Şimdi Ara

Pioneer 6975s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba arkadasimin doblo1 aracina 2 adet hoparlor aldik ts a6975 s oval hoparlorlerden. aracta pioneer deh x3550 ana unite var arkadasimin aklinde alpine swe815 dahili amfili subwoofer almak var ufak bi ses guzellestirmesi icinde. woofer i daha sonra alacak ama oncelikle bu ovallerden aldi. hoparlorlerin rms si 90 sizce anfisiz teybe surse nasil bir ses alir hoparlorlerin videolari var gayet guzel bir sesi var ancak teyp cikisindan nasil bir ses cikar yeteri kadar besleyemez biliyorum ama cokmu kotu olur sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yardim eden yokmu ?

• ben evde pioneer 3650ui teyp kullaniyorum amfide bagli 6975s ler gayet basarili bi sefer deneme amacli teyp de denemistim ses 35-40 arasi gzl fazlasi seste bozma yapiyor teyp cikislari dusuk oldugu icin bozma yapmasi normal fazla bi beklentiniz yoksa memnun kalirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

ben evde pioneer 3650ui teyp kullaniyorum amfide bagli 6975s ler gayet basarili bi sefer deneme amacli teyp de denemistim ses 35-40 arasi gzl fazlasi seste bozma yapiyor teyp cikislari dusuk oldugu icin bozma yapmasi normal fazla bi beklentiniz yoksa memnun kalirsiniz

ustad peki basslari nasil videolarda pek anlayamiyosun guzelmi sizce ve teyp cikisinda basslarda dusme olurmu yukses seste dinlemiyo zaten arkadas

• bass ve ses olarak gzl ben evde ufak kabinde dinlediim icin pek bass alamiyorum arkadasin aracta dinlemistim bass varmis hissi veriyor

• quote:

bass ve ses olarak gzl ben evde ufak kabinde dinlediim icin pek bass alamiyorum arkadasin aracta dinlemistim bass varmis hissi veriyor

birde soyle bi dusuncemiz var alpine swe815 alalim dahili anfili nasil olur ama bana gore 4 kanal.amfi ve sub alalim ovalleride baglariz sizce hangisi mantikli

• aktif bass hakkinda bilgim yok yalniz 4kanal amfi icin sub ve ovaller fazla gelebilir amfiye verim alamayabilirsiniz aktif bass daha ii olur benim fikrim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midrangemi, Pioneer Ovalmi ?
    10 ay önce açıldı
    PIONEER TS-6985
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

aktif bass hakkinda bilgim yok yalniz 4kanal amfi icin sub ve ovaller fazla gelebilir amfiye verim alamayabilirsiniz aktif bass daha ii olur benim fikrim

peki aktif sub u alsam ovallerden verim alamicam onlara amfi alsam aracin akusu yeterli gelirmi ?

• ovalleri unuttum ben siz bana amfi ve bass icin butcenizi belirtin netlige kavusturalim isi

• quote:

ovalleri unuttum ben siz bana amfi ve bass icin butcenizi belirtin netlige kavusturalim isi

amfi ve bass a 500 -600 tl ayirabilirim ancak kaliteli olacaksa 700-800 de olabilir

• tek amfi ile bitirelim o zaman 5 kanal amfi tavsiye ediyorum size 5 kanal amfilerin son kanali bass icindir ayrica bass ile birlikte 2tk mid veya hoparlorde baglayabilirsiniz
    xetec xi 172.5 veya sound magus h500 amfi isinizi gorecektir bass olarakta pioneer 310s4 olabilir

• quote:

tek amfi ile bitirelim o zaman 5 kanal amfi tavsiye ediyorum size 5 kanal amfilerin son kanali bass icindir ayrica bass ile birlikte 2tk mid veya hoparlorde baglayabilirsiniz
    xetec xi 172.5 veya sound magus h500 amfi isinizi gorecektir bass olarakta pioneer 310s4 olabilir

amfi olarak xetec alayim gorunusu hosuma gitmisti mid olarak 1 takim yeterli bnce hertz esk165 alayim bass olarakda 310d4 alayim ne kadara patlat bunlar bana

• xetec 172.5 450-500 arasi
    pioneer 310d4 kabinli 200 tl
    hertz esk165 350-400 civari

• quote:

xetec 172.5 450-500 arasi
    pioneer 310d4 kabinli 200 tl
    hertz esk165 350-400 civari

yalniz bi sorun var simdi akuye baktim 50 amper sorun olcakmi

• Aktif sub arabanizda zayif kalir hissedilmez kucuk clio hb tarzi arabar icindir o. Ovaller iyi fakat niye iki takim mid koyamadik araciniza surekli karar degistiriyorsunuz bastan baslayalim bence sizin sistemi kurmaya yada beni arayin konusalim cok kafanizi karistirmayin sonucunda cok paraniz gider sistem calmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: slyt

Aktif sub arabanizda zayif kalir hissedilmez kucuk clio hb tarzi arabar icindir o. Ovaller iyi fakat niye iki takim mid koyamadik araciniza surekli karar degistiriyorsunuz bastan baslayalim bence sizin sistemi kurmaya yada beni arayin konusalim cok kafanizi karistirmayin sonucunda cok paraniz gider sistem calmaz

ozelden numaranizi alayim ben o zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.