Şimdi Ara

PİONEER A-70 STEREO AMFİ İNCELEMESİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
15
Favori
46.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani demek istediğiniz Teknoloji marketlerinde satılan SIRADAN LG SAMSUNG PHİLİPS SONY Gibi firmaların HOME THEATER sistemleri yerine bu tip ses sistemleri kıyaslanamaz..... Her Türlü Ses farkı vardır... Diyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_technosoft

Yani demek istediğiniz Teknoloji marketlerinde satılan SIRADAN LG SAMSUNG PHİLİPS SONY Gibi firmaların HOME THEATER sistemleri yerine bu tip ses sistemleri kıyaslanamaz..... Her Türlü Ses farkı vardır... Diyorsunuz...

Evet çok fark var. Özellikle müzik dinlerken oldukça farklılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen Bir ses sistemi gördüm Adamlar içine Enstrumantal Rock/ metal koymuşlar her hoparlor dan ayrı ayrı ses geliyordu..... Stereo NUN doruklarına vardım sizce bu nedir

DOLBY SURROUND MU
    Srs Surround mu
    DNESS Mİ
    PRO LOGİC falan mı yoksa

Kodlanan ses FLAC 5.1 mi?
  • @mc_technosoft,
    topiğin konusuna çok uzaksın. yeni bir forum konusu açabilirsin aslında. ve sordukca benim içim daralan sorularını
    orada sorsan...
    kusuruma bakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

@mc_technosoft,
    topiğin konusuna çok uzaksın. yeni bir forum konusu açabilirsin aslında. ve sordukca benim içim daralan sorularını
    orada sorsan...
    kusuruma bakma.

Yok Mühim Değil... Fakat bu konulara uzak olan birinin Sorduğu sorular SAYESİNDE diğer UZAK olanları Aydınlatıcı Nitelikte olması mayehiyetinde buraya yazdım... Sanırım... Bilgili Kişiler(Bazı) FORUM KÜLTÜRÜNE uymayan bir şekilde Kendi aralarında bilgi paylaşmayı seviyorlar... İyi Forumlaşmalar....
    ( Cevap vererek konu uzamasın Saygılar..)
  • topik açarsan sana yardım ederler... bilip bilmediğin yere forumlaşmalar deme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

topik açarsan sana yardım ederler... bilip bilmediğin yere forumlaşmalar deme...

İmzami basarım güzel soze

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mecanica

quote:

Orijinalden alıntı: turushanovgu

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

yiğidi öldür ama hakkını yeme :)))) araba gerçekten en güzel örnekti, bu; sevgili aryel için de iyi bir izahat olmuştur

Abi herkeste sendeki tank yok ezsin milleti canavar o bir canavar vilcentmis isminduyan fa kibar bise sanar

korkudan 2 gündür açamıyorum, üstüme gelip beni ezecek diye

sv236 kullanırken oğlum salona girince anında dikiliyordum.

PİONEER A-70 STEREO AMFİ İNCELEMESİ

Allah muhafaza volume potunu bi çevirse (ki biliyordu sesin nereden açıldığını) frontların driverları karşı duvara in-wall olur diye hemen yanına gidiyordum.
    Fena alet gerçekten.

Hocam sizin heliconlar oyma kabin yapısınamı sahip ? yoksa boyamı öyle emin olamadım sorayım dedim :) belki bilirsiniz oyma dut sazlar olur sesleri eşsiz olur :) fabrikasyonda mümkün olmasının çok zor olacağını biliyorum da yinede fiyatlar yüksek olduğundan olabilirmi diye aklıma düştü :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Aryel

quote:

Orijinalden alıntı: Mecanica

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

yiğidi öldür ama hakkını yeme :)))) araba gerçekten en güzel örnekti, bu; sevgili aryel için de iyi bir izahat olmuştur

Abi herkeste sendeki tank yok ezsin milleti canavar o bir canavar vilcentmis isminduyan fa kibar bise sanar

korkudan 2 gündür açamıyorum, üstüme gelip beni ezecek diye

sv236 kullanırken oğlum salona girince anında dikiliyordum.

PİONEER A-70 STEREO AMFİ İNCELEMESİ

Allah muhafaza volume potunu bi çevirse (ki biliyordu sesin nereden açıldığını) frontların driverları karşı duvara in-wall olur diye hemen yanına gidiyordum.
    Fena alet gerçekten.

