Şimdi Ara

PİONEER A-70 STEREO AMFİ İNCELEMESİ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
15
Favori
46.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aticus3

su yolunu bulur haaa üstad

bu arada avatarın da benimki kadar çirkin olmuş
    bir anlamı var mı bunun. dişleri mi hoşunuza gitti mesela

dostum vahşilikleri hoşuma gidiyor. kestiği kestik. sapma yok. değişik yaratıklar bende farklı duygular hissettirdi. ekledim ((:

@ muratozcicek,
    elcevap değer.
  • the_cantan kullanıcısına yanıt
    Üstelik sosyal varlıklar da insanlar gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Üstelik sosyal varlıklar da insanlar gibi.
    arkadaşlar pioneer A-50 / denon pma-720ae ve yamaha a-s500 ve 2. seçenek olarak pioneer a-30 / denon pma-520ae ve yamaha a-s300 iyiden kötüye sırlama yapsanız nasıl olurdu?ses kalitesi olarak soruyorum salt güç olarak değil.veya siz olsanız hangisini alırdınız, neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

4ohm değilde genelde 8ohm değerleri dikkate almak daha mantıklı olur bence.. Denon pma 520 her yerde bulunan bir cihaz olduğu için rast geldikçe dinlemişimdir pioneer a serisinden ziyade pma serisini tercih etmek abes olmaz sesi de başlangıç için fena değildir sanki v formunda equalizer varmış gibi.. Giriş seviyesi bir sistem kurmak istiyorsanız denon ile başlayın zamanla geliştirirsiniz sisteminizi.

Merhaba. Bu konu aklımı kurcalamakta. Neden 4 ohm değil de 8 ohm dikkate alınmalı? Sonuçta kaliteli 4 ohm hoparlörler de mevcut.
  • Buzdağı kullanıcısına yanıt
    8 ohm dan asagi dogru düşse bile 4 ohm altına zor iner

4 ohm dan başlarsa düşmeye 1 ohm a düşer anfi çok ağır yük biner 1 ohm stabil az amp var 10000 Euro fiyatı da

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler üstat. Fakat, kaliteli 4 ohm hoparlörler de var ve bunların değerinin daha stabil kalıp ampliyi fazla yormayacağını düşündüğümden bunu merak etmiştim.
  • Kalite ile alakasız oluyor bazen çok kaliteli hopalor Ler bile düşüyor baya

• Merhaba Arkadaşlar.
    Bu foruma üye olup birşeyler ilave edeyim istedim.
    Öncelikle bu ürünlere ulaşmamda bana çok yardımı olan birini anmadan geçemeyeceğim.

Can BATIR ''BTR SOUND'' İzmir'den uzun yıllardır arkadaşım.
    Çok çok ilgili ve işi konusunda bilgili bir insandır.

Ben uzun yıllardır ki 50 yaşındayım ; birçok sistem denedim. Öğrenmenin nasıl yaşı yoksa bende bu aşamadayım.
    Öncelikli hedefim çevreci bir insan olarak enerji tasarruflu ürünler kategorisinde oldu.
    Geçmiş yıllarda 300-500-1000-2000watt değerlerinde birçok ürün kullandım. Zaman ve teknoloji hızla değişiyor. Dijital Dünya son hız ilerliyor.

Sevgili Can Batır arkadaşımın tavsiyesiyle PIONEER A-70 D Class Amfi denemeye karar verdim. 2 aydan beri kullanıyorum. Tonal değerleri hiç yabana atılamayacak kadar iyi durumda. Air Studio bu amfi ayarlarını gayet iyi yapmış. Ayrıntılara daha ilerde fotograflı olarak yayınlarım. Benim kendi iyileştirmelerimde oldu tabiki Sigorta ve Güç Kablosu gibi.
    Sonra sistem değişikliği tam anlamı ile gerçekleşmeye başladı üniteler olarak.. Önceki sistemimi bir ögretmen arkadaşa verdim.

Gene Can arkadaşımdan PIONEER N-70 A Network Player - Marantz SA 8005 SACD - KEF R 900 ve 300 modellerini aldım. Bunlarıda daha sonra paylaşırım ama Türkiyede Pioneer N-70A Network Player satın alan ilk kişiyim. Çok iyi ve zorlu bir ürün..

PIONEER Ailesine buradan tekrar Merhabalar demek istiyorum.

Saygılar Sevgiler

• lsonmezer L kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun

Pioneer neden tercih ettiniz ustatdim merak mı beğenimi butce mı yönlendirilme mı bu forum mu

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.

