Şimdi Ara

Pioneer 6900ib usb aparat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
7.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pioneer 6900ib teyp kullanıyorum,genel olarak gayet memnunum ancan usb bağlantısı olmadığı için değiştirmeyi düşünüyorum.teypte ipod bağlantısı için soket var,ve sanırım bu sokete yardımcı bir aparat takarak usb flash disk kullanılabiliyormuş.müzik sistemi satan bi çok yere sordum evet böyle bi aparat var diyolar ama ne modeli nede fiyatı hakkında kimsenin bir bilgisi yok.işin kötü yanı pioneer'ın yeni modellerini gerek görüntü olsun gerek ses kalitesi olarak beğenmiyorum.sadece usb bağlantısı yok diyede teybimi değiştirmek istemiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim

Pioneer 6900ib usb aparat

• Deh-P6900ib yeterli ses özelliklerine sahip RDS li bir model.
    Zaten satmaya kalksanız, USB li olmadığı için zor satılır ya da ucuza gider.
    Yeni alacağınız teybin de bundan üstünlüğü olmayacak ses özelliği olarak.
    Muhtemelen 50 li seri almanız gerekecek, RDS den vazgeçmiş olacaksınız.
    Görüntü olarak da yeni modellerden daha güzel görünüyor, bende de 7950ub vardı eskiden.
    6950ib 4 Volt 3 RCA çıkışına sahip, 7 Band EQ lu, SW kontrollü, LPF ve HPF özellikleri bulunan ses özellikleri yeterli bir model.
    Hem tam ekran, hem de animasyonlu.
    Ayrıca yeni modellerin kumandası da 6900ib deki gibi çok fonksiyonlu değil, basit kumandalardan.

http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/DEH-P6900IB/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 3 Eylül 2010; 18:28:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.