Pioneer 5950 Indash'ın ekranın dışarı çıkmasını sağlayana mekanizmasında bir dişilisinde 1 adet tırnak kırıktır.
Problemin ilk çıktığında ekran hiç çıkmadı, o şekilde kalmıştı.
Teyp tamircisi arkadaş ile söktük ve plastik dişlini bir tanesinde sadece bir tanesinin kırık olduğu gördük.
O kırık parçanın yenisini araştırdı ama bulamadı. Bulmanın çok zor olduğun söyleyere içini temizledi, dönen parçaları kremledi falan geri topladı.
Şimdi ekran çıkıyor ama çıkarken o kırık dişliye dek geldikçe çıt çıt ses geliyor.
Ben o dişliyi bularak değiştirmeyi düşünüyorum. Hazır tamirci de söktü taktı. Eli alıştı makinaya.
Bu dişiliyi nereden bulabiliriz ? Bana yardımcı olabilir misiniz ?
Bilgili arakadaşlardan adres, telefon bekliyorum.
pioneer servisinde bulursun anca kardeş o dişliyionlar siparişle getirir yanlız pahalıdır haberın olsun bız bipperın cd içine alan mekanizmasının dişlisi kırıkdı onu sorduk 100 lira dediler onun gibidir senınkıde
ilan ile görüştüm.. o da pioneer'den alıp gönderiyormuş yada başka dişlilerden parça keserek yapıştırıyormuş. 100 lira istedi tek dişliye. Şimdi pioneer'e soracam kaç liraymış. Çocugun dediğine göre 100 lira dişi + 50 lira sökme takma dedi.
Bi konuşayım bakiyim ne diyecek pioneer distribütörü ?
Piooner - Digicom stop ürünler için (sonu 50 ile bitenler) tamir ve parça satışı yapmamaktaymış.