Şimdi Ara

pioneer 6900-6950-7950 arasındaki farklar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
14.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş önerin için saol anladığım kadarıyla bu işlerin adamısın dükkan falan varsa istanbul içindeysen sana gelirdim orda hallederdik herseyi bilgi verirsen iyi olurr.. iiyi paylaşımlar
  • : ) ben sadece kullanıcıyım. Elimde ki amfiler kendi kullandığım ve çok memnun olup sonuna kadar kefil olduğum ürünlerdir. konuyu başka yönlere saptırmak istemem ama eğer yardıma ihityacın olursa elimden geldiğince yardım ederim. özel mesajla ulaşabilirsin.
  • kardes pm attım :):)
  • cevapladım
  • eyvallah kardess önerebilecegin amfi ve bu amfiye göre tavsiye edebilecegin mid yada oval kolon tavsiyesinde bulunursan sevinirimm
  • Maddi sınırlaman yoksa her zaman Amfi olarak Audison ve Mid component takım olarak focal tavsiye ederim. Tartışmasız No:1 ürünlerdir. Ama dediğim gibi para her zaman sınırlayıcı oluyor.
  • kardes bugün bi cift kabinli pioneer 6985 bağladım teybe valla resmen hoplatıyo kolonları güm güm ne ses öyle sanırım anfi falan almam daha ses dısarı süper cıkıyo titretecek derecede bi woofer olsaydı daha süper olurdu ama saglık olsun bu sistemde idare eder beni ilerde bakıcaz artıkk
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercanatis

kardes bugün bi cift kabinli pioneer 6985 bağladım teybe valla resmen hoplatıyo kolonları güm güm ne ses öyle sanırım anfi falan almam daha ses dısarı süper cıkıyo titretecek derecede bi woofer olsaydı daha süper olurdu ama saglık olsun bu sistemde idare eder beni ilerde bakıcaz artıkk

ilerde anfi ve sub bağlat müzik dinlemek bir keyife dönsün
  • bende pioneer deh 2800 kullaniyorum iki yildan beri ve cok memnunum fakat gelisen teknoloji ile birlikte artir otolarda usb li ve bluetooth sistemi bulunan mp3 calar lar mevcut ozellikle dogrudan usb girisi olanlar cok ilgimi cekiyor fakat gordugum kadari ile bu tur bir arac mp3 calar pioneer de yok sadece kablo uzatmali olarak olanlardan var onuda ben aracta kablo felan sevmedigim icin eledim. isin gercegi pioneerden baska bir markada kullanmak istemiyorum o yuzden benim deh 2800 ile devam
  • 00 serilerle sonu 50 Biten arasındaki seriler arasında Burdaki Çoğu arkdşın Tam tersine Durum Vardır.
    50 Li serilerde rca volt olsun bir cok yönden + ları vardır.
    Digicom garantili diye 6900 mesela 550 tl ise 6950 300 ise neden aynı ürüne fazla ödeyesiniz..
    Pıoneer 3 yere üretim yapar en üst serilerini sadece Japonyada satar.
    Birini avrupa ülkelerine..
    Birinide uzak doğu Ülkelerine pazarlar.
    Sonucta Hepsi Orjinal PIONEER kalitesinle Pazarlanır.
    İçiniz rahat Olsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.