Şimdi Ara

PİONEER 921 VE HKTS 60BQ HAKKINDA SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hali hazırda pio 520 kullnmaktayım. hoparlör arayışında bulunuyorum fakat aklıma gelen fikri sizlere danışmak istedim. norveçten 921 siparişi verdim, haziran gibi gelecek. bu vakte kadar 520 yi satacağımı umuyorum. amfim sıfır sayılır. hkts 60 hoparlör setini de taksitli ve uygun bir şekilde bulabilirsem almayı düşünüyorum. sorum ise şu şekilde; amfide A/B bağlantı diye bir özellik var. tam olarak bilmesem de A bağlantısına sinema hopları yani hkts yi bağlasam, B bağlantısına da müzik için iki kule bağlasam, film izlerken A dan, müzik dinlerken B den dinlesem olur mu? ayrıca sub wooferi her iki bağlantıda da aktif etmek mümkün mü? yardımcı olursanız sevinirim. bu niyetle 921 siparişi verdim. olmayacaksa zaten elimdeki 520 bana yetiyor. not: kule olarak elimde koda kuleler mevcut. epey bir zaman bunlarla idare edeceğim tabi eğer hkts 60 ların müzik performansı bunlardan iyi olursa ekonomik yönden epey rahatlayacağım uzun bir süre. bu arada da müzik için kolon arayışını da başlatır gelecek yıla hazırlık yaparız. yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: uraltay

hali hazırda pio 520 kullnmaktayım. hoparlör arayışında bulunuyorum fakat aklıma gelen fikri sizlere danışmak istedim. norveçten 921 siparişi verdim, haziran gibi gelecek. bu vakte kadar 520 yi satacağımı umuyorum. amfim sıfır sayılır. hkts 60 hoparlör setini de taksitli ve uygun bir şekilde bulabilirsem almayı düşünüyorum. sorum ise şu şekilde; amfide A/B bağlantı diye bir özellik var. tam olarak bilmesem de A bağlantısına sinema hopları yani hkts yi bağlasam, B bağlantısına da müzik için iki kule bağlasam, film izlerken A dan, müzik dinlerken B den dinlesem olur mu? ayrıca sub wooferi her iki bağlantıda da aktif etmek mümkün mü? yardımcı olursanız sevinirim. bu niyetle 921 siparişi verdim. olmayacaksa zaten elimdeki 520 bana yetiyor. not: kule olarak elimde koda kuleler mevcut. epey bir zaman bunlarla idare edeceğim tabi eğer hkts 60 ların müzik performansı bunlardan iyi olursa ekonomik yönden epey rahatlayacağım uzun bir süre. bu arada da müzik için kolon arayışını da başlatır gelecek yıla hazırlık yaparız. yardımcı olursanız sevinirim.
    quote:

A bağlantısına sinema hopları yani hkts yi bağlasam, B bağlantısına da müzik için iki kule bağlasam, film izlerken A dan, müzik dinlerken B den dinlesem olur mu?

Olur.

quote:

ayrıca sub wooferi her iki bağlantıda da aktif etmek mümkün mü?

Hayır.

• müzik dinlerken sub sız mı olacak diyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.