Şimdi Ara

PİONEER A-70 STEREO AMFİ İNCELEMESİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
461
Cevap
15
Favori
46.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamun aleyküm arkadaşlar,herkeze hayırlı akşamlar sitede tanıştığım bir arkadaşın tavsiyesi üzere öncelikle belirteyim benim amfim harman kardon hk 3490 120*120* kabinlerimse jbl e100 ozaman bana hk 3490 120 120 yazmasına bakma kendisi pioneer a70 kullanıyor iyi bir amfi tavsiye etti ben aslında amfimden memnundum fakat aklıma sokunca daha çok detay ve bas derinliği için birde pioneer pd 10 cd calarımla takım olur düşüncesiyle a70 siparış ettim,fakat tekrar konuştum aradan biraz zaman geçti tabi yeni bana kule hoparlörleri jbl 100 için anfi güçsüz kalacağını söyledi,raf tipi iyi bir hoparlör ile daha iyi olur dedi,bana yardımcı olurmusunuz A 70 kullanan arkdaşlar benim kabinlerimi hk 3490 dan daha iyi besler çaldırabilirmi, amfimi değiştirme me değermi çok kararsız kaldım lütfen yardımcı olurmusunz bana,şimdiden teşekkür ederim..
  • BENCE ELİNDE Kİ AMPLİYE GÖRE YENİSİ ALMAYA GEREK YOK.
  • goktun61 G kullanıcısına yanıt
    A70 o hoparlörler için denk hic bozma bak keyfine ustat her denilene kafanı takma ne duyduğun onemli ne söylendiği degil nihai kararı kendin ver anfin d class iyi bir anfi o paralara daha bos yere al sat yapıp zarar verme kendine yarın öbürgun tam muzikal baska hoparlör lere geçersen daha ust bütçelere o zaman anfini de alacağın hoparlöre gore secersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • goktun61 G kullanıcısına yanıt
    Eğer beklentiniz muzik kalitesinin arması ise, elinizdeki hoparlörleriniz bunu sınırlar.. JBL "e" serileri daha çok parti hoparlörü diye tabir edilir, güçlü çalar lakin ses kalitesi olarak çok bir şey vaad etmezler...
    Konu daha fazla güç ve şiddet ise bütçenizi yükseltmeniz gerekebilir.. lakin pre-power serilerine geçmeniz anlamlı olur..
  • Eray kardeşim bende olan amfi harmn kardon hk 3490 sipariş verdiğim amfi A 70 şuan fena değil sistemim detaylarıda ayrı ayrı alabiliyorum,kafam çok karışık valla ne yapacagımı şasırdım..atoprak doğru diyorsun kabinler sert calıyor ben ebaydan polk audio rti serisinin tweeterlarını taktım ses güzel oldu şuan kendi tweeterlarınıda yolladım jamo nun dome tweeter taktırdım onlarda bunun ayarında calacak diye ďüşünüyorum bakalım

• Eray kardeşim bende olan amfi harmn kardon hk 3490 sipariş verdiğim amfi A 70 şuan fena değil sistemim detaylarıda ayrı ayrı alabiliyorum,kafam çok karışık valla ne yapacagımı şasırdım..atoprak doğru diyorsun kabinler sert calıyor ben ebaydan polk audio rti serisinin tweeterlarını taktım ses güzel oldu şuan kendi tweeterlarınıda yolladım jamo nun dome tweeter taktırdım onlarda bunun ayarında calacak diye ďüşünüyorum bakalım

• Amfimi değiştirip hüsranlık yaşamak istemiyorum A70 ve hk 3490 dinleyen bilen arkadaşların tavsiyelerine çok ihtiyacım var

• quote:

Orijinalden alıntı: goktun61

Amfimi değiştirip hüsranlık yaşamak istemiyorum A70 ve hk 3490 dinleyen bilen arkadaşların tavsiyelerine çok ihtiyacım var

Ustat ikisi de d sınıfı anfi
    Yani bir çeşit digital. Madem bu ise para yatıracaksın ab sınıfı bir analog anfi al audiophile de ikinci el guZel cihazlar var bırak bu fabrikasyon cihazları biraz butik bi urun al

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Amfimi değiştirip hüsranlık yaşamak istemiyorum A70 ve hk 3490 dinleyen bilen arkadaşların tavsiyelerine çok ihtiyacım var

