi kullanırım,güncellemelerde herhangi bir sorun olmadı
Cevabın için teşekkürler, uyguluyorum.
Rica ederim,
Teşekkurler güzel konu ayarları yaptım + scriptide yukledim şu an iyi gibi ama hala bu ayarların mantığını anlamış değilim, bunları yapmanın işletim sistemi üzerinde kötü bi etkisi olmadığına eminmisiniz?
bende de 8mbit baglantı var ama ben hala 200-400 arası gidiyom bi sabahları 100'un altında
Bende deniyorum canıma tak etti artık bu 300ms
eskisinden daha ii olduğunu söyleyebilirim
64 bit vista kullananlar yapmasın mavi ekran alıyorsunuz ve format!
64bit vista kullanıyorum hiç sorun yok latecy de 100 den yukarı çıkmadı hiç
ben o programı indirdim ve işe yaradı galiba çok nadir ms yükseliyor yoksa genellikle 100 200 arasında..
hiç bi şey olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: kertemeyenkele
hiç bi şey olmadı
5 yıla yakın bir zamandır milyonlarca oyuncu kullandı bu ayarları, yani sen 2 dk da çürüttün yani helal olsun ne diyim.. Ayarları tam olarak yapamyorsan sen de birşey olmayabilir, öyle ban man ne ayak anlamadım..