Şimdi Ara

ping sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben önceden (16-17gün önce) super online kullanıyordum 16 mb paket di ama evin alt yapısı yetersiz diye 12 mb upload hızıda 0.40 larda bir şeydi sabitlenmişti oyunlarda cs go,, Tom Clancy's Rainbow Six Siege gibi oyunlarda 50 60 arası ping alıyordum sonradan sp online olan tahadüt bitince tt 50mb hızlı tarifye geçtim şuan acayip derecede pişman olmaya başladım oyunlarda ping en düşük 90 100 arası gidip geliyor hızın 50mb upload 2.60 civarı ping ise uçuyor delirecem ya 12 mb iken 50 ping alıyordum 50 mb internet de 100 ping arıyorum müşteri temsilcisini siyal değerleriniz gayet iyi diyor hızlarda problem yok diyorum ping de sorun var diyorum oyunadığınız oyun ile alakalı diyor ya çoğu oyunda durum aynı 3 farklı pc ile denedim hepsinde aynı World of Warships oynuyorum sp deyken 30 ping di şimdi ise 50 60 70 ya arkadaş kullanıyor 34 mb mı ne onunla cs go giriyoruz o alıyor 40 ping ben alıyorum 93 ping bir şeyde anladığım yok bu konularla alakalı ne yapabilirm bu böyle devam mı edecek 14 gün geçtiği için cayma da kullanamıyorum :( hız test değerleri resim olarak ekledim
    ping sorunu
    ping sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykie -- 4 Ocak 2018; 17:29:47 >

• Türk Telekom ile türkcellin backbone anlaşmaları farklı. İstediğiniz kadar kayıt açın düzelmeyecek.

Tek çözüm sol a geri dönmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

Türk Telekom ile türkcellin backbone anlaşmaları farklı. İstediğiniz kadar kayıt açın düzelmeyecek.

Tek çözüm sol a geri dönmek

bu blackbone olayını biraz açabilirmisiniz neden bu böyle mantık olarak internet hızın artınca ping filan düşmesi lazım arkdaşda tt kullanıyor o 30 40 larda csde ping alıyor ben 90 100 arası onun neti 35 mb benm 50 biraz araştırdım netde pek elle tutulur bir şey ler bulamadım
  • Lykie kullanıcısına yanıt
    İndirme hızını bir kamyon gibi düşün kamyon ne kadar büyük olursa okadar hızlı iner. Pingi de kamyonun km lik hızı olarak düşün.

Backbone kendi çektikleri kablo (eve gelen değil iller arası) bunları yöneten sistemler ve diğer firmalar ile olan bağlantılar.

Sizden cmd üzerinden tracert 8.8.8.8 komutunu yazmanızı ve sonucu eklemenizi istiyorum.

Arkadaşınızın pingi 30 ise yurt içi resmi olmayan sunucularda oynuyordur. Resmi sunucular minimum ping 50 den aşağı görmedim.

• ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    Ben telekom kullanıyorum 46 civarı ping görüyorum bazen 60 lara da çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 6 Ocak 2018; 5:6:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

İndirme hızını bir kamyon gibi düşün kamyon ne kadar büyük olursa okadar hızlı iner. Pingi de kamyonun km lik hızı olarak düşün.

Backbone kendi çektikleri kablo (eve gelen değil iller arası) bunları yöneten sistemler ve diğer firmalar ile olan bağlantılar.

Sizden cmd üzerinden tracert 8.8.8.8 komutunu yazmanızı ve sonucu eklemenizi istiyorum.

Arkadaşınızın pingi 30 ise yurt içi resmi olmayan sunucularda oynuyordur. Resmi sunucular minimum ping 50 den aşağı görmedim.

türknet ile tt arasında kalmıştım keşke türkneti bir deneseydim :/ping sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykie -- 6 Ocak 2018; 10:50:29 >

• Lykie kullanıcısına yanıt
    Hat fast path mı diye baktım evet fast path. Yani yapacak birşey yok. Türknet vae ile hizmet veriyorsa ping aynıdır .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkNet Pubg Ping Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Tracert okuma, ping sorunu ?
    14 yıl önce açıldı
    VodafoneNet ping sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aradığınızda pingin sizle alakalı olduğunu söyleyeceklerdir lakin öyle değil ekiplerin gelip bölgedeki merkez santralinde portlarınızı değiştirmesi veya resetlenmesi yetecektir modem ayarkarınızdan db nizi kontrol ediniz

• MoonKnight kullanıcısına yanıt
    db dediğiniz yer burasımı resim atıtm direk arayıp port değiştirmek istiyorum yada resetlenmesini istiyorum desem yaparlarmı db kontrol neresini kontrol edeceğim ben anlamadığım için bu işlerden sizden ricam biraz daha açıklarmısınız ping sorunu birde burada gönderme hızı 4 gösteriyıor ama benm gönderme en çok 2 .60 görüyor
  • Db normal gözüküyor arayıp ısrar edin uğraşmak idtemeyecekler tekrar tekrar arayın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.