Şimdi Ara

Pinigo-Kargo ücreti karşılığı bedava ürünler (3.90TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
5.143
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telefon İçin Yürüyüş ve Spor Kol Bandı
    Fiyati normalde 25tl degilmis onceden 9.90 a satarken simdi bedava veriyorlar.
    http://www.pinigo.com/telefon-iin-yry-ve-spor-kol-band
    Ürünlerle ilgili yorumlarim:
    Iki urun aldim yuzey temizleyici ve gripgo navigasyon tutucu.
    Kargolamada paketlemede hicbir problem yok.musteri memnuniyeti yuksek.
    Urun kaliteleri cok dusuk.kargo parasini dahi verdigime uzuldum diyebilirim:)

Siteyle ilgili yorumlar:
    quote:

ürünler geldi
    yapışkanlı tüy temizleyicisi 10 numara tekstil ile ugrasiyorum tam benlik
    beyzbol sopası ne buyuk ne kucuk tam dukkanda kenarda bekletmelik
    fınfık kıracagı basit dandik bisi ama baya işe yariyor test edildi onaylandı
    ekran koruyucu istedigimden mat degil telefoncular 10 tl istiyordu simdi anladım niye istiyorlar takmasi zor arkalı onlü geldi
    çerez seti beni madur etti. 6 tane aldım bari aynı renk gonder yok acayip acaip renkler
    paketleme kapıda odeme cok guzel.
    10 uzerinden 8

quote:

site güvenilir lâkin ürünlerin çoğu çakma arkadaşlar, örneğin bugün elime geçen sink snake lavabo açıcı 1 metrelik bakır teli kıvırıp ucuna cırt eklemişler al sana lavabo açıcı. videodaki gibi boruda ilerlemiyor ve döndürülemiyor bildiğiniz yumuşak bakır tel. tabi ki ben anlayana kadar ucundaki cırt lavabonun içinde çıktı daha da fazla tıkadı. bazı ürünler videodaki gibi değil yani aldanmayın.

quote:

Pinigo,gerçekten süper site. Her gün bedava ürün oluyor. Biz ayna vs. almıştık.Ayna beklediğimizden küçük olsa bile iyiydi

quote:

Sitede ilginç ürünler var ama resimlerine göre epey farklı ürünler geldi. Zar küllüğün malzemesi çok kalitesiz. Bir de 3lü kablo tutucu. Kesinlikle uzak durun. Kutusunu açinca plastik kokusundan midem kalkti. Altindaki yapiskanlar ürünün kendisine yapismamis direk çöpe gitti. Ama grip'n go fiyatina gore guzel. Şu kafa masaj aleti de güzel 2 lira zaten. Kablo tutucu almayın

quote:

10 numara site, paketleme ve hizmet. İşinize yaramayacak şeyleri alırsanız elbette kullanmayıp köşeye koyarsınız. Bazı şeylerin fiyatları Çin'den bile iyi. Haber veren arkadaşa teşekkürler

quote:

pinigo iyidir.mesele hangi çin kopyasının işe yarar hangisinin çöp olduğunu anlamakta.hepsi işe YARARMIŞ GİBİ görünmekte çünkü.
    işime yarayanlar;ledli kitap ayıracı,geçenlerde bedava olan örümcek cep/tablet standı,gripgo,banyo sırt masajı(bedava değildi) ilk aklıma gelenler

piyasada 2-3 katı satılan şeyleri sırf denemek için bile 3.90 a razı oluyor insan.2.bir ürün buluyorum genelde 8tl ye daha hesaplı geliyor.açıkçası 40-50 tl verip çöp ürün şansını artırmaya gerek yok.bedavalarla aklınıza yattıysa şansınızı deneyin.neticede resimdekinden daha kötü ve kullanışsız malzeme geleceğini baştan kabul edin.oyuncaklarınızdan 3 kuruşa fazla bişey beklemeyin.

quote:

çakma olduğunu bilerek alın bedavaya kim orijinal mal satar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolojikbocek -- 22 Ocak 2014; 17:57:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 adet Yapışkanlı Tüy Temizleme Seti Sticky Buddy 0,00 TL
    1 adet Beyzbol Sopası 61cm (Siyah Dişbudak Ağacı) 12,90 TL
    2 adet Pratik Fındık Kıracağı 3,90 TL
    6 adetÇerez Seti Hazneli İkiz Kase 23,40 TL
    iPhone 4/4S Ekran Koruyucu Film 1,90 TL

Ara Toplam: 46,00 TL
    İnidirim: -4,60 TL (uye olunca kupon verdi)
    Kargo: 0,00 TL
    Sipariş Tutarı: 41,40 TL

kapıda odeme olmasa site hic hosuma gitmedi :) gelsin oderiz.
  • Evet belli oluyor:)
    CoK muzip seyler var.insan ulan sunuda alayim ,aha suda iyiymis diye bir daliyor aaa kargoda bedava oldu ahanda sunuda aliyim diyor normalde bedava urun icin giren.bir koli urun almis oluyor:)

• en çok işime gelen ekran koruyucu 10 tl istiyorlar burda
    tabi eger puruzsuz olanı ise . degilse direkt atarım zaten
    kaseler hosuma gitti kulanışlı
  • Pinigo,gerçekten süper site. Her gün bedava ürün oluyor. Biz ayna vs. almıştık.Ayna beklediğimizden küçük olsa bile iyiydi.
  • bu ürünün tanıtım videosu 1:10'daki teyzeye dikkat :)) http://www.youtube.com/watch?v=jlSF0dtDRD8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canakkaledenselamlar -- 20 Ocak 2014; 11:40:49 >
  • site 10 numaradır tavsıye ederim %100 musterı memnunıyetı var adamlarda
  • Şimdide ayak figrulu dis fırçası tutucusu veriyorlar

• eeeee

sıcak fırsat mı bu?

yoksa reklam kaygısı mı?
  • 2 gün önce bedava + 3.90 kargo ile gripgo telefon tutacağı aldım araba için bu gün elime ulaştı. Hiç bir sorun yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de satılan beyzbol sopasının amacı bellidir . Bende alsam mı bir tane trafikte magandalar karşı acep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litheart

2 gün önce bedava + 3.90 kargo ile gripgo telefon tutacağı aldım araba için bu gün elime ulaştı. Hiç bir sorun yok.

