Şimdi Ara

Pingim sürekli 100-120 ms (Win10)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 aydır girmiyordum oyuna şimdi 4-5 gündür giriyorum pingim 100'ün altına düşmüyor genelde de hep 120 sabit. bazen coşup 160-170'lere çıkıyor. Arkadaşların pingi 60-80 arası. İşin garibi diğer multi oyunlarda ping sorunu yok.

Bazen ttnet kaynaklı yüksek ping oluyordu ama öyle bişey de yok hız testi yapıyorum ping 10-20 ms çıkıyor. Windows ayarlarında interneti kullanabilecek bütün ayarları arkaplanda çalışan uygulamaları vs kapattım. Update yapmıyor. Acaba zararlı bir yazılım mı yükledim yanlışlıkla o mu kullanıyor interneti. Antivirüs programının da tam yeni bitti lisansı tarayamıyorum. Sizce bu sorunun kaynağı nedir nasıl öğrenirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 27 Temmuz 2016; 0:04:47 >

• ayrıca mm_dedicated_search_maxping komutuna ne yazarsam yazayım bir şey değişmiyor. biraz önce 65 yaptım anında bir oyun buldu bir girdi 130larda geziyor..
  • Sorun bence internet saglayacinizla ilgilidir, benimde genelde o civarlarda oluyor bazen 60 lara dustugu oluyor. Bendede hiz testinde gosterilen ping oyle cikiyor ama orada sectigimiz server en yakin olan server oldugu icin oyle gorunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sycylian -- 27 Temmuz 2016; 4:04:34 >
  • Klasik ttnet hocam.Kağıt üstünde iyi sadece.Bende de aynısı oluyordu dayanamayıp superonline'a geçtim.
  • Kabloları değiştir ve kullanıyorsan switch'i. Sorun kalmayacaktır
  • Bir oyun bul dan basit eglenceyi seçtiginizde ping ne oluyor ?
  • Sorun bizim internetmiş.

Dün yan komşu wifi şifre koymamış onunla bağlandım. Hız testi yaptım 7ms ping çıktı. Bir girdim oyuna pingler hep 50-60 arası olaya bak. Bu sorun olmadan önce de bu kadar düşük ping alamıyordum uzun zamandır. Ttnet ne halt yediyse bizim bağlantıyı mahvetmiş. Eskiden benim de ping 7ms çıkardı hep hiç sorun olmazdı. Şimdi ping 25 civarı çıkıyor ama oyunda çoğu zaman 120 sabit. Acaba bizim portu falan mı değiştirmiş bunlar? Bu durumu nasıl çözerim superonline nasıldır gerekirse direkt geçerim çok çektim bu ttnet olacak illetten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hep aynı 100-120 ya da daha fazla oluyor. komşunun wifi'ından bağlanınca 48 ping bile gördüm.
  • Valla hocam ben taahhütlü idim ttnet tarifesinde,cezayı ödeyip superonline'a geçtim.Superonline gerçekten güzel çok stabil bir interneti var.Superonline'da ttnet'in altyapısını kullanıyor fakat oyunlarda vs. dediğiniz gibi kağıt üstünde ttnette 25 mbps alıyorduk,oyuna gelince ping 130'dan aşağı inmiyordu.Bende oyunla alakalı bir sıkıntıdır dedim,başka oyunlarda denedim yine aynı.Kısaca ttnet'in hali bu hocam buna bir şey yapamazsınız.Tavsiyem taahhüt süresi bittiyse superonline'a geçmenizdir.
  • Taahhüt bir kaç ay sonra bitiyor. Çakallar bir de arayıp kotayı 100gb yapıp taahhütü uzatalım mı diye aradılar geçen. neyse ki uzatmadım bitsin geçeyim superonlinea.
  • Ben müşteri hizmetlerini bu sebeple aradığımda bizim yapabileceğimiz bir şey yok, ya bilgisayarınızla ilgili bir durum vardır ya da modem değiştirmekten falan bahsettiler. Ben modemi kapatıp açtım en azından 160 'dan 90 - 100 arası bir rakama düştü. Bence Türkiye 'de ki akk ve satılan hızlar dahilinde 90- 120 ping arası normal pinglerdir.

Ben ömrümde sadece Bf4 'de 10 - 20 -30 gibi pingleri Türk sunucularına bağlandığımda gördüm, en mutlu olduğum günlerden biridir.
  • Bendede ttnet var son 1-2 haftadır 100 den aşsagisini gormedim kafayi yemek üzereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

Bendede ttnet var son 1-2 haftadır 100 den aşsagisini gormedim kafayi yemek üzereyim

Önceden 50 ping civarındaydı.1 haftadır 100 den aşağı inmiyor ay sonu diye millet yüklendi mi ne olduysa anlayamadım.
  • Benim sorun duzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: earth.

Benim sorun duzeldi

kendiliğinden mi düzeldi yoksa birşeyler mi yaptınız ?
  • Kaçak Mazot kullanıcısına yanıt
    bizim telefon hattında çevir sesi yoktu bir kaç gündür. sanırım onla ilgili bi çalışma yapıldığı içinmiş. bağlantı bir anlık kesilip geri geldi o zaman düzeldi ping.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.