Ustat ikisi de d sınıfı anfi
    Yani bir çeşit digital. Madem bu ise para yatıracaksın ab sınıfı bir analog anfi al audiophile de ikinci el guZel cihazlar var bırak bu fabrikasyon cihazları biraz butik bi urun al

http://mobile.audiophile.org/ContentDetails.php?CID=22&ID=22729&arc=0

Illada avr olacaksa bunu al stereo performansı. Manyak bi d sınıfı anfi
    http://mobile.audiophile.org/ContentDetails.php?CID=22&ID=22645&arc=0

A70 e o parayı vereceğine

http://mobile.audiophile.org/ContentDetails.php?CID=22&ID=22542&arc=0 bu onu her yerde yer

Bakın o düşündüğünüz bütçelere. Neler var
    http://mobile.audiophile.org/ContentDetails.php?CID=22&ID=22355&arc=0

Bi inceleyin bu cihazların yanında a70 gibi d sınıfı bir anfinin adı bile geçmez gene tercih sizin

• Eray harman kardon hk3490 d sinifi bir amfi degil 310watt maksimum trafo gucune sahip 8ohm'da 120 watt rms'lik güc ve sanken çıkışları olan ab sinifi bir ampli.. Baska bir ampliyi mi kastettin acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

Eray harman kardon hk3490 d sinifi bir amfi degil 310watt maksimum trafo gucune sahip 8ohm'da 120 watt rms'lik güc ve sanken çıkışları olan ab sinifi bir ampli.. Baska bir ampliyi mi kastettin acaba?

A70 i ustat ama digerinde bi yanlis anlaşılma oldu bir yandan bebeği sallıyorum uyutmak için karıştı.
    Benim boseyi aldığım dükkanda vardı baya hasır nesir oldum ama analog bi anfi degil stereo Recever tarzı bos bi alet bana kalırsa sence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 3 Mart 2014; 0:18:01 >
  • Harman kardonun hk 3480 ve 3490 ampileri aslinda iyi amplilerdir oldukca kuvvetlidirler 8ohm'da 120watt rms gucundeler.. Pioneer a70'e gecmek illa ki sese etki edecektir sabre dac var cihazin icinde en azindan farkli bir ses karakteri elde edeceksiniz begenip begenmeyeceginiz konusunda bir seyler soylemek zor deneyip bakmak lazim

• :)) Allah kolaylik versin Eraycim minik uyusun da gerisi hikaye zaten

• atalayalper kullanıcısına yanıt
    Bana enteresan gelen 10 kg bir cihaz hem 120 wat hemde bir cok oZellik olacak hemde ab class olacak cidden enteresan makine ben analog bi anfide bu kadar işlev olmayacak diye düşünüyorum gerçi Zaten stereo Recever yazmışlar zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

:)) Allah kolaylik versin Eraycim minik uyusun da gerisi hikaye zaten

Atalay bi gun gel bi bak bakalım oldumu sistem Jadis orcestra aldım Burak abinin kinden guZelde lambalar el34 seker gibi yav bir tanede master sound 845 alicam simdi

Unision resource
    Jadis
    Master sound
    Gül gibi geçinir gideriZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 3 Mart 2014; 0:25:25 >
  • Önerilerin için teşekkür ederim eray kardeşim ben en iyisi elimdeki cihazları kullanmaya devam ediyim bu işin hakkatten sonu yok

• quote:

Eray kardeşim bende olan amfi harmn kardon hk 3490 sipariş verdiğim amfi A 70 şuan fena değil sistemim detaylarıda ayrı ayrı alabiliyorum,kafam çok karışık valla ne yapacagımı şasırdım..atoprak doğru diyorsun kabinler sert calıyor ben ebaydan polk audio rti serisinin tweeterlarını taktım ses güzel oldu şuan kendi tweeterlarınıda yolladım jamo nun dome tweeter taktırdım onlarda bunun ayarında calacak diye ďüşünüyorum bakalım

tiz sürücüleri bu şekilde değişmeyiniz. HI-FI mantığına ters. oldu olacak
    düğün ampliside takalım. önersem mi?