Benim ki daha gelmemiş. Nasıl ürün iyi mi? Beklentilerinizi karşıladı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Litheart

2 gün önce bedava + 3.90 kargo ile gripgo telefon tutacağı aldım araba için bu gün elime ulaştı. Hiç bir sorun yok.

Benim ki daha gelmemiş. Nasıl ürün iyi mi? Beklentilerinizi karşıladı mı?

Vallahi daha arabaya takmadım ama kutuda falan hasar yok sağlam ürün jelatinleri üstünde. Az önce ipad i takıp denedim gayet güzel tuttu telefonda sorun olacağınj sanmıyorum kaliteli bir ürüne benziyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de gripgo yu aldım. Cidden çok iyi bir vakumu var. Çok beğendim fakat. G2'yi yapıştırdığım zaman kaldırması zor oluyor ve telefonun arkasında yapışkanlık hissi bırakıyor. Sizler de gelince test eder misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: morqos

Ben de gripgo yu aldım. Cidden çok iyi bir vakumu var. Çok beğendim fakat. G2'yi yapıştırdığım zaman kaldırması zor oluyor ve telefonun arkasında yapışkanlık hissi bırakıyor. Sizler de gelince test eder misiniz

Benim ürünlerimde biraz önce geldi. Fakat GripGo'nun Tel. takılan oynayan kısmından kırık çıktı.
    Site üzerinden mesaj attım. Daha dönüş olmadı.
    Ürün orjinaldeki gibi micro uçlarıyla vakumlama ile değil de yapışkanlı bir madde ile tutuyor.
    Umarım yapışkan madde 3-5gün sonra sıcaktan sakız gibi olmaz.
    Yanıt Geldi; ''Sitemizden almış olduğunuz ürününüzü; orjinal ambalajı, ürünle beraber gelen tüm aksesuar ve belgeleri ile birlikte eksiksiz olacak şekilde iade edebilirsiniz.''
    Şeytan Diğer aldığım 15TL'lik ürünlerle hepsini iade et diyor ama uğraşamayacağım.
    Japonla yapıştırdım inşallah tutar.
    Resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abilgen -- 20 Ocak 2014; 14:25:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mexicana

eeeee

sıcak fırsat mı bu?

yoksa reklam kaygısı mı?

:)
    Sakin ol şampiyon.
    Normalde baslik baska bir urun icindi.firsat gectigi icin bugunku urunle degistirdim.herhangi menfaatim yok:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ARSLAN MEHMET

quote:

Orijinalden alıntı: mexicana

eeeee

sıcak fırsat mı bu?

yoksa reklam kaygısı mı?

:)
    Sakin ol şampiyon.
    Normalde baslik baska bir urun icindi.firsat gectigi icin bugunku urunle degistirdim.herhangi menfaatim yok:)

bence baslıgı degistir.
    pinigo kargo karsiligi bedava urunler parantez icinde kargo ucreti.
    ilk mesaj surkli guncellenir.

yararlı bir site yorumlar guzel.
    benimkiler icin bugu aradılar kapıda odeme icin teldne onay alıyorlar
    verdim onayı gelince yorumlarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

quote:

Ben de gripgo yu aldım. Cidden çok iyi bir vakumu var. Çok beğendim fakat. G2'yi yapıştırdığım zaman kaldırması zor oluyor ve telefonun arkasında yapışkanlık hissi bırakıyor. Sizler de gelince test eder misiniz

Benim ürünlerimde biraz önce geldi. Fakat GripGo'nun Tel. takılan oynayan kısmından kırık çıktı.
    Site üzerinden mesaj attım. Daha dönüş olmadı.
    Ürün orjinaldeki gibi micro uçlarıyla vakumlama ile değil de yapışkanlı bir madde ile tutuyor.
    Umarım yapışkan madde 3-5gün sonra sıcaktan sakız gibi olmaz.
    Yanıt Geldi; ''Sitemizden almış olduğunuz ürününüzü; orjinal ambalajı, ürünle beraber gelen tüm aksesuar ve belgeleri ile birlikte eksiksiz olacak şekilde iade edebilirsiniz.''
    Şeytan Diğer aldığım 15TL'lik ürünlerle hepsini iade et diyor ama uğraşamayacağım.
    Japonla yapıştırdım inşallah tutar.
    Resim

yapiskanmii:(

• quote:

Ben s3 u şu şekilde yaptım ucuz bi koruyucu kılıf ile taktım(silikon kap) cikartirken kılıf kalıyor telefonu çıkarıyorum. Arka kapaktan olmayalım Durup dururken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banyoda diş fırçanızın başlığını kapatacak bir tutacak kullanın ya da kapalı bir dolapta tutun. Aksi takdirde özellikle banyoda, tuvalet yakınında çok fazla bakteri topluyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.