Öncelik Beğeni diyebilirim.
    Sonra bütçe.
    Hali hazırda Vincent SV-234 modelim var diğer odamda.
    Fakat sonuç fazlası ile tatmin edici oldu. Hiç yabana atılacak bir Amfi değil Pioneer A-70. Birde Pioneer'ın yeniden stereo sistemlere dönüş kararı..

Bunu öncesinde Denon 2020 ve Marantz PM8005 denedim. Marantz da bir harika. Kübik yaşamlar içinde kaldığımız şu dünyada 20-30-40m2 leri tatmin eden ürünler.

İşin en komik tarafı ki hiç istemli yapılmış bir harakat değildir ; dijital verilere dönme kararımdan beri bir USB DAC ünitesi peşindeydim. Şimdi elimde 3 adet giriş var komik olan bu..
    Saygılar
  • lsonmezer L kullanıcısına yanıt
    Siz beyendi iseniz sorun yok hayırlı olsun tekrar

• quote:

Orijinalden alıntı: lsonmezer

Merhabalar.

Sonra bütçe.
    Fakat sonuç fazlası ile tatmin edici oldu. Hiç yabana atılacak bir Amfi değil Pioneer A-70. Birde Pioneer'ın yeniden stereo sistemlere dönüş kararı..

Bunu öncesinde Denon 2020 ve Marantz PM8005 denedim. Marantz da bir harika. Kübik yaşamlar içinde kaldığımız şu dünyada 20-30-40m2 leri tatmin eden ürünler.

İşin en komik tarafı ki hiç istemli yapılmış bir harakat değildir ; dijital verilere dönme kararımdan beri bir USB DAC ünitesi peşindeydim. Şimdi elimde 3 adet giriş var komik olan bu..
    Saygılar

A-70 hiç yabana atılacak Ampli değil deyip Denon 2020 yi yabana atmışsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinsakaryali

quote:

Orijinalden alıntı: lsonmezer

Merhabalar.

Sonra bütçe.

Saygılar

A-70 hiç yabana atılacak Ampli değil deyip Denon 2020 yi yabana atmışsınız

Alıntıları Göster
    Cihazlariniz hayirli olsun sayin lsonmezer. Guzel gunlerde kullanmaniz dilegiyle. Ben n-70a ile ilgili yorumlarinizi almak isterim, dac tarafini a-70 ile karsilastirma imkaniniz oldu mu? n-70a yi bende cok begeniyorum. Denon 2020 nin begenmediginiz bir yonu mu oldu? Gercekten cok ovulen bir model fakettginiz bir nokta varsa ogrenmek isterim. Saygilar, sevgiler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: teammaker

Bu mesaj silindi.
    burda bi muhabbet dönüyo ama bir şey anlamadım :))
  • Arkadaşlar Yamaha rn 500 stereo receiver ile pioneer a70 arasında kaldım. Yamaha'nın fiyatı pioneer ın yarı seviyesinde. Bu kadar farka değer mi? Yoksa Yamaha alsam mı? Polk Audio TSX450 ile kullanacağım.

• cok farkli kulvarin cihazlari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zek kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.
    Şu an fazla deneme fırsatı bulamıyorum ama mutlaka bilgilendireceğim. Elimde wav ve flac dosyalar var. Çok az DSD file var.
    Sonuçları elde ettiğimde paylaşırım.

Denon 2020 yi sadece fiyatı yüzünden uzak durdum. Yoksa çok iyi bir amfi. Fakat bana göre sesi sert ve tok tabii bana göre, herkezin kulak yapısı farklı.

Saygılar Sevgiler
  • A 70 satmayı düşünen olursa PM den ulaşabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKYLINE GTR

A 70 satmayı düşünen olursa PM den ulaşabilir.
    Sayın A-70 kullanıcıları sizlere bir sorum olacak. A-70 ve Klipsch RF-82 II kule kullanıyorum. Arka sesleri biraz daha ayrıntılı almak istiyorum. Bu sisteme bir center hoparlör ekleyebilir miyim yoksa başka bir şey mi önerirsiniz. Tabi stereo amfiye center hoparlör bağlayabilirmiyim onu da bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: teammaker

Sayın A-70 kullanıcıları sizlere bir sorum olacak. A-70 ve Klipsch RF-82 II kule kullanıyorum. Arka sesleri biraz daha ayrıntılı almak istiyorum. Bu sisteme bir center hoparlör ekleyebilir miyim yoksa başka bir şey mi önerirsiniz. Tabi stereo amfiye center hoparlör bağlayabilirmiyim onu da bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

hayir

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.