Şimdi Ara

PİONEER A-70 STEREO AMFİ İNCELEMESİ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
15
Favori
46.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fxmaster

Belirtmiş olduğum değerler kataloglarda belirtilen 4 ohm yükteki maksimum RMS çıkış değerleri. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Öyleyse denon daha mantıklı. Mediamarkt ta varmış, ilk fırsatta inceleyeceğim. Peki sayın Atalayalper denon pma 520 yi hiç test etme olanağınız oldu mu?

bence başka alternatif olarak pioneer A6 olsa daha iyi gibi.zannedersem 8 ohm da 55 watt birde yeni seri A30 dan daha müzikal ve torklu bazı mazalarda sıfır satılıyordu son bir ayda gördüm.ama bu seride kendi cd playeri ile match etmeniz daha güzel sonuç veriyor pioneer pd6.
  • Paradigm S100 ler için stero bir anfi için A-70 ler nasıldır yada tavsiyeliriniz olurmu başka marka model ?
  • hknbjk kullanıcısına yanıt
    s100 leri 500w lık monolarla dinledim , her ne kadar düşük hassasiyetli olsalarda A70 in 90w ı yetmeyebilir,yani sizi tatmin etmeyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

s100 leri 500w lık monolarla dinledim , her ne kadar düşük hassasiyetli olsalarda A70 in 90w ı yetmeyebilir,yani sizi tatmin etmeyebilir.

Evet haklısınız yazdıktan sonra bi kaç araştırmada da yetmiyeceği nail oldu 250w 8ohm.

ginede tşk.ler.
  • Merhaba,

Amfiler konusunda çok bilgim yok, yeni yeni bilgi sahibi oluyorum. Pioneer A Serisini inceliyorum bu sıralar, A-70 incelemesini okuduktan sonra daha fazla ilgimi çekti.

Daha önce bahsedildi mi bilmiyorum ama bir sorum olucak. Serilerin arasında sadece Watt farkı mı var yoksa ses kalitesinde de farklılık varmı? Mesela A-30'un çıkışı kanal başı 70W olarak görünüyor. Ben 50W gücünde hoparlör ile kullanmak istiyorum. 50W gücünde bir hoparlöre A-70 ve A-30 bağlasak seste ne gibi bir farklılık olur ya da farklılık olur mu?
  • Yeni seri modeller içinde farklar tabi ki var ve bu farkların içinde en önemsizi bence güçleri. A-50 ve A-70 zaten aynı güçteler diye biliyorum.

Ben A-70 kullanıyorum fakat benim hoparlörlerim için A-50 veya 70'in altına inmem zaten mümkün olmazdı. A-70 tercihimin de asıl nedeni entegre DAC'ı oldu. Ama A-50 ile de gayet mutlu olabilirdim tamamen pratik nedenlerle A-70'i tercih ettim. Bu arada A-30'un da müthiş bir anfi dinleme şansım oldu.

Siz yine de sisteminiz nedir bilgi verirseniz burada yardımcı olabilecek çok kişi olacaktır.
  • üstadlara bir sorum olacak...
    siz olsanız pioneer A-30 ya da Marantz PM-68'den hangisini tercih ederdiniz ??
    ses kaliteleri ne kadar farklı/üstündür birbirlerinden
    marantz 750 civarı
    pioneer 900
  • quote:

Orijinalden alıntı: garagulli

üstadlara bir sorum olacak...
    siz olsanız pioneer A-30 ya da Marantz PM-68'den hangisini tercih ederdiniz ??
    ses kaliteleri ne kadar farklı/üstündür birbirlerinden
    marantz 750 civarı
    pioneer 900

üstadlar daha doğru cevap verecektir ancak ben nacizane fikrimi sunacak olursam, o seride içinize hangi marka siniyorsa onu alın derim. Aradaki farkın veya hangisinin üstün olduğunun peşine çok düşmeyin derim. Çünkü ileride aklınız daha önce gönlünüzde olanda kalacak. İşte bu yüzden, bence hangisini daha çok istiyorsanız onu alın.
  • herkese selamlar arkadaşlar bende kendime bir set kurmak istiyorum elimde user be 718 hop var..1500 tl civarı bir ader harman kordon 1.5 signut. power amfi buldum ama henüz almadım...sizce bunu alıp üzerine 2000 tl civarı bir pre amfimi almalıyım yoksa 1500+2000 e entegre anfimi....
  • PİONEER A-70 İçin Hoparlör araştırıyorum .Max 2.500tl ye kadar seçenekler .1.Nft Classic Three 2.Qaqustik concept 20 3.Magnet qunatum 753 4.Kef ls 50
    Genelde slow müzikler Andre Bocelli gibi vokaller dinlemek amaçlı çok fazla sesin açılmayacağı komşuları rahatsız etmeyecek şekilde dinlemeyi düşünüyorum o yüzden kısık seste detaylı geniş midlerin önde tizlerin belirgin olduğu bir hoparlör istiyorum bassları da uzamayan dağılmayan tok bir şekilde vurup geçerse sevinirim. Teşekkürler
  • Selamlar Kef Q700 ile A-70 nasıl olur? yada bir alt modeli?

