Şimdi Ara

pioneer 308d4'ü Anfiye bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mazda 323 sedan araç var pioneer 308/d4 sub'a jameson usa 505 önerdiler kendimiz bağladık sanırım yapamadık bass alamıorum. yardımcı olursanız sevirnirim. SUB PARALEL NASIL YAPARIM ANFİYE NASIL BAĞLARIM.

JAMESON USA 505 ANFİ
    DAHİLİ AKTİF CROSSOVER
    RMS 4 OHM : MOSFET 80X4
    RMS 2 OHM : MOSFET 100X4
    MAXIMUM POWER : MOSFET 1400 W
    RMS 4 OHM MONO : 220X2
    SİGORTA : 2X25 A
    GÜÇ KABLOSU : 8 GA
    BASS LEVEL : VAR

PİONEER 308D4 1400W SUBWOOFER
    Maximum input power : 1.400 W.
    Nominal input power : 400 W.
    Impedance : 4ohm.
    Frequency response : 20 - 220 Hz.
    Lowest resonance frequency : 30 Hz.
    Sensitivity (1W/1m) : 94 dB.
    Woofer size : 30 cm.

• yokmu yardımcı olacak birisi 400 rmslik sub var ses çıkmıo utanıorum
  • anfin yetersiz bunun yerine mono d sınıfı bir anfi alırsan sorunun çözülür merak etme ve oh değerine dikkat et 4 ohm da 400 rms istiyorsa 4 ohm da 400 rms veren bir anf al utanmazsın
  • bu şekilde bağlıyosun
     pioneer 308d4'ü  Anfiye bağlama
  • LUCADRİS2 BU ABFİ KALDIRIRMI KARDEŞ YA
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazda323S

LUCADRİS2 BU ABFİ KALDIRIRMI KARDEŞ YA

o amfi basını yarı güç de çalıştırır.gösterdiğim gibi bağla eğer tat alamassan mono amfi alırsın.amfi ayarı nasıl
  • tad alsada almasada o amfi bu bassın hakkını vermez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: azrail_vn

tad alsada almasada o amfi bu bassın hakkını vermez.

napak
  • sound magus a 160 alabılırsın malıyet kısıtlı ıse tam beslemesede baya baya fark eder. ama malıyette sıkıntı yoksa daha saglam bı mono amfı onerırım
  • gain en sonda lpf 80hz bass kontrol 12 db kardeş ana ünite sony dv1600u dvd çalar ondada var ayar ama onuda bilemedim. suwooferi dediğin gibi bağladım anfiye fark etti bass sertleşti yeni mono anfi almak şart oldu gibi :S
  • SOUND MAGUS X402 2 KANAL MONO ANFİ bu anfi olurmu 2 ohm 1*400 rms.
  • SOUND MAGUS DK1200 SERİ CLASS D MONO ANFİ MİNİ 2011 MODEL

1 Ohm 1 X 1200 watt Rms
    2 Ohm 1 X 700 watt Rms

4 Ohm 1 X 450 watt Rms

bu anfi d sınıfı bassın hakkını veririmi gittigidiyorda 305,00 - TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazda323S

gain en sonda lpf 80hz bass kontrol 12 db kardeş ana ünite sony dv1600u dvd çalar ondada var ayar ama onuda bilemedim. suwooferi dediğin gibi bağladım anfiye fark etti bass sertleşti yeni mono anfi almak şart oldu gibi :S

gain en sonda olurmu yarıya getir.lpf dibine kadar aç.bass boots u yüzde 80 e kada aç
  • KARDEŞİM DEDİĞİN GİBİ GAİN YARIDA LPF EN SONDA. BOSS BOOTS DİE BİŞEY YOK BENİM ANFİDE SÜPER BASS VAR 3 ADET AYAR 0DB-6DB-12DB ONDA 12DB'DE
  • kardeşim 505 o basını taam olarak beslemesede çok güzel ses verir hatta hatta sana yeter sen o bası kesin 8 ohmda bağlamışındır 2 ohm yap yani paralel bağla ayarları lpfye getir bası +12 yap bak bakalım nasıl çalcak (burda bilmeyende konuşmasın lütfen yanlış yönlendirmeyelim )eğer bütcen varsa ufak bi mono düşünebilirsin m aco yada edison gibi jvl de olabilir ama tek bas için değmez 505 işini görür
  • kardeşim 505 o basını taam olarak beslemesede çok güzel ses verir hatta hatta sana yeter sen o bası kesin 8 ohmda bağlamışındır 2 ohm yap yani paralel bağla ayarları lpfye getir bası +12 yap bak bakalım nasıl çalcak (burda bilmeyende konuşmasın lütfen yanlış yönlendirmeyelim )eğer bütcen varsa ufak bi mono düşünebilirsin m aco yada edison gibi jvl de olabilir ama tek bas için değmez 505 işini görür
  • ustam iyi günler daha önce sizin tavsiyenizle anfi ayarı yapmıştım pioneer 308d4 modeli kabinli subwoofer vardı bunu jameson usa 505 modeli anfiye bağlamıştım. şimdi sound magus dk1800 mono bass anfisi aldım 4 ohm 650w subwoore bağlayacağım ama ayarını bilmiorum diğer anfiden farklı yardımcı olursanız sevinirim. anfi resimde görüldüğü gibi ayarları var. yardımcı olursanız sevinirim...

pioneer 308d4'ü  Anfiye bağlama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.