HK 3490 dursun kardeş. taş atıp ürküttüğün kurbağaya değmez.

ben sana yazayım. Pioneer A70 güzel ampli. laf yok.
    ama iş dinlemeye geldin mi zurnanın zırt dediğini duyarsın.
    Pioneer A JBL E100 gibi güç isteyen kabinlerde zayıf kalabilir. A70'in hangi büyük kabinlerde ses açısından yetip, detaylı, zengin, dengeli çalıp
    anlamak için denenmesi lazım. filhakika bazı bazı meslek sırrı gibi bazı şeyleri önceden bilirsiniz ya da benzeri temelleri olan cihazlara denk gelip
    bazı şeyleri anlarsınız.
    halterci misali 150kg kaldıran adam 152,5kg mu kaldıramaması gibi Class D de böyle bir şey. bir bakmışın ses yetmez. damping factor de düşük. amma gider aynı
    güç sıkletinde AB sınıfı bir ampli dinlersin bir bakarsın daha tok daha güzel tartışmasız daha iyi ses alırsın. şimdi napacağız? hele masraf yapılmışsa iade yoksa elde patlarsa...

@Eray dostum,
    HK 3490 AB Sınıfı analog ampli biliyorsun değil mi? yazmana göre rds radio felan digital amfi öyle anladım. EL34 aldın da haberimiz yok alacağın olsun.

''dostum'' duzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 6 Mart 2014; 22:23:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

quote:

Eray kardeşim bende olan amfi harmn kardon hk 3490 sipariş verdiğim amfi A 70 şuan fena değil sistemim detaylarıda ayrı ayrı alabiliyorum,kafam çok karışık valla ne yapacagımı şasırdım..atoprak doğru diyorsun kabinler sert calıyor ben ebaydan polk audio rti serisinin tweeterlarını taktım ses güzel oldu şuan kendi tweeterlarınıda yolladım jamo nun dome tweeter taktırdım onlarda bunun ayarında calacak diye ďüşünüyorum bakalım

Pioneer A JBL E100 gibi güç isteyen kabinlerde zayıf kalabilir. A70'in hangi büyük kabinlerde ses açısından yetip, detaylı, zengin, dengeli çalıp
    anlamak için denenmesi lazım. filhakika bazı bazı meslek sırrı gibi bazı şeyleri önceden bilirsiniz ya da benzeri temelleri olan cihazlara denk gelip
    bazı şeyleri anlarsınız.
    halterci misali 150kg kaldıran adam 152,5kg mu kaldıramaması gibi Class D de böyle bir şey. bir bakmışın ses yetmez. damping factor de düşük. amma gider aynı
    güç sıkletinde AB sınıfı bir ampli dinlersin bir bakarsın daha tok daha güzel tartışmasız daha iyi ses alırsın. şimdi napacağız? hele masraf yapılmışsa iade yoksa elde patlarsa...

@Eray dotum,
    HK 3490 AB Sınıfı analog ampli biliyorsun değil mi? yazmana göre rds radio felan digital amfi öyle anladım. EL34 aldın da haberimiz yok alacağın olsun.

Acayip bi âlet avr degil ama sanki analog anfide degil. Stereo Recever enteresan

http://www.harmankardon.com/EN-CA/Products/Pages/ProductDetails.aspx?PID=HK%203490

Bu degil mı abi. Ben mı karıştırdım

El34 cok severim aldım dursun evde sıra 844 te

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

quote:

bazı şeyleri anlarsınız.

@Eray dotum,

Ab1 degil deyilmi ustat

• Hayırlı uğurlu olsun Eray güzel ampli jadis orchestra gerçekten güle güle kullan geçenlerde onun bir üst versiyonunu adını hatırlayamıyorum signature olabilir extreme audio akmerkez de gördüm çok şık cihaz kasası vs.. dinleyemedim henüz.. Bir gün bir organizasyon düzenlersek katılabilirim tabi neden olmasın.

Haa bu arada harman kardon'lar için de şöyle düşün 310watt'lık bir trafo gücü var çıkışlar sanken'in o watt aralığında olan çıkışları ve 8ohm'da 120watt vermemesi için de bir neden yok :) Dijital ekranın olması ab class olmayacağı anlamına gelmiyor biliyorsun.. Burada model adında geçen kelime "RECEIVER" Radyo özelliği olduğu için geçiyor.. Dijital ekran ve radyo özelliklerinin stereo amplilerde olmasını pek sevmem ama yine de bu serinin sesi fena değildir oldukça güçlüdür, Burak'ın İkon7'ler ile dinlemiştik oluşan sinerji fena değildi ama mesela onu çıkartıp nad c356bee'yi bağladığımızda nad daha iyi çalmıştı.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.