Arkadaşlar, Pioneer 428XD 106 cm konusunda olumlu olumsuz görüşü olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? Bu plazmayı almayı düşünüyorum, kullananların genel olarak memnun olduğunu okudum. Sizce plazma tercihi olarak iyi bir seçim olur mu? Fiyat konusunda bilgisi olan varsa lütfen belirtsin. 3000-3400 aralığında alınırsa iyi bir fiyata alınmış olur mu? Teşekkürler
Fıyat en son 2700'du forumdakı satıcılarda... Sd/Hd Kral bır cıhazdır ülkemiz için en iyi seçimdir...
Ancak Pioneer tv üretimini bitirecek ancak aktif satışların 1.5 yıl kadar sürmesi bekleniyor... Ondan sonrada mutlaka destek alacağınızı düşünüyorum ama bu bazı kullanıcıları korkutmuştu forumda
Teşekkürler. Ben de biraz önce servis le görüştüm. Söylediğine göre aslında Pioneer plazma üretimini durdurmamış, panel üretimini durdurmuş sadece. Paneli dışardan alıp plazma üretimine devam edecekmiş. Muhtemelen Panasonic'ten olabilir. Ayrıca satış sonrası 10 yıl parça garantisi sunuyormuş.
quote:
Orjinalden alıntı: 911GT3
Fıyat en son 2700'du forumdakı satıcılarda... Sd/Hd Kral bır cıhazdır ülkemiz için en iyi seçimdir...
Ancak Pioneer tv üretimini bitirecek ancak aktif satışların 1.5 yıl kadar sürmesi bekleniyor... Ondan sonrada mutlaka destek alacağınızı düşünüyorum ama bu bazı kullanıcıları korkutmuştu forumda
Yok hocam o eski haber pioneer tamamen bitiriyor tv üretimini...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme