Ping nasıl düşürülür? - Kablosuz kanal ve bant genişliği ayarı nasıl yapılır? (4. sayfa)
-
-
Hocam paket hızınız nedir ve testi nasıl yapıyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 4 Aralık 2023; 1:25:8 > -
200mb. Normal speedtest üzerinden hız testi yaptım.
-
Masaüstü uygulaması üzerinden test yapabilir misiniz birde şu adrese ping ile tracert route sonuçlarınızı paylaşırsanız bir bakabilirim.
146.66.155.1
-
Oraya yaptığı testleri eklemiş bir önceki sayfaya. Ancak *** şeklinde çıkıyormuş çoğu.
-
Geçen gün bir bakım çalışmaları yapmışlardı istanbul bölgesinde tracert sonuçları ondan çıkmayabilir bundan dolayı tekrar yapması sağlıklı olabilir.
-
Tamamdır hocam
-
Paket hızınızın tamamı geliyor fakat tracert route kısmında bir gizlenme var gibime geldi. Paketini 200/10 sanırım. Bu arada elinizde windows bilgisayar mevcut mu hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 5 Aralık 2023; 6:41:46 > -
tracert testini birde onda deneyin diye dediniz sanırım. bulurum bi denerim bakalım ne olacak.
-
Superonline 100mb fiber kullaniyorum .Ps5 de ping 60 -65 ms bunu dusurmenin yolu yok mu ? Kablo ile bagli Qos ayari yok modem de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Katkınız için teşekkür ediyorum hocam.
-
-
Oynadığınız oyun nedir hocam?
-
Fifa 24 kablo ile bagli ps5
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konumuz neresi hocam?
-
İzmir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X