Hem stereo olupta hem de iphone ile uyumlu bir amfi bulabilirmiyim :)

-----------------------------------

arkadaşlar bu amfi çok pahalıymış :)
    işin kötü tarafı evdeki tek cd player sony bluray onun da arkasında coaxiel çıkış mevcut. coaxiel çıkışlı stereo amfi bulabilirmiyim :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allornone -- 11 Şubat 2014; 23:04:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uludagnet kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

A70'in USB üzerinden dosyaları kendi çaldığını söylediniz.
    İphone ile deneme yaptınız mı, Iphone usb ile bağlanırsa içindeki dosyaları kendi oynatabilir mi?

• allornone A kullanıcısına yanıt
    İphone yada buna benzer usb bağlantısı olan mp3-mp4 waw v.s taşınabilir cihazlar ile çalmaz. Ses kartı bulunan Windows-Mac tabanlı bilgisayarlar ile çalıştırabilirsiniz ancak. Zira Anfinin driver'ı var. Bilgisayara yükleniyor usb kabloyu porta takınca bilgisayarın dahili ses kartı devre dışı kalıyor anfiyi ses kartı olarak tanımaya başlıyor ve ses verilerini pc işlemeden direkt anfinin dac işlemcisine gönderiyor. Sesi anfi işlemeye başlıyor. Mantığı budur usb dac anfilerin.
  • Peki iphone destekleyen ve coaxiel girişi olan stereo amfi var mıdır?

• Sanırım amfi öncesinde şöyle bir cihaz alsam işimi görür :S
    DNP-720AE veya DCD-1510AE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allornone -- 14 Şubat 2014; 8:54:40 >
  • Arkadaşlar müziğe ilişkin olarak en polüler başlık olduğundan burada soruyorum: Müzik tavsiyeleri yapılan (Pop, hip hop, R&B falan değil tabi ki) bir başlık var mı? aradım ancak bulamadım kimler neler dinliyor, bize de tavsiyelerde bulunsunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

Arkadaşlar müziğe ilişkin olarak en polüler başlık olduğundan burada soruyorum: Müzik tavsiyeleri yapılan (Pop, hip hop, R&B falan değil tabi ki) bir başlık var mı? aradım ancak bulamadım kimler neler dinliyor, bize de tavsiyelerde bulunsunlar.

http://www.techno-fi.net/forum/index.php?board=28.0
  • SELAMUNALEYKÜM ARKADAŞLAR,BEN PİONEER A70 SİPARİŞİ VERDİM KABİNLERİM JBL E100 A70 KULLANAN SİTE ÜZERİNDEN TANIŞTIĞIM ARKADAŞ BANA AMFİ GÜÇSÜZ KALIR DEDİ BENİ AYDINLATIRMISINIZ A70 KULLANICILARI OLARAK
    ŞU AN KULLANDIĞIM AMFİM HARMAN KARDON HK 3490 ASLINDA AMFİMDEN MEMNUNUM FAKAT DAHA ÇOK AYRINTI VE BAS DERİNLİĞİ İSTEDİĞİMDEN A70 TAVSİYE ETMİŞTİ DAHA ÖNCE O ARKADAŞ KAFAM KARIŞTI SİPARIŞI İPTAL ETSEMMİ BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ,TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: goktun61

SELAMUNALEYKÜM ARKADAŞLAR,BEN PİONEER A70 SİPARİŞİ VERDİM KABİNLERİM JBL E100 A70 KULLANAN SİTE ÜZERİNDEN TANIŞTIĞIM ARKADAŞ BANA AMFİ GÜÇSÜZ KALIR DEDİ BENİ AYDINLATIRMISINIZ A70 KULLANICILARI OLARAK
    ŞU AN KULLANDIĞIM AMFİM HARMAN KARDON HK 3490 ASLINDA AMFİMDEN MEMNUNUM FAKAT DAHA ÇOK AYRINTI VE BAS DERİNLİĞİ İSTEDİĞİMDEN A70 TAVSİYE ETMİŞTİ DAHA ÖNCE O ARKADAŞ KAFAM KARIŞTI SİPARIŞI İPTAL ETSEMMİ BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ,TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN

Su büyük harfler le yazmasanız cevap alırsınız da

• quote:

Orijinalden alıntı: goktun61

SELAMUNALEYKÜM ARKADAŞLAR,BEN PİONEER A70 SİPARİŞİ VERDİM KABİNLERİM JBL E100 A70 KULLANAN SİTE ÜZERİNDEN TANIŞTIĞIM ARKADAŞ BANA AMFİ GÜÇSÜZ KALIR DEDİ BENİ AYDINLATIRMISINIZ A70 KULLANICILARI OLARAK

ALEYKÜMSELAM. BUYUK HARFLERLE YAZMAK KARŞI TARAFA BAĞIRMAK ANLAMINA GELİR. INTERNET KULTURU AZ OLUNCA BYLE OLUYOR DEMEK Kİ. LÜTFEN KUCUK HARFLERLE YAZINIZ.

Klipsch RF7 Pioneer A70 bilmeyenler için tıkla.
    faydası olur.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.