arkadaşlar kolay gelsin bir stereo sistem dizmeyi düşünüyorum,müzik ve sinema için ve ileride de kullanılacak. aklımda pioneer A-443 A-333 A-339 A-445 bunların arasında ne fark var A-445 550watts yazıyor diğerleri 410 watts bu çıkış gücümü yoksa adaptör gücümü (örnek için resim koydum) ve hangisini önerirsiniz tahmini hop kombinasyonu: PIONEER CS 701 (190w) veya cs-999 (150w) 1400 watts kabinli boss bilgi paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Resimdeki 410 watts güç kaynağının değeri, cihaza giren güç. Çıkışı içindeki devrelerin kaybına/verimine göre değişir ama eski bir cihaz olduğunu düşünürsek hoparlörlere ilettiği güç çok daha azdır.
Burada dediğine göre A-445 4 ohm hoparlör için 100x2 watt, A-335 72x2 watt veriyormuş, 8 ohmluk hoparlör için bu yarıya düşecek gibi düşünün.
Bu marka vintage cihazdan anlamam o yüzden amfi veya hoparlör için model öneremiyorum. Eski cihazlar özelliklerinde yazandan daha fazla güç verebiliyorlar ama amfi daha yüksek güç verirken distorsiyona giriyor olabilir, tabi kulağa bunun da hoş gelmesi olasılığı var.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
kısa yoldan gidiyorum; sözkonusu stero kombinasyonunu pek tuttuğumu söyleyemem. A-445 de 300TL'ye sattı idim...