Sıfır kondisyonda kutusu ve kitapçıkları ile satılık a-70ım var, ihtiyacı olanlara duyrulur... pm den mesaj atarsanız detaylı bilgi verebilirim.
mmystereM
kullanıcısına yanıt
Dostum A-70 ile aranız nasıl bir daha sesiniz soluğunuz çıkmadı memnun kaldınızmı cihazdan...
aydinsakaryaliA
kullanıcısına yanıt
selam üstad
a70 i hala memnuniyetle kullanıyorum, İzmir e yolunuz düşerse beklerim.
mmystereM
kullanıcısına yanıt
İnşaAllah,keyifli dinletiler
Merhaba üstatlar,
Beynim bulandı artık okumaktan, araştırmaktan. Tecrübelerinize dayalı sormak isterim; pioneer A 70 ile HK 3770 i karşılaştırır mısınız? İkisini de dinleme şansı olan var mı acaba? HK 3770 i network bağlantısı dlna, ve fm tunner olması sebebiyle bir adım öndeydi. Ayrıca kullanıp kullanmayacağımı bilmiyorum ama woofer çıkışı da var. Bu dlna aslında keyifli birşey, özellikle de spotify kullanarak. Fakat a 70 hakkında ses gücü ve kalitesi bakımından baya fark olacağı yorumunu aldım. Böyle düşünen var mı acaba?
Hoparlör olarak monitor audio BX6 veya polk audio rti a7 düşünüyorum.
Bu sistem hakkında yorum tavsiye ve önerilerinizi rica edeceğim. Şimdiden teşekkürler.
Bin tane cihaz var piyasada neden bu ikisi
quote:
Orijinalden alıntı: mc_coy
Merhaba üstatlar,
Beynim bulandı artık okumaktan, araştırmaktan. Tecrübelerinize dayalı sormak isterim; pioneer A 70 ile HK 3770 i karşılaştırır mısınız? İkisini de dinleme şansı olan var mı acaba? HK 3770 i network bağlantısı dlna, ve fm tunner olması sebebiyle bir adım öndeydi. Ayrıca kullanıp kullanmayacağımı bilmiyorum ama woofer çıkışı da var. Bu dlna aslında keyifli birşey, özellikle de spotify kullanarak. Fakat a 70 hakkında ses gücü ve kalitesi bakımından baya fark olacağı yorumunu aldım. Böyle düşünen var mı acaba?
Hoparlör olarak monitor audio BX6 veya polk audio rti a7 düşünüyorum.
Bu sistem hakkında yorum tavsiye ve önerilerinizi rica edeceğim. Şimdiden teşekkürler.
Düşündüğünüz Monitor Audio hoparlörün Pioneer A70 ile uyumlu olacağını düşünmüyorum. Dinlemeden sakın almayı düşünmeyin bence.
quote:
Orijinalden alıntı: eraycelik80
Bin tane cihaz var piyasada neden bu ikisi
Neden bu ikisi kendi sebeplerimi yazayım, sizin de önerinizi rica edeceğim.
Amfi için sıfır yada ikinci el max. bütçem 2500 TL. Bu ikisi bütçeme uyuyor.
1-Amfiye ek olarak multimedya player, network player, FM Tuner, cd player vs ek masraf yapmak istemiyorum. Bu yüzden HK 3770 bunların hepsini barındırıyor. Giriş donanımları olarak iyi gözüküyor ama ses kalitesi ve gücü hakkında bilgim yok. Uyum sağlayacak kolonlar hakkında da çok bir bilgim yok. Deneme yanılma yapacak ne bütçem nede imkanım var, nokta atışı yapmam gerekiyor o yüzden araştırmaktan beynim bulandı, çıkmaza girdim. 2-A 70 in DACının iyi olması kaliteli ve güçlü bir ses alacağımı düşünmem 2. seçimim oldu. Tabi bu seçimde de giriş donanımlarından feragat etmem gerekiyor. Buna değer mi? Network özelliği (DLNA) ve FM tuner aslında işimi kolaylaştıracak büyük iki özellik. Bilemiyorum...
Bu bütçelerde sizin tavsiyeleriniz ne olabilir sebepleriyle?
Kolonlara gelirsek; Bunlar içinde ikinci el olarak 1500 2500 TL bütçem var.
Değerlendirmeleriniz/önerileriniz nelerdir?
Class AB analog Stereo anfi alın
Diğer ihtiyaçlar icin media player yada pc kullanın
Yoksa Stereo dinlemeniz imkansız
Bahsi geçen cihazlar Stereo recever ve class d bir anfi
Biraz daha bütçe ile nokta Koyun
Bunlara gir cik al sat çok zarar edeceksiniz
mc_coyM
kullanıcısına yanıt
HK 3770'de gördüğüm kadarı ile airplay yok. Bunun yanında software içine gömülmüş tidal ve spotify gibi müzik servisleri de yok. Sadece internet radyo ve kendi arşiviniz için kolaylık olur.
mc_coyM
kullanıcısına yanıt
A70 ile ilk önce polk audio tsx 550t kullandım tizler coşmuştu polkları home cinama front yaptım stereo olarakta Focal aria ile sürüyorum gayet dengeli ve güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: eraycelik80
Class AB analog Stereo anfi alın
Diğer ihtiyaçlar icin media player yada pc kullanın
Yoksa Stereo dinlemeniz imkansız
Bahsi geçen cihazlar Stereo recever ve class d bir anfi
Biraz daha bütçe ile nokta Koyun
Bunlara gir cik al sat çok zarar edeceksiniz
Tekrar selamlar,
Hoparlör olarak Magnat Monitor Supreme 2002 aldım.
3-way bass reflex Power-handling capacity: 220 / 450 W Impedance: 4 – 8 ohms Frequency response: 18 – 38 000 Hz Recommended amplifier output: 30 – 450 W Efficiency (1W/1m): 93 dB
Buna uygun bahsettiğiniz gibi class ab stereo amfi arıyorum. Malum hoparlörler güç istiyor. Yamaha az-930 dinledim bir yerde, jbl l86 lara bağlıydı hiç hoşuma gitmedi çok sert geldi ses. Detay hissedilmiyordu. Hoparlörlerden mi kaynaklıydı bilemiyorum. Benim magnatları düşük seste detayları hissedebileceğim şekilde yumuşak çalacak amfi tavsiyesine ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz şimdiden tşk ler.
mc_coyM
kullanıcısına yanıt
Merhaba,
Bahsettiğiniz bütçede 2.el olarak Exposure 3010s amfiyi göz önüne alabilirsiniz. Elinizdeki hoparlörlerle uyumunu bilemesem de güç ve bütçe dahilinde araştırabilirsiniz.
Saygılarımla.
pioneerda denon x4300h 'ın karsılıgı nedir arkadaslar? sinema için hangisini tavsiye edersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: templier19
Merhaba,
Sıfır kondisyonda kutusu ve kitapçıkları ile satılık a-70ım var, ihtiyacı olanlara duyrulur... pm den mesaj atarsanız detaylı bilgi verebilirim.
halen satılık mı
eraycelik80E
kullanıcısına yanıt
Class D olan ne?
quote:
Orijinalden alıntı: teknika
Class D olan ne?
A70
Evet.
quote:
Orijinalden alıntı: maksi09
quote:
Orijinalden alıntı: templier19
Merhaba,
halen satılık mı
satıldı hatta hayatımdan sildim bile. yaşanmamış sayıyorum=)