Şimdi Ara

Ping ve Hız Değerleri Sürekli Değişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar.Arkadaşlar bende ki ping değerlerinde sıkıntı var sanırım.Pvp oyunlarda lag sorunu oluşuyor.Mesela slither.io da takılmadan dolayı oynayamıyorum.Hız testi aşağıdaki gibi modem arayüz değerlerinide atabilirim.Sorun ne sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna46 -- 1 Temmuz 2016; 16:23:54 >

• tuna46 kullanıcısına yanıt
    bende de öğle 12 den gece 3 e kadar ping bu değerlerde.. diğer zamanlarda 20 civarı oluyor.. bende neden olduğunu çözemedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuna46

İyi forumlar.Arkadaşlar bende ki ping değerlerinde sıkıntı var sanırım.Pvp oyunlarda lag sorunu oluşuyor.Mesela slither.io da takılmadan dolayı oynayamıyorum.Hız testi aşağıdaki gibi modem arayüz değerlerinide atabilirim.Sorun ne sizce ?

Oyun dışında normalde pinginiz nasıl? ( görme engelliyim, resim yerine yazıyla belirtirseniz uygun olur )

• qerrard! kullanıcısına yanıt
    bendede geçen haftalarda gündüzleri 100 lere çıkan ping vardı ama akşam 21:00 dan gündüz öğlene kadar 20-25 pingle sıkıntısız kullanıyordum fakat bu aralar hep 35 lerde ve bazı oyunlarda sıkıntı çıkarıyor
  • cagriyil C kullanıcısına yanıt
    bahsettiğim oyunlar büyük oyunlar değil slither.io da bu sorunu yaşıyorum sadece ping 35 sanırım oyundan kaynaklı birazda.
  • An itibariyle pingim 200 e yükselti. müşteri hizmetlerini arasan açan yok. Koymuşlar saçma sapan bir müzik. İnsanı öyle rahatsız ediyor ki sinir olup kapatmamız için koymuşlar bildiğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrioVentus -- 2 Temmuz 2016; 3:26:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tuna46

bahsettiğim oyunlar büyük oyunlar değil slither.io da bu sorunu yaşıyorum sadece ping 35 sanırım oyundan kaynaklı birazda.

cmd yi açıp tracert "oynadığınız serverin ip adresi" yazarak test yapar mısınız?
    Ping nerede artıyor lütfen söyleyin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    slither.io sitesinin ip adresini nasıl öğrenirim bilmiyorum
  • tuna46 kullanıcısına yanıt
    Mesela wifi üzerinden o oyunu oynadığımda acayip kasıyor nedenini pek bilmiyorum fakat yurt dışı çıkışları yada herhangi altyapısal problem olacağını zannetmiyorum.
    Online oyunlarda wifi üzerinden çok rahat bir şekilde oynadığım göz önüne alınırsa oyun ile alakalı olacağını düşünüyorum.
    4G ile oyunu oynadığım zaman akıcı ve donmadan oynayabiliyorum bundan dolayı upload hızının oyuna yetmediğini düşünüyorum.
    belirttiğinizi turk telekom pratik çözümden yaptım ping trace yazan yerden ve slither.io için pingler aşağıdaki gibi belli bir süreden sonra gecikmeler artıyor 190 olan yerden sonrada 104 daha sonra 98 gibi rakamlarda geziyor ne yapmam lazım bunu düzeltmek için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna46 -- 14 Temmuz 2016; 4:41:51 >
  • pingim baya yüksek benim telekomu patlatıcam sonunda
  • altyapı zayıf hizmet kalitesi zayıf büyük şehirlerdeki bazı noktalar haricinde fiber yok ben ayrılacağım zaten turk telekom !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.