Şimdi Ara

pioneer A-443 A-333 A-339 A-445 öneri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kolay gelsin bir stereo sistem dizmeyi düşünüyorum,müzik ve sinema için ve ileride de kullanılacak. aklımda pioneer A-443 A-333 A-339 A-445 bunların arasında ne fark var
    A-445 550watts yazıyor diğerleri 410 watts bu çıkış gücümü yoksa adaptör gücümü (örnek için resim koydum)
    ve hangisini önerirsiniz
    tahmini hop kombinasyonu:
    PIONEER CS 701 (190w) veya cs-999 (150w)
    1400 watts kabinli boss
    bilgi paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler...

pioneer A-443 A-333 A-339  A-445 öneri ?

• Resimdeki 410 watts güç kaynağının değeri, cihaza giren güç. Çıkışı içindeki devrelerin kaybına/verimine göre değişir ama eski bir cihaz olduğunu düşünürsek hoparlörlere ilettiği güç çok daha azdır.

445'in manualini şurada buldum:http://buttercup.se/poppy/wordpress/wp-content/uploads/Pioneer-A-445-and-A-335-Stereo-Amplifier-Operating-Instructions-in-English.pdf

Burada dediğine göre A-445 4 ohm hoparlör için 100x2 watt, A-335 72x2 watt veriyormuş, 8 ohmluk hoparlör için bu yarıya düşecek gibi düşünün.

Bu marka vintage cihazdan anlamam o yüzden amfi veya hoparlör için model öneremiyorum. Eski cihazlar özelliklerinde yazandan daha fazla güç verebiliyorlar ama amfi daha yüksek güç verirken distorsiyona giriyor olabilir, tabi kulağa bunun da hoş gelmesi olasılığı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kısa yoldan gidiyorum;
    sözkonusu stero kombinasyonunu pek tuttuğumu söyleyemem.
    A-445 de 300TL'ye sattı idim...
  • teşekkür ederim a-445 i kaçırmışım ya üzüldüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    One-x Yeni yazılım 1.29.707.11
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.