Şimdi Ara

PİONEER A-70 STEREO AMFİ İNCELEMESİ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
15
Favori
46.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    niye hayır Speaker B 'ye iki tane bağlanır üst üste konur ortaya süper de olur
     PİONEER A-70 STEREO AMFİ İNCELEMESİ
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Lx 76 satıp. Boyle bağlayacağım Jadis e
    Evet hemde sahneyi ortaya alma gibi derdin de kalmaz Sanatçılarında ortalama 9,5 cm kadar boyu uzar
  • A 50 ile harman kardon 980 arasında hangisi öne çıkar acaba, bw 704 kuleler için
  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt
    Her ikisi de B&W704 kuleleri 2. Vitesten öteye çıkaramaz ancak konu bütçe ve Sıfır cihaz almaksa bence HK Öne çıkar. Bu amfinin muhafazakar bir sesi var ve orta sesler çok başarılı akıp gidiyor. agresif değil ve B&W ile uyum sağlayabilir.Bir miktar üst frekanslarda geride kalacaktır ama metal tiz Sürücüler zaten gerekeni yapar.
    Pioneer A50 biraz yapay çalıyor diye okumuştum sanırım A70 daha kabiliyetli.
    merhaba hocam bence harman kardon tercih edilmeli gerçi bw 704 için hafif kalır ama a 50 den daha iyi ses alınır diye düşünüyorum 2.elde vardı bir tane temiz
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Evet hocam büccede sıkıntı var yoksa 704 leri daha mutlu etmek isterdim.
    Birde hocam 3490 hk modeli var, sw çıkış olsa iyi olur diye düşünüyorum dali ikon mk2 ve jbl 550p sub var müzik te birini seçip arada azda olsa arkadan desteklese dedim , ama hk 980 deki stereo başarısı 3490 da olurmu bilmiyorum,

@ des_955 Emre hocam bende hk ya yöneldim bakalım, sonuç ne olcak
    HK980 de pre out var ...daha iyi sub out tan. Direk bağlarsınız.
    merhaba hocam hk 3490 nın hk 980 e göre daha az performanslı olacağını düşünüyorum
  • A 70 satmayı düşünen olursa PM den ulaşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

Birde hocam 3490 hk modeli var, sw çıkış olsa iyi olur diye düşünüyorum dali ikon mk2 ve jbl 550p sub var müzik te birini seçip arada azda olsa arkadan desteklese dedim , ama hk 980 deki stereo başarısı 3490 da olurmu bilmiyorum,

Bende 3490 var.baglanabilirlik olarak cok iyi ama ben sesinden pek memnun kalmadim.klipsch rf 82 lerle kullaniyordum.simdi pioneer a a6j.aldim.ab class bi cihaz.su an memnunum bu ikiliden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: headbanger6

quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

Bende 3490 var.baglanabilirlik olarak cok iyi ama ben sesinden pek memnun kalmadim.klipsch rf 82 lerle kullaniyordum.simdi pioneer a a6j.aldim.ab class bi cihaz.su an memnunum bu ikiliden.

Alıntıları Göster
    Üstadlara sormam gerekiyor.. Nakamichi SR3 stereo receiver + Pioneer Hpm 70 kabinler ile uyumlu/verimli çalışırlar mı ? eğer ki çalışır derseniz yarın almaya gidicem arkadaşlar.

ürünler 2.el olup, Nakamichi' yi Hpm 100 ile Plak çalınarak dinleme şansım oldu.. Baslar çok kuvvetli geldi bana. galiba Hpm 100 ü bile bağırttırıyordu.

Damping Factor (DF) baya yüksek gibi sanki.. kullanıcağım mekan 25 - 26 metrelik bir alan.. ne dersiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CUSTA

Üstadlara sormam gerekiyor.. Nakamichi SR3 stereo receiver + Pioneer Hpm 70 kabinler ile uyumlu/verimli çalışırlar mı ? eğer ki çalışır derseniz yarın almaya gidicem arkadaşlar.

ürünler 2.el olup, Nakamichi' yi Hpm 100 ile Plak çalınarak dinleme şansım oldu.. Baslar çok kuvvetli geldi bana. galiba Hpm 100 ü bile bağırttırıyordu.

Damping Factor (DF) baya yüksek gibi sanki.. kullanıcağım mekan 25 - 26 metrelik bir alan.. ne dersiniz ?

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar şuanda sistemimde LX87 ve Definitive BP8 kullanmaktayım ve stereo için başlangıç olarak Pioneer A70 düşünüyorum ama daha test etme olanağım olmadı.Stereo olarak barız fark varmı ve BP8'ler ile uyum sizce nasıl olur ?

• sector8376 kullanıcısına yanıt
    Class d avr class d a70 ne Anladık bu isten bari class ab bir cihaz alinda bari fark olsun
    Maximum 3500 TL bandında ikinci el marka model olarak ne önerirsiniz ?
  • sector8376 kullanıcısına yanıt
    http://mobile.audiophile.org/satilik/amfi-anfi/transistorlu/ilan/29085/primare-i30-amfi/

http://mobile.audiophile.org/satilik/amfi-anfi/transistorlu/ilan/28845/musical-fidelity-a5-anfi/

202201150

Ilan numarası
    Bunlari alın demiyorum ama sizin a70 ten çok çok çok iyidir cidden ama

Diger arkadaslar da yorumda bulunsa iyi olacak acele etmeyin 3500 ikinci elde kotu butce degil cunku

Alternatif bakmak ta lazım hoparlor leriniz le uyumu konusunda denemek lazım bir sey demeyeyim

Birde ilandaki fiyat belki konuşulur daha aşağıda gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 12 Ekim 2015; 12:48:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sector8376

Merhaba arkadaşlar şuanda sistemimde LX87 ve Definitive BP8 kullanmaktayım ve stereo için başlangıç olarak Pioneer A70 düşünüyorum ama daha test etme olanağım olmadı.Stereo olarak barız fark varmı ve BP8'ler ile uyum sizce nasıl olur ?

Bp8 ler muzik icin cok ideal olmamakla birlikte zor surulen guc isteyen kolonlar oldugunu biliyorum.test edip almak en mantiklisi bu durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: headbanger6

quote:

Orijinalden alıntı: sector8376

Bp8 ler muzik icin cok ideal olmamakla birlikte zor surulen guc isteyen kolonlar oldugunu biliyorum.test edip almak en mantiklisi bu durumda.

Alıntıları Göster
    İyi günler arkadaşlar. Bir süre sc 1223 kullandıktan sonra sinema sistemi kuramadığım için artık stereo sisteme geçmeye karar verdim. Üç model arasında kaldım Pioneer A 70, Magnat MA 600 ve Onkyo 9050. Dinlediğim müzik tarzı genelde soft rock, blues, classic. Sizce hangisini tercih etmeliyim ? Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: vagus35

İyi günler arkadaşlar. Bir süre sc 1223 kullandıktan sonra sinema sistemi kuramadığım için artık stereo sisteme geçmeye karar verdim. Üç model arasında kaldım Pioneer A 70, Magnat MA 600 ve Onkyo 9050. Dinlediğim müzik tarzı genelde soft rock, blues, classic. Sizce hangisini tercih etmeliyim ? Saygılar.

Alıntıları Göster
    Marantz pm6005'i de listenize ekleyebilirsiniz. Dinlediğiniz müzik türlerine uygun bence. Yumuşak çalan bir amfi, bir süredir kendim de kullanıyorum ve çok memnunum.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.