Şimdi Ara

PİONEER A-70 STEREO AMFİ İNCELEMESİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
15
Favori
46.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba hocam benim onları önermemin sebebi stereo performansları iyi olmalarıydı onun haricinde a-70 de usb dac mevcut pc bağlantısı yaparak müziklerinizi kaliteli bir şekilde dinleyebilirsiniz ama illa kablosuz istiyorsanız network player alacaksınız yamaha stereo receiver fena bir ürün değil gibi ama sesi nasıldır bilemiyorum yamahalar bana göre sert çalıyorlar
  • Merhabalar benim elimde paradigm monitor 9 hoparlör var a 70 amfi alsam uyum sağlarmı,güç olarakta doyurabilirmi benim hoparlörü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayko83 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin Avr den sonra bu tür Ampliler sizi kesmez😀daha özel cihazlara yönelin bence Roksan,Rega,Hegel,Audio Analague vb.gibi...

• Anladım :)çok sağolasın

• Bahse konu olan A-70 cihaz bu değil galiba.
     PİONEER A-70 STEREO AMFİ İNCELEMESİ PİONEER A-70 STEREO AMFİ İNCELEMESİ

• sabitkale kullanıcısına yanıt
    Hayır ustat

Sn sayko83 phil 9705 cihazınızın kıymetini bilin nadir kıymetli cihazlardandır, uydu cihazı olarak ta kathrein kullanırsanız SD yayınların ne kadar güzelleştiğini fark edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

Sn sayko83 phil 9705 cihazınızın kıymetini bilin nadir kıymetli cihazlardandır, uydu cihazı olarak ta kathrein kullanırsanız SD yayınların ne kadar güzelleştiğini fark edersiniz.

Değerini çok iyi biliyorum samsung,lg gibi markaların en son çıkan tvlerden daha kaliteli görüntüsü var böyle olmasının tek sebebi full led olması. Bir daha tv alacak olsam kesinlikle oled tv alırım

Ben 46"9705 imde 10 taneye yakın, en ucuzu 300 lira olan uydu alıcıları denedim, size de tavsiyem kathrein marka uydu alıcısı ile kullanın (ufs80 hariç) farkı görün, eğer digitürk kullanıyorsanızda sagemcom marka kutusunu kullanın, ben birde dsmart cam modül kullanıyordum (kanal D HD ve star HD için) ama hırsız evimden çaldı 9705 imi, ve 6000 liraya sony 905 aldım ama nerdeeeeee hiç memnun değilim 9705i çok arıyorum. sadece full led olması aslında yetmiyor 9705i almadan önce lg ninde 940 veya 960 diye bi modeli vardı o da ful leddi ama görüntü rezildi, o dönem alınabilecek tv ler toshiba sv ve sony hx920 ile 9705 di gerisi hikaye idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayko83

Merhabalar benim elimde paradigm monitor 9 hoparlör var a 70 amfi alsam uyum sağlarmı,güç olarakta doyurabilirmi benim hoparlörü.

Kesinlikle A70. O paralara daha iyisini bulmak zaten zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknika

quote:

Orijinalden alıntı: sayko83

Merhabalar benim elimde paradigm monitor 9 hoparlör var a 70 amfi alsam uyum sağlarmı,güç olarakta doyurabilirmi benim hoparlörü.

Kesinlikle A70. O paralara daha iyisini bulmak zaten zor.

A-70!!mi Hocam bu paralara eğer ikinci ele bakılırsa neler bulunur neler.Bence A-70 e bu kadar para vermek sıfır fiyat olarak pek mantıklı değil he uygun fiyata ikinci eli denk gelirse bir nebze tabi...

• Sesvegoruntusistemlerinde 2500 Tl. Ayrıca A70 gerçekten özel bir alet. Değerini bilene. Roksan A70 in yanında bence tam bir oyuncak.

• Bu tip cihazlari test ederken ne tarz gruplar veya sanatcilar dinlediginizi yazarsaniz bence herkes icin iyi olur.

• Elektronik müzik dinlemek için, Pioner A-70 mi yoksa Denon 1510AE veya 2020AE mi tercih edilmeli?
    Hangi hoparlörler ile uyum sağlar? Bilgi verirseniz memnun olurum.
  • Denon 2020A tabi. bu denon ile her hoprlörü çalıştırırsın. gerisini su yolunu bulur misali keşfedeceksiniz...
  • su yolunu bulur haaa üstad

bu arada avatarın da benimki kadar çirkin olmuş
    bir anlamı var mı bunun. dişleri mi hoşunuza gitti mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

Denon 2020A tabi. bu denon ile her hoprlörü çalıştırırsın. gerisini su yolunu bulur misali keşfedeceksiniz...

the_cantan hocam, şöyle mi diyorsun yani ;
    Pioner A-70 - Denon 1510AE, Denon 2020AE, Marantz PM8005 arasında seçimin Denon 2020AE mi olur?
    Sıfır herhangi bir amfi almak yerine eğer bulunabilirse ikinci el yüksek bir amfi (Denon 2020AE) gibi daha mı iyi olur?
    Peki Denon 2020AE ile Marantz PM8005 karşılaştırmasında tercihin ne olur?
    Her amfinin her müzik türüne ve hoparlöre uyum sağlamadığı söyleniyor.

