Şimdi Ara

Pioneer 5950 Indash'ın ekranını çıkartan dişlilerden biri kırık. Neden bulurum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pioneer 5950 Indash'ın ekranın dışarı çıkmasını sağlayana mekanizmasında bir dişilisinde 1 adet tırnak kırıktır.

Problemin ilk çıktığında ekran hiç çıkmadı, o şekilde kalmıştı.

Teyp tamircisi arkadaş ile söktük ve plastik dişlini bir tanesinde sadece bir tanesinin kırık olduğu gördük.

O kırık parçanın yenisini araştırdı ama bulamadı. Bulmanın çok zor olduğun söyleyere içini temizledi, dönen parçaları kremledi falan geri topladı.

Şimdi ekran çıkıyor ama çıkarken o kırık dişliye dek geldikçe çıt çıt ses geliyor.

Ben o dişliyi bularak değiştirmeyi düşünüyorum. Hazır tamirci de söktü taktı. Eli alıştı makinaya.

Bu dişiliyi nereden bulabiliriz ? Bana yardımcı olabilir misiniz ?

Bilgili arakadaşlardan adres, telefon bekliyorum.

• pioneer servisinde bulursun anca kardeş o dişliyionlar siparişle getirir yanlız pahalıdır haberın olsun bız bipperın cd içine alan mekanizmasının dişlisi kırıkdı onu sorduk 100 lira dediler onun gibidir senınkıde
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-pioneer-5950-indas-h-malzeme-84341369/detay

ilan ile görüştüm.. o da pioneer'den alıp gönderiyormuş yada başka dişlilerden parça keserek yapıştırıyormuş.
    100 lira istedi tek dişliye.
    Şimdi pioneer'e soracam kaç liraymış. Çocugun dediğine göre 100 lira dişi + 50 lira sökme takma dedi.

Bi konuşayım bakiyim ne diyecek pioneer distribütörü ?
  • Piooner - Digicom stop ürünler için (sonu 50 ile bitenler) tamir ve parça satışı yapmamaktaymış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.