Hocam sizin heliconlar oyma kabin yapısınamı sahip ? yoksa boyamı öyle emin olamadım sorayım dedim :) belki bilirsiniz oyma dut sazlar olur sesleri eşsiz olur :) fabrikasyonda mümkün olmasının çok zor olacağını biliyorum da yinede fiyatlar yüksek olduğundan olabilirmi diye aklıma düştü :)

Alıntı yaptığınız kişilerde helicon yok ikon ve bw var

• karıştırdım mı naptım acaba hocam siz bilirsiniz belki olabilirmi öyle birşey ? resimlerinde oyma süsü verilmiş boya gibi duruyo ama
  • A-70 ne zaman geliyor, acaba bir haber var mı?
  • A-70 şuan Türkiye 'de satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: PRODJ

A-70 şuan Türkiye 'de satılıyor.

Bütün bayilerde var mı?
  • Bütün bayilerde olacağını pek sanmam. Anlarda GSA Elektronik var.İnternetten telefonunu bulabilirsiniz.Orhan Bey ile bir görüşün.

• What hifi muhtemelen Ingiliz markasi olmadigi icin pek begenmemis..

http://www.whathifi.com/review/a-70
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRODJ

Bütün bayilerde olacağını pek sanmam. Anlarda GSA Elektronik var.İnternetten telefonunu bulabilirsiniz.Orhan Bey ile bir görüşün.

Sadece 3 tane gelmişti,şu an stokta yok ama yeni partilerde gelecek...
  • Foruma yeni üye oldum herkese selamlar özellikle hi-fi ile ilgili paylaşımları uzun zamandır takip ediyordum ancak kendi sistemimle ilgili bir türlü karar veremediğim bir durum var. Marantz receiver, yamaha stereo anfim var. Kaynak olarak Marantz dvd player kullanıyorum. Quadral quintas hoparlörlerimi sürekli kablo takıp çıkarmak zor oluyo diye genelde müziğide Marantzdan dinliyorum. WDlive medya playerdan müzik dinlemek nedense pek tat vermiyo onu çoğunlukla film izlerken kullanıyorum. Bu sisteme müzik dinlemek amaçlı bir kaynak arayışındayım. Genelde dac üzerinde duruluyo forumda anladığım kadarıyla. Bende de coax çıkışlı bir dvd player ve wdlive medya oynatıcı olduğu için acaba bunlara dac ekleyerek müzik işini böylemi halletsem diye düşünmeye başladım. Ancak aklımda her zaman adam gibi bir cdp almak vardı normalde. Cd arşivimde flac albümlerimde dengede gibi sayı bakımından. Yani biri birinden daha fazla diyemem. Flac dosyaların iyisini bulup indirmekte çok kolay değil. Hdtracks gibi sitelerden ücretli almak ise masraflı. Sonuçta bu denge devam edecek gibi anlayacağınız. Sevdiğim albümlerin peşinden koşarak seçiçi bir şekilde biraz cd biraz flac olarak devam edicem. İlerde pikap ve plak kesinlikle almak istiyorum ama önce sistemin dijital katlarını bi halletsem diyorum. Ben dac yerine usb üzerinden flac okuyabilen bir sacd veya cdp alsam diyorum. Bunun dvd player ya da wdlive + dac'a göre ne gibi dezavantajları olur ya da belkide pek dezavantajı olmazmı. Sacd veya cdp sonuçta hem cdlerimi hem flaclerimi dinleyebileceğim bir çözüm olur diye düşünüyorum. Pioneer, marantz, yamaha gibi markaların kaynak cihazları 1000ytl civarı daclardan daha kötü bileşenlerden oluşmuyodur sanırım. Gerçi Yamaha konusunda şüpheliyim nitekim arada bir Marantz receiverımdan Yamaha stereo anfime geçiş yaptığımda sesi önce hiç müzikal gelmiyo, sert ve Marantz sinema anfime göre bana göre stereo performansı daha düşük olabilir. Marantzımı tebrik etmem lazım yoksa Yamahayamı ne biçim stereo anfi yapıyosun demem lazım bilemiyorum ama kaynak cihaz olarak anfimle uyumlu olsun diye o markayada açığım sonuçta. Biraz uzun oldu ama okuya okuya kafam iyice karıştı ve ne istediğimi tam olarak anlatmaya çalıştığım için uzadı bukadar. Umarım anlatabilmişimdir derdimi. İlk mesajım olmasının hatrına kusuruma bakmayın. değerli fikirlerinizi bekliyorum.

• En azından bir oppo 95 Yada 105 al hem cd. Player hem Dac ısını hemde bluray isini hallet üstündeki Dac referans seviye bir cok cd playerden daha guzel

• a-10 ile a-20 arasındaki fark nedir acaba
  • En önemli özelliği A-10 kumanda yok.Diğer farlılıkları aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. @yuxeses
    http://www.pioneer.eu/eur/products/42/98/405/compare.html?__P39=60424&__P41=60403
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.