Elektronik müzik gibi türler için amfi ve hoparlör seçimin nasıl olur?
    Bu konularda bir başlık açıp bizleri bilgilendirirsen çok memnun olurum.
    Forumda bu tür bilgilendirici başlıklara ihtiyaç var.
    ''Şu müzik türü için, şu amfileri ve şu hoparlörleri, şu kabloları tavsiye ediyorum'' gibisinden yorumlarını bekliyorum.
    ''PC tabanlı müzik dinleyecekseniz şöyle yapın, şöyle bir DAC alın'' gibisinden yönlendirici yorumlar ...
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: electronica

quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

Denon 2020A tabi. bu denon ile her hoprlörü çalıştırırsın. gerisini su yolunu bulur misali keşfedeceksiniz...

the_cantan hocam, şöyle mi diyorsun yani ;
    Pioner A-70 - Denon 1510AE, Denon 2020AE, Marantz PM8005 arasında seçimin Denon 2020AE mi olur?
    Sıfır herhangi bir amfi almak yerine eğer bulunabilirse ikinci el yüksek bir amfi (Denon 2020AE) gibi daha mı iyi olur?
    Peki Denon 2020AE ile Marantz PM8005 karşılaştırmasında tercihin ne olur?

el cevap yine denon olur...

quote:

Her amfinin her müzik türüne ve hoparlöre uyum sağlamadığı söyleniyor.

doğrudur. her ampliye ek her hoparlörü de eklemek lazım.
    benim felsefeme ters ama tüm frekans ve kharmonikleri sunabilen yeterli bir sistem yok analdığımız kadarıynan... yani tüm müzik türlerinin fiziksel yapısı belli. frekans. her frekansı her sistem üretebilmeli kısaca. öyle olmuyor görünüşte. ultra ütopya sistemler dışında.

quote:

bu konuda nokta atışlı ürün söyleyemem. misal vermem gerekirse Pioneer A-757 gibi sert ve analitik sesli bir ampli ve Infinity SM-155 gibi türevinde sistemler düşünürdüm. veya Yamaha avr gibi cihazlara empedansları aynı kalmak kaydıyla Wharfedale, KCS vb vb müzik-ses kolonu bağlardım. çeşitlenebilir...

quote:

Bu konularda bir başlık açıp bizleri bilgilendirirsen çok memnun olurum.
    Forumda bu tür bilgilendirici başlıklara ihtiyaç var.
    ''Şu müzik türü için, şu amfileri ve şu hoparlörleri, şu kabloları tavsiye ediyorum'' gibisinden yorumlarını bekliyorum.
    ''PC tabanlı müzik dinleyecekseniz şöyle yapın, şöyle bir DAC alın'' gibisinden yönlendirici yorumlar ...
    Teşekkürler.

maalesef.
    eskisi kadar uğraşmıyorum. çünkü imkanım yok. bildiğin dağ başında yaşıyorum. sadece temel ve bildiğim konularda yorum yapıyorum. fakat saydığın konular mesela DAC. forumda var. keza bir çok konuda ve ürünler tartışılıyor. bu yüzden şahsen forumda takip ettiğim kadarıyla eksiklik çok hissedilmiyor bence.

• Elektonik müzikte kullanılan enstrümanlar doğal müzik enstrümanlarına göre daha da alt frekanslara inebildiği için bas frekansları (50 hz altı) iyi verebilen hoparlör gerekir, hatta sub bile olabilir. Pek bu tarz dinlemeyen arkadaşlar tarafından forumda bas ses isteği=kuru gürültü isteği şeklinde algılanabiliyor ama bu müzik türünde şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dustdevil -- 28 Ocak 2015; 15:33:45 >
  • Üstad denon 2020ae benim şu sıralar ilgilendiğim birkaç alternatifden biri,
    hop. ları focal aria 948 ile değiştirdim. Fransız forumlarında da focal denon eşlemesini çokça okuyorum şu sıralar.
    dinleme şansın olmadığı için kestiremediğim konu benim 1510ae den sonra ödeyeceğim farkı biraz olsun hakedermi?
    1510 la da mukayese edilebilirmi ses rengi sahne vb. konularda? başka görüşler olursada herkim olursa esirgemesin ltf.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.