selam arkadaşlar sitede bolca pioneer sohbeti var ama ana soruyu ben sormak istiyorum Aramızda araba set ve dizayn işiyle ilgilenen arkadaşlar olduğunu gördüm. öncelikle verdikleri bilgiler bazından onlara çok teşekkür ederim... Ben kayseride yaşıyorum ve malum buranın esnafı biraz paraya düşkün onun için farklı farklı fiyatlar alıyorum esas sorum: pioneer 6900-6950 ve 7950 arasındaki temel farklılıklar nedir? 97 model opel vectram var ve ii bir teyp almak istiyorum. 1. bu teyplere usb bağlama olayımız olurmu 2. motorize kapaklı teyplerde başlığı alıp yanımızda eve falan götürebilirmiyiz ( çalınmaya karşı ) 3. genelde aynı benzer özelliklere sahip bu teyplerin ana farkları nedir?
ARKADAŞLAR DEĞERLENDİRMEYE ALIP VERDİĞİNİZ CEVAPLAR İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
1-sadece 7950 de usb bağlayabilirsin...diğerlerinde de olur ama kit alman lazım. 2-hepsini alıp eve götürebilirsin. 3-sonu 00 la biten teyplerde rds özelliği var fazladan...
ancak benim bugun keşfettiğim bir özellik farkı daha var 6900 de asl diye bir ozellik var bunda araba hızlandıkca teybin sesi de artıyor...6950 de bu özellik yok...7950 yi bilmiyorum...
ben alırken en mantıklı fiyat/performans 6950 deydi o yuzden 6950 aldım ve memnunum...bence alabiliyorsan 7950 al yoksa 6950 al...
bunlar dışında bütün özellikleri aynı ses kalitesi açısından,grafikler vs hep aynı...
ARMİ KARDEŞ ÇOK TEŞEKKÜRLER PEKİ 6950 YE USB BAĞLATABİLİRMİSİN? BİRDE 6950 VE 7950 ARASINDAKİ FARK NE VE FİYAT OLARAK?
BU SAYDIĞIM TEYPLERDEN KULLANAN ARKADAŞLARDAS DENEYİMLERİNİ ULAŞTIRIRLARSA ÇOK MEMNUN OLURUM ARKADAŞLAR ARAÇLARINDA KULLANANLAR, MEMNUN OLAN YADA OLMAYANLAR...
arkadaşlar bugün 6800 tavsiye ettiler ama kullananınız varmı ? farkı nedir acaba
6800 eski model diye biliyorum...yanlış biliyorsam bilen arkadaşlar düzeltsinler...6950 ye usb cihazını aux girişinden bağlayabilirsin...6950 fiyat olarak 260-270 civarı...7950 2-3 ay once 380 civarıydı şimdi ne kadar bilmiyorum...
aranızda hiç kullanan yokmu arkadaşlar?????????????
6800 eski model kardeş bence 900lü modellere bak sonu 50 ile bitenler kaçak olanlar 6900ve 6950 arasında bi fark var o da önemli bişey değil 7950 de usb bağlantısı var 6900 e arkadan usb kablosu ile sanırım aux tan bağlantı yapabilyosun ben 6900 kullanıyorum 62ye kadar ses ayarı bas kontrol animasyon gibi özellikleri var tavsiye ederim 6950yi daha ucuza bulabilrsin
arkadaşlar gittigidiyordan dün akşam 7950 siparişi verdim 12 taksit 404 ytl umarım memnun kalırım varmı hiç aranızda kullanan bu modeli?
teybim geldi arkadaşlar orj pioneer üstelik pioneer in sitesindende bandrolünü kontrol ettim 2 yıl garantili tavsiye ederimö...
Hani sonu 50 ile bitenler spottu =? Arkadaş almış 7950 kontrol de ettirmiş bu ne tezatlık yanlış bigilendirmeyelim insanları.
quote:
Orjinalden alıntı: rLzApex
Hani sonu 50 ile bitenler spottu =? Arkadaş almış 7950 kontrol de ettirmiş bu ne tezatlık yanlış bigilendirmeyelim insanları.
valla arkadaşlar aldım gayette memnunum spot konusuna gelincede madem spot pioneer sitesinde neden çıkıyor orj. olarak
7950de peki bunlara ek olarak direksiyon kumandasını kullanabilirmiyiz opel vectra cd
bende bugün cd çalar teybimi yeniledim ilk önce kafamda pioneer 7950 modeli vardı doğubankta girdiğim 20 ye yakın dükkan 7950 motorlu kafa oldugu için arıza yapma olasılıgı fazla dediler bu sbeple 6950ıb aldım henüz bağlamadım yarın baglıycam ama kafama takılan bişey var teybin besleme kısmında sarı(battery)kırmızı(acc)ve turuncu(ILL)kablosu var kontak kapalıykende dinleye bilmem için sarı ve kırmızı kabloyu birbirine baglayıp 12v verecegimi biliyorum fakat turuncu(ILL) kablosu kafamı karıstırdı bu kabloyuda baglamak gerekiyomu acaba bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursalar sevinirim şimdiden tesekkürler..
wala bence bırak kontak kapalıyken teybin çalışmasın tavsiyem budur üstteki arkadaş harbi bende anlamadım nasıl oluyor bu iş kandırmsınlar sizi 7950ye hiç bir pioneer servisi garanti vermez sana gelen teypte montaj kartı varmıydı ve garanti kartın kaşeli imzalımıydı???*
Verdiğin bilgi için saol arkadasım ıll kablosunu biyere baglamadan calıstı teyp mükemmel sesi ve görünümüyle ben buyum denebilecek cinsten ben teybi dogubanktan aldım montaj kartı ve garanti belgeside verdiler kaşe ve imzalı olarak garantisiz olanı 210 garantilisi ise 240ytl idi ben garantilisini sıkı bir pazarlıkla 190 ytl ye aldım sonu 50 ile biten modellerde garanti yok diyenler yanılıyo bugün gittim sordum pioneer yetkili servisine herhangi bir arızada bize getirin dediler .. iyi paylasımlar
arızada bize getirin derler de arızayı bedavamı yaparlar garanti kapsamındamı?
tabiki garanti kapsamında ilk önce garanti belgesi varmı dedi evet dedim tamam ücretsiz hallederiz dedi ama bozulacagını sanmıyorum
7950 almayı bende dusunuyorum... nasıl memnun musun cihazdan